Nieuw

Is de Spinnenman in Parijs nepnieuws?

Verschillende video’s op de sociale media tonen de illegale immigrant Mamoudou Gassama die de gevel van een flatgebouw beklimt om een kind te redden. Gassama wordt geprezen als een held en door president Macron op het schild gehesen. Maar nu vragen sommigen zich af of het allemaal nepnieuws is om de ondersteuning voor massa-immigratie te vergroten.

Op zaterdagavond liep de illegale immigrant Mamoudou Gassama in het 18e arrondissement van Parijs. Hij was samen met een vriend op weg om de Champions League-finale te zien. Plotseling zag hij een menigte op straat voor een flatgebouw staan. Het bleek dat een klein kind aan de balustrade van een balkon hing, vier verdiepingen hoog. Gassama rende voorbij de kijkende menigte naar de overkant van de straat en trok zichzelf langs de gevel vier verdiepingen omhoog, van balkon tot balkon. Gassama klaarde de gevelbeklimming binnen een minuut.

Al snel na de redding kreeg de illegale immigrant een uitnodiging van de Franse president Emmanuel Macron om op maandag naar het Élysée-paleis te komen om voor zijn heldhaftige reddingsactie persoonlijk de dankbetuiging van de president te ontvangen. Gassama wordt zowel in de Franse als de rest van de gevestigde Europese media uitbundig gehuldigd.

– Het is de eerste keer dat ik praat met journalisten, en het is de eerste keer dat ik mezelf zie in een video op Facebook, zei Gassama de Franse krant Le Parisien.

– Ik dacht niet na, ik redde hem, zei hij in het Franse televisiekanaal BFMTV.

De Parijse burgemeester Anne Hidalgo prees de heldhaftigheid van de jonge vreemdeling en feliciteerde hem op Twitter voor zijn heldhaftige inspanning die het leven van een kind heeft gered, en vertelde aan TT dat ze Gassama had gebeld om hem persoonlijk te bedanken. Hidalgo noemt hem de “Spinnenman uit het 18e arrondissement”.

– Gassama legde me uit dat hij een ​​paar maanden geleden uit Mali kwam, en ervan droomt om hier een leven te beginnen. Ik antwoordde dat zijn heldhaftige optreden een goed voorbeeld is voor alle burgers van Parijs en dat de stad Parijs uiteraard er veel aan gelegen is om zijn inspanningen om zich te vestigen in Frankrijk te ondersteunen, zei Hidalgo.

Maar kritische stemmen bemerken zowel de grote media ophef rond “Spinnenman” als de bijna onmiddellijke en overweldigende reactie van de president en de burgemeester. De kritiek gaat ervan uit dat het lijkt op een PR coup om de steun en de warme gevoelens voor de illegale immigranten te verhogen, op een moment waar de spanningen tussen de verschillende rassen in Parijs steeds gewoonlijker en gewelddadiger worden. Op verschillende amateurfilms die zijn gepubliceerd op de sociale media ziet de reddingsactie er ook vreemd uit. Op het naastgelegen balkon waar het jongetje hangt staat een volwassen koppel, waarvan de man het jongetje aan zijn arm vasthoudt. Het lijkt alsof de balkonafscheiding tussen de twee balkons afwezig is. Het is dezelfde man die het jongetje vasthoudt tot Gassama op de vierde verdieping is en hem omhoog trekt. Waarom heeft deze man op het naastgelegen balkon dit niet meteen gedaan?

De leugenpers vermeldt echter niet dat de ouders van het jongetje, die ook immigranten zijn, op dat moment niet thuis waren. De vader was boodschappen doen en de moeder was niet in Parijs. Dit betekent dat het jongetje zonder toezicht alleen was achtergelaten. Volgens de BBC riskeert de vader een gevangenisstraf en een hoge boete voor het verwaarlozen van zijn ouderlijke verantwoordelijkheid.

Bron:

http://www.bbc.com/news/world-europe-44275776

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

36 Comments on Is de Spinnenman in Parijs nepnieuws?

 1. en die mensen dan die op het andere balkon stonden dan ? Die konden dat jochie toch zo pakken ? Hij zal dat klimmen wel ergens geleerd hebben……………… met inbreken of zo …..maar het schijnt een PR stunt te zijn, om de illegalen een veer in de reet te steken. Hopelijk gaan niet alle illegalen dit NIET nadoen, want gratis paspoort en een baan……………….

