Nieuw

UKIP-parlementslid waarschuwt minister: “Als Tommy in de gevangenis wordt vermoord of gewond raakt, gaan we vervolgen”

Nieuwe protesten gehouden voor vrijlating Tommy Robinson. Screenshot YouTube.

De protesten voor de politieke activist Tommy Robinson buiten de residentswoning van premier Theresa May’s op Downing Street blijven voortduren. Nu voert ook de nationalistische oppositiepartij UKIP de druk op de regering op.

Uit een brief van voormalig partijleider UKIP en huidig ​​lid van het Britse Hogerhuis, Lord Malcolm Pearson, blijkt dat Sajid Javid van de Nationale Veiligheidsraad verantwoordelijk zal worden gehouden als er iets gebeurt met Tommy Robinson in de gevangenis.

“Als Tommy in de gevangenis wordt vermoord of gewond raakt, zullen hij en anderen de heer Javid als medeplichtige of wegens wangedrag in een openbaar ambt gerechtelijk aanklagen.”

Ondertussen gaan de honderden mensen die Robinson ondersteunen en de protesten tegen de gevangenisstraf door, schrijft Independent. Een videoclip laat zien hoe zij proberen om de barricades te bestormen.

Op Twitter ging een gerucht viraal van een anoniem account dat Robinson was aangevallen door een moslimbende, en dat hij nu wordt behandeld in de gevangenisziekenboeg. Tommy Robinson’s team vond zich genoodzaakt om te reageren op de valse bewering.

“Tommy is in veiligheid en meldingen dat hij was aangevallen zijn niet waar”, schrijven ze in een update op Facebook.

Op de website Change.org staat een oproep wat eist dat Tommy Robinson wordt vrijgelaten. Momenteel hebben meer dan 280.000 mensen getekend.

Robinson werd op vrijdag bliksemsnel met snelrecht tot 13 maanden gevangenisstraf veroordeeld wegens het via Facebook live uitzenden van de grooming-rechtszaak voor de rechtbank in Leeds waar verschillende moslims bij betrokken zijn

Tommy Robinson was eerder voor dezelfde overtreding veroordeeld, maar werd vrijgelaten op voorwaarde dat hij de wet niet meer zou overtreden, volgens Independent.

Tommy Robinson is al lange tijd een bekende persoonlijkheid in Groot-Brittannië, waar zijn aanhangers hem hebben vooruitgeschoven als een voorvechter tegen de islamisering en politieke correctheid. Terwijl zijn critici beweren dat hij haat verspreidt en met name een demagoog is, hij wordt beschuldigd van het verspreiden van racisme.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

24 Comments on UKIP-parlementslid waarschuwt minister: “Als Tommy in de gevangenis wordt vermoord of gewond raakt, gaan we vervolgen”

 1. Zolang de elite nog rustig naar bed gaat en de zakken kan blijven vullen gaat er niets veranderen.

  Like

 2. Schandalig wat daar gebeurt. Dit soort taferelen zullen ook in ons land gaan plaatsvinden met zo’n pro-islam regering !

  Like

 3. Fransdo // mei 28, 2018 om 09:29 //

  Ik begrijp iets niet en misschien kan iemand me dat uitleggen. Uiteraard heb ik geen verstand van de Engelse wetten maar:
  – Bestaat er niet zoiets als een Hoger Beroep, een appeal, voor Tommy?
  – Je hebt toch recht op een advocaat die dan natuurlijk eerst zijn verdediging moet
  voorbereiden. Hoe kun je dan binnen een dag veroordeeld worden?
  – Er zal dan namelijk dan toch eerst een dagvaarding moeten komen. Waar was die?

  Ergo, naar Nederlands recht kan zoiets helemaal niet en natuurlijk is het Engelse recht anders. Maar hebben we het hier nu over Burkino Fasso of over het Verenigd Koninkrijk?

  Like

 4. Fransdo, zouden ze daar dan geen bevooroordeelde rechters hebben, zo als hier.
  Had b.v. Geert Wilders daar dan wel een kans gemaakt in dat poppenkast gedoe waar ze hier mee bezig zijn.
  Of heb jij nog steeds het idee dat je een eerlijk en democratisch land woont i.p.v. in een bananen republiek.
  Ik denk dat je in Burkino Fasso nog meer kans maakt.

  Like

 5. Fransdo // mei 28, 2018 om 10:05 //

  BertG. Ik ga je geen ongelijk geven. Ik denk dat Geert Wilders hier inderdaad ook geen schijn van kans maakt met deze bevooroordeelde rechters. Maar in de aanloop hiervan gaat alles nog steeds wel volgens het boekje. Ook ben ik met je eens dat we strafrechtelijk gezien inderdaad al zijn afgegleden naar bananenrubriekniveau en de rest is bezig om te volgen.

  En inderdaad, maar dat is inderdaad een gewetensvraag. Stel dat ik gearresteerd word omdat ik volgens de politie hinderlijk aanwezig ben op het plein of trottoir voor een Gerechtsgebouw maar daar gewoon verder niets sta te doen, en stel dat ik daarin een keus heb dan wordt het toch een verdomd moeilijke afweging om te beslissen of ik mij liever laat berechten hier in Nederland of in Burkino Fasso.

  Like

 6. polderboy // mei 28, 2018 om 10:42 //

  Zelfs de staatspravda de NOS vindt die rechters die de persvrijheid verbieden wel eng.

  Maar goed, als Rutte graag vriendjes wil zijn met die ISIS islamist Erdogan, die het grootste journalisten slachthuis in de wereld runt, en onze Frans Timmermans Turkije heel graag in de EU douane unie erbij houdt, “omdat we die islamfascisten nodig hebben”, dan weet je toch allang wat voor vlees er in die bestuurskuip zit. Nee, dat fascisme kwam hier de vorige eeuw niet zomaar op: dat zit die bestuurders in hun bloed hier.

  Liked by 1 persoon

 7. Het NOS zelf vind helemaal niets.
  Ze berichten enkel dat er verontwaardigd werd gereageerd.
  Verontwaardigd, kan je dan ook zien als, wat een brutaliteit om daar zo op te reageren, verbazingwekkend om ze te reageren.
  Zeker als de NOS het vermeld.
  De NOS heeft de kant van de vijand gekozen, niet die van het volk door berichten eerlijk weer te geven.
  Maar je ziet het, het volk heeft niet eens door als je dat de nOS iets vind.

  Like

 8. Von Puffelen // mei 28, 2018 om 12:37 //

  “Of heb jij nog steeds het idee dat je een eerlijk en democratisch land woont i.p.v. in een bananen republiek.”
  Het is nog veel erger, ipv een bananenrepubliek leven wij in een illegale bananenmonarchie.
  In het geval van een republiek zouden we al halverwege zijn.

  Liked by 1 persoon

 9. rotsus1958 // mei 28, 2018 om 15:01 //

  Blablablabla…….en alles in het kader van….”geef ze brood en spelen”

  Pfffffff, I rest in my case!!

  Kijk aub eens eerst de juiste info na en reageer dan en als het al zo ongelooflijk verschrikkelijk is wat er met die arme Tommie gebeurd dan kom eens in actie, want ik vind dit ook niet goed wat er daar in het VK aan de hand is echter…..HET IS WEL WETTELIJK CORRECT!!

  Vragen….oh ja, natuurlijk.

  Nou, ik vraag om in actie te komen, niet 1x maar al honderden keren. Gevolg…0,0!!

  Mooi toch, zo’n gezanik en gekanker op alles en nog wat maar er iets aan doen ho maar!!

  Welterusten Neanderlanders!!

  Gladiator

  Like

 10. rotsus, maar jij doet toch precies hetzelfde hier.
  Noem eens wat op dan, wat jij al aan actie heb gevoerd, ik kan er niks over terug vinden op internet.
  Of mogen we dat niet weten.
  In dat geval heb ik ook al 100den acties gevoerd, ik vertel je alleen niet welke.

  Liked by 1 persoon

 11. Vervolgen ?

  Onder dit rechtssysteem ?

  You must be f*kking kidding me.

  Roep maar eens op tot die noodzakelijke opstand !

  Like

 12. Waarom Tommy veroordeeld kon worden, en wat er eventueel niet aan klopt (hij had een voorwaardelijk staan voor filmen bij een rechtbank), staat in deze draad.