  Liked by 1 persoon

 2. “met inbreken of zo”
  lol

  Like

 3. Hahahahahaha wat een fake shit er staan er gewoon twee daarboven bij te kijken en die kunnen dat kutjong niet omhoog trekken ? wow wat een bullshitshow

  Like

 4. trebor2110 // mei 28, 2018 om 19:07 //

  Dat deden wij vroeger ook van balkon naar balkon omhoog naar 6 , .
  En dat die gozer omhoog klimt en dat joggie red , alle eer voor hem maar om hem nu gelijk een paspoort een baan te geven is een beetje achterlijk en zijn duizenden Fransen die ook bij de brandweer willen maar die moeten toch eerst allerlei testen doen , en spreekt die gozer wel de taal .
  Ik zou zeggen je bent illegaal helaas voor jou maar omdat je een kind hebt gered hier heb je 10.000 Euro en morgen zit je op het vliegtuig weer terug .

  Like

 5. danny // mei 28, 2018 om 19:08 //

  is tie wel nuttig geweest, waar die anderen het vertikte om dat jochie te grijpen en de ouders in geen wegen en velden te bekennen waren.

  Like

 6. trebor2110 // mei 28, 2018 om 19:09 //

  met inbreken of zo
  ja hij klimt wel erg makkelijk omhoog of dat hij het vaker gedaan heeft 🙂

  Liked by 1 persoon

 7. Krelis // mei 28, 2018 om 19:17 //

  Met 1 hand, hoppa, slingert de ‘held, het jongetje over de balkonreling.
  Waarom kan die man die het joch minutenlang vasthoudt, dat dan niet met 2 handen?
  Inderdaad, dit is in scene gezet.

  Like

 8. Marhammed // mei 28, 2018 om 19:19 //

  Het koppel naast die kleine konden er gemakkelijk bij en deden dit niet, worden zij dan vervolgd voor het weigeren van hulp aan een kind in nood?

  Like

 9. trebor2110 // mei 28, 2018 om 19:37 //

  Krelis ik zie nergens dat die man op het balkon de kleine aap al minuten vast heeft overdrijven is niet zo moeilijk he .
  De man zit lekker binnen hoort lawaai buiten gaat kijken op het balkon en ziet dat joggie .
  Hij pakt het joggie vast en wil hem voorzichtig naar hem toe laten schuifelen omdat het kind aan z,n arm rukken en hem met een zwaai het balkon op te trekken misschien vanuit zijn positie niet de makkelijkste oplossing is maar de klimaap is iets sneller en slingert de kleine aap terug het balkon op thats al.
  En al die wilde verhalen over in scene gezet ja misschien had de kleine aap ook nog wel een valbeveiliging onder z,n tshirt .
  Maar wat zou er dan in scene gezet zijn een kind van 4/5 even voor de show aan een balkon laten bungelen ???

  Like

 10. trebor2110 // mei 28, 2018 om 19:40 //

  Marhammed ogen open doen je ziet die man het balkon op komen en weldegelijk het kind helpen , misschien niet hoe jij het als Tarzan het gedaan zou hebben maar hij help wel zeker .

  Like

 11. In de media wordt het heeeeel dik in de verf gezet ,zo dik dat het opvalt.
  Als je goed kijkt is dat precies een ingeoefend uitvoeren, migrant kan kind niet opheffen,andere illegale migrant doet spectaculaire “redding” ,illegaal wordt de held van alle migranten.
  Het is echt iets dat uit de koker van een voormalig Rotschild bankier kan komen ,past precies in de context van ” de redders van Europa”.
  Er zit ,gewild of ongewild ,een dubieus kantje aan ,terwijl Robinson opgesloten blijft na het schandalig snelrecht proces wordt de focus verlegt naar de redding van een migrant , het heeft de tendens te gaan verkondigen dat alle kritiek ongegrond is als die op migranten en de islam is,er was teveel aandacht voor Robinson dus ergens moest tegengas gegeven worden …….
  Het lijkt misschien vergezocht maar kijk naar wat het echt is ,de vervolging van de mensen die kritiek geven is internationaal en Frankrijk heeft een boost nodig als het op migranten aankomt.
  Dat dit zal aangegrepen worden om nog meer privéleges te geven mag duidelijk zijn.

  Like

 12. templars2017 // mei 28, 2018 om 19:43 //

  In de media wordt het heeeeel dik in de verf gezet ,zo dik dat het opvalt.
  Als je goed kijkt is dat precies een ingeoefend uitvoeren, migrant kan kind niet opheffen,andere illegale migrant doet spectaculaire “redding” ,illegaal wordt de held van alle migranten.
  Het is echt iets dat uit de koker van een voormalig Rotschild bankier kan komen ,past precies in de context van ” de redders van Europa”.
  Er zit ,gewild of ongewild ,een dubieus kantje aan ,terwijl Robinson opgesloten blijft na het schandalig snelrecht proces wordt de focus verlegt naar de redding van een migrant , het heeft de tendens te gaan verkondigen dat alle kritiek ongegrond is als die op migranten en de islam is,er was teveel aandacht voor Robinson dus ergens moest tegengas gegeven worden …….
  Het lijkt misschien vergezocht maar kijk naar wat het echt is ,de vervolging van de mensen die kritiek geven is internationaal en Frankrijk heeft een boost nodig als het op migranten aankomt.
  Dat dit zal aangegrepen worden om nog meer privéleges te geven mag duidelijk zijn.Er is nog één vraag ,uit welk illegaal kamp in Parijs kwam hij?