  Dus klikken en dan de opvolgende tweets lezen:

  Like

 13. rotsus1958 // mei 28, 2018 om 16:10 //

  @Bert G,

  Nee verdomme, ik doe NIET PRECIES HETZELFDE HIER!!!

  A) ik onderbouw zaken welke ik commentaar op geef!
  B) ik roep op om onze koppen eens bij elkaar te steken om zodoende elkaar op de hoogte te brengen en ebt elkaar aan te vullen.

  C) ik geef aan dat dit ouwehoeren en kankeren op welk blog dan ook geen enkel doel heeft

  Nu nog steeds of nog meer vragen,

  En voor de goede orde, dat onder B) dat doe ik reeds een jaar of 4 en niemand die het waagt of vergis ik me.
  Daarbij zijn er al een aantal bij mij thuis te gast geweest, heb IK deze dus in MIJN tijd ontvangen en van een natje en droogje voorzien én ben het land ingereden om wat “helden” te overtuigen cq te verzamelen……

  En U, wat heeft U dan nu al concreet gepresteerd!!!

  Veel succes met klagen verder!!

  En gelijksoortige opmerkingen als die van Bert G…….val me aub niet lastig hiermee oké!!

  Gladiator

  Like

 14. Mensen die alleen maar lopen te kankeren op andere, daar heb ik al geen eens meer de behoefte aan om nog een normaal gesprek mee te voeren.
  Laat staan dat ik ooit bij zo iemand thuis zou komen.
  Misschien zou je je aanpak eens kunnen wijzigen om mensen enthousiast te krijgen i.p.v. ze te lopen uitschelden en ze voor lafaard uit te maken.
  Daar ga je geen vrienden mee maken.
  Maar voordat je dat door hebt…………………………………………..

  Like

 15. rotsus1958 // mei 28, 2018 om 17:11 //

  @BertG.

  Nou nog 1x dan.

  U schrijft dat IK nota bene loop te kankeren echter ziet u zelf nu niet de onzin in van hetgeen u schrijft.

  U beste loopt te kankeren en ik zal echt niet aanhalen over wat niet al, waarbij ik uitsluitend nog maar oproep om de koppen bij elkaar te steken.

  En dat u niet bij iemand thuis wilt komen is uw goede recht echter weer niet om de reden die u geeft.

  Ik heb er reeds vele uren ingestoken, ik ontvang mensen meer dan netjes en degene die dan ook echt de moeite doen om te komen wordt met zekerheid netjes behandelt en wel in alle omgangsvormen.

  Maar ook in uw schrijven over mij en mij zgnd “schelden” proef ik niets anders dan een K**smoesje om hier geen gehoor aan te geven. Dat is voor u veel gemakkelijker, toch.

  Maar gaat u maar gewoon verder hier en I don’t know, u gat er best eens een keertje iets mee opschieten, of denkt u zelf ook van niet!!

  Beste BertG., ik heb absoluut niets tegen u persoonlijk want dat zou ook helemaal niet kunnen daar ik u niet ken echter ik heb absoluut iets tegen mensen die afgeven en kankeren op de hele wereld en er wel niets voor willen doen om het een beetje beter te maken.

  Ik zou zeggen, slaap lekker verder en Sweet Dreams,

  Gladiator

  Like

 16. rotsus, ik ben dat jij het wel allemaal heel goed door heb.
  Voor dat dat kwartje valt bij ons, dat duurt nog wel even.
  Maar als wij, tegen die tijd dat wij het ook door hebben, nog vragen hebben hierover.
  Dan ga je vast nog wat horen van ons.

  Like

 17. Duchesne // mei 28, 2018 om 18:36 //

  Ik bemoei me zelden, zelden met andermans zaken, in dit geval wil ik even heel hard roepen dat twee mensen die feitelijk hetzelfde willen en van hetzelfde balen cq kotsmisselijk zijn aan het botsen zijn.
  Ik weet een klein deel van welke motivatie Rotsus heeft, er is hier niemand die met hem zou willen ruilen…een klein bericht in het nieuws, met grote gevolgen, en eigenlijk beseft niemand hoe diep dingen kunnen gaan. Het is niet aan mij hierover verder uitsluitsel te doen, maar het weten zou mensen hier heel erg diep raken. Niet langer een berichtje uit het nieuws maar iets anders….ik begrijp zijn woede over het niet in verzet komen, u zou allen voor minder…
  Bert heb ik nog nooit ontmoet, maar zijn commentaar lees ik graag. Ik hoop dat de beide heren elkaar weten te vinden. Ik hoopp dat iedereen elkaar zoekt en samen gaat wertken, zo is niemand na tienduizend berichten commentaar geven nog steeds geen centimeter verder.

  Kennis van zaken is macht, maar eendracht maakt kracht. En pas dan worden woorden realiteit.

  Liked by 1 persoon

 18. Duchesne, we kunnen nou eenmaal niet alles weten van iemand als rotsus of wie dan ook.
  Jij zelf heb ook 1000den voorbeelden geschreven over wat de staat je kan flikken.
  Jij brengt het alleen een stuk vriendelijk, om iets te willen vertellen.

  Like

 19. Duchesne // mei 28, 2018 om 19:17 //

  “UKIP-parlementslid waarschuwt minister: “Als Tommy in de gevangenis wordt vermoord of gewond raakt, gaan we vervolgen””

  Geen enkele realiteitszin, de regels waaronder men macht heeft zijn juist bedoeld om anderen het zwijgen op te leggen, alle actie die niet direct dit soort zwijgen onder dwang oplossen op het monent zelf zijn nutteloze acties. De schade is immers gedaan, het recht is reeds geschonden, en wat is het nut om ergens achteraf na jaren procederen gelijk te krijgen en ondertussen jaren het zwijgen te zijn opgelegd?

  De hele weg van zogenaamd democratische wetgeving en procedures is de weg van het meespelen met andermans spel in de hoop ooit je eigen spel te mogen hebben, met jou nieuwe eigen regels. Die kans krijg je nooit met meespelen, want daarmee bewijs je enkel dat de regels van de ander werken voor die ander. en dus versterk je de ander zijn dwang.

  Ik ga niet schrijven wat werkt om je recht te krijgen want dan kom ik Engeland nooit meer in, maar Mario Haazen heeft laten zien dat het de enige manier is om gerechtigheid te krijgen.

  …en al het andere, dat is nostalgie uit een tijd dat politici elkaar nog enigzins respecteerden en hun volk ook. We leven ehct in andere tijden, letterlijk alles is te koop.

  Engeland is een tijdbom, en een regering die de eigen bevolking onderdrukt is overjarig en overbodig. In een democratie lost de stembus dat op, in een dictatuur houd een stembus dit soort lieden aan de macht. Daarom blijven ze ook democratie roepen en een doorlopende parlements toneel voorstelling open houden. Een enkel achterkamertje met sterke drank en minderjarige hoertjes is voor de politieke besluitvorming van het land echter genoeg…

  Ooit kon je op een zomerse avond door Londen lopen met een lichte slok op, chickie aan de arm en toen wezen mensen je de nog weg, nu moet je nuchter voor het donker van straat zijn anders maken mensen je leven weg.
  Ik ken politiemensen in engeland die zich niet langer veilig voelen in hun eigen leefomgeving, omdat zelfs het inroepen van hulp van collega’s je een paar tikken kan opleveren, of totale desinteresse voor wat je is overkomen. De policor terreur treft ook de politie intern, en die zien geen weerbare bevolking die komt helpen zodat ze misschien zelf ook de stap naar vrijheid zetten….zonder steun van de groep is er niets, voor niemand.

  Het is triest om een land met een enorme geschiedenis, een land dat op het gebied van ongeveer alles een enorme rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van de wereld, om zo’n land te zien aftakelen tot een apenland. Verraad, en niemand durft bijna in verzet te gaan terwijl het eigen voortbestaan op de tocht staat……..onbegrijpelijk.

  …en wij, wij zijjn niet anders….wachtend op de dag dat er geen redding meer is, geen weg terug naar normaliteit en vrede, om dan trots te kunnen zeggen: zie je wel, ik had gelijk !

  Ik hoop dat in het oogstseizoen de takken van de bomen doorhangen met overrijpe politici die hun eigen volk en geschiedenis verraden voor een plek op het matje aan de voeten van een meester. Hoe laag in het mens zijn moet je vallen om je eigen soort te verraden en een andere soort te verheerlijken.
  Geen greintje eer of geweten, naai ze levend in een varkenshuid en verdrink ze in reuzel.

  Een cruise met Hades lines voor de slaven en de collaborateurs, als ergens het probleem als eerste moet worden aangepakt is het wel bij die groep. Het recht om het voortbestaan van een volk te offeren heeft niemand, ook geen gekozen pleuris politicus, zelfs niet als ze met fraude en bedrog hun positie hebben gekregen.
  Zulke corrupte smeerlappen moeten gestopt worden met alle middelen en met alle mogelijkheden, er is geen geschreven wet die voldoet voor het benoemen en bestraffen van de misdrijven die nu plaats vinden. Maar weg is weg.

  In het overleven is geen plaats voor eer of norm, er is slechts het overleven.

  Mikado, take away one at the time until all are gone and they never noticed something moved. Such is the way our birthrights are taken, sold and traded. Such is the way they sold our world for 30 pieces of silver, the shits even took the silver in a cheque….

  Kill the thieves, kill the traitors. Than no gain or reward may come out of their treason, take all they ever collected, and erase their heritage.

  Like

 20. Marhammed // mei 28, 2018 om 19:30 //

  Waarom breken ze de boel niet af zoals het linkse crapuul antifa ( lees anti democratie) by the way, ik woon momenteel in Czech rep en stuurde enkel youtube filmkes door naar vrienden…in belgistan niet te openen, geblokkeerd !

  Like

 21. Duchesne // mei 28, 2018 om 19:34 //

  Ik vind dat ze allemaal moeten hangen Bert, misschien niet vriendelijk maar ik zou me rot schamen als ik enkel toekijk hoe mijn erfgoed word verkocht. Overal lin dit land en in heel Europa liggen grote velden met miljoenen mannen die dood zijn gegaan zodat wij in vrijheid kunnen leven. Als al die mensen dit hadden geweten waren ze massal niet gekomen, hun dromen zijn opgeofferd opdat wij de onze kunnen proberen waar te maken.

  Verraad van het eigen volk en onze cultuur en waarden is onvergeeflijk, mijns inziens hoort het gros van de regering te hangen. en het tuig dat zitting had in vorige verraad regeringen ook.

  Vanochtend sprak ik mijn over buurvrouw van 88, ze voelde zich niet veilig meer, de dreiging die uitgaat van onze “gasten” en hun gedrag naar andere toe maakt dat ze niet alleen meer buiten durft. Toen ik haar probleem een naam gaf en een kleur was ze blij, iemand begreep wat haar levensdagen verpestte. Kijk, daar heeft ook geen gemeente, geen woningstichting of kut politicus aan gedacht toen ze het afval tussen de burgers huisvestten. De ouderen zijn de eerste slachtoffers, ofwel thuis als ze zelfstandig zijn, ofwel in een verpleeghuis waar resterend leven word wegbezuinigd. Over actieve euthaniasie gesproken….

  Er heerst angst om iets bij naam te noemen. diepe angst. Een half uur later zag ik wat ze bedoelde, een stel moslims/Arabieren met bier midden op straat aan het drinken en gewoon de weg blokkeren, het was godverdomme net middag ook nog.
  Verderop in de wijk zitten ze massaal op een bankje, onderling gore grappen uit te wisselen over vrouwen en kinderen die langsfietsen. Als ze een meisje van de fiets af trekken en ze verkrachten het kind midden op straat gok ik dat niemand ervan ooit zal worden veroordeeld, misschien zelfs niet worden opgepakt. Ja ik, omdat ik dan met mijn keukenla ten strijde trek. De kans dat de politie mij dan neerschiet is er ook nog….. Ik verwacht geen hulp van anderen, nooit gehad, dit land grossiert in lafheid.

  Misschien wil ik aan de ene kant daarom wel zo graag emigreren….

  Duchesne, want’s gun or future, will travel.

  Like

 22. Duchesne // mei 28, 2018 om 19:36 //

  Marhammed, graag info over Tsjechie, kijk eens bij project Exodus bovenaan de Fenixx pagina…

  Like

 23. Gladiater…. Dinsdag 1900 uur.. op de lange voorhout in Den Haag bij de ambassade.. Groot protest voor Tommy……Dussss tot straks dan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s