  Like

 13. Duchesne // mei 28, 2018 om 19:44 //

  Ik weet een ding zeker, als je vier hoog woont moet je ook al je ramen en deuren op slot doen en prikkeldraad spannen. zoveel is nu wel duidelijk, sneller via de buitenkant naar boven dan via de trap…..

  Maar goed, we snappen van groot tot klein dat de propaganda machine nog in de kinderschoenen staat qua positieve gemaakte berichten, het lijkt wel een filmpje van iemand met drie weken DDR filmstudie….

  Het niet meer publiceren van misdrijven en nandere ongien daarentegen is wel richting perfectie gekropen, zeg eens zelf, is het niet akeling vredig in de verslaggeving van het nieuws in Europa nu met de Ramadan…..

  Alsof een engel van vrede ons Europa heeft omsloten, of een duivel van bedrog….

  Zo zie je maar hoe stom je gehouden kunt worden als ze willen….

  Liked by 2 people

 14. Scrutinizer // mei 28, 2018 om 20:37 //

  Gezien hoe bedreven die helden zijn in het beklimmen van facades, zou men hen beter het land niet inlaten. Er bengelen niet zo gek vaak kinderen (overigens in dit geval zelf van een immigrant) aan balkons, maar als je land vol zit men werklozen die permanent over de skill beschikken om tot 4 hoog te komen inbreken via je glazen deur (die i.t.t. je normale toegangsdeur geen inbraakwerende stalen deur is met 17 vergerendelingspinnen), dan mag je de toestand van flatbewoners plots als UITERST precair beschouwen.
  Als afschrikking heb ik op mijn baklon wel camera’s maar ald die gasten zo snel zijn (wellicht naar beneden iets langzamer maar dan bv. 3 minuten ipv 1) dan zijn ze weg lang voor de polite arriveert, dus schrikken die camera’s hen niet af. Zodra ze dien zien, weten ze dat ze bv. maar 10 minuten hebben minus 3 om weg te keren maar in 7 miunten kunnen ze makkelijk een glazen deur breken en binnen het nodige stelen. Minstens een laptop en wat cash.

  Like

 15. Jos van der Hoff // mei 28, 2018 om 20:46 //

  Nou, ik weet het niet helemaal zeker, maar er zit wel een onhandig scherm tussen de balkons. Pas op het eind zie je het ventje naar de man op het naastgelegen balkon ‘zwengelen’ …wel vreemd dat zo’n ventje zich überhaupt zo lang kan vasthouden… .zo te zien zit er een richeltje waar hij z’n voeten op kan zetten…maar evenzogoed, het kan allemaal een vooropgezet plannetje zijn geweest om inderdaad propaganda te maken…beetje wrang dat je moet constateren dat er meer kinderen door handen van migranten zijn omgebracht dan gered…

  Like

 16. jrtpf // mei 28, 2018 om 20:54 //

  Je kunt zien en lezen wat je wilt zien en lezen of gezond verstand gebruiken. Ik kan geen detail zien, wat maakt dat men zo iets in scene zet. De buur kwam er niet goed bij met die afscheiding ertussen. Die gast die naar boven klimt is jong. Ik was ook een “aap” in jonge jaren. Klom zo de daken op.

  Liked by 1 persoon

 17. skeeter // mei 28, 2018 om 20:54 //

  jammer dat ze niet allemaal naar beneden zijn gedonderd

  Like

 18. Feniks // mei 28, 2018 om 21:03 //

  Groot niews, om ons allemaal in de valkuil van diversity te doen storten.
  Misleiding op hoog politiek niveau .
  Misleidiing waarvoor hoog politiek niveau verantwoording dient af te leggen.!

  Like

 19. Mijn vraag bij het zien is…….we missen een stukje film…….klom het kind zelf over de reling met het grote risico van naar beneden tuimelen, of is er nog iets anders voorgaande gebeurd wat gissen is, maar dan nog, indien ja……dan zet je het leven van een kind op spel, gelijk die vluchtende migranten die het kind buiten lieten hangen tijdens de vlucht met een busje met 29 man volgepropt.
  Ik heb zo mijn eigen gedachte hierover.

  Like

 20. Piet Karbiet // mei 29, 2018 om 09:23 //

  Ik ga ook illegaal naar Parijs. Dan krijg je blijkbaar zo een appartement met balkon en kun je lekker voetbalfinales kijken met vrienden.

  Like

 21. Hebben die gasten wel vaker dat er koters over het balcon hangen niks bijzonders .

  Like

 22. Pa was een spelletje aan het doen op ze smartfoon op straat, en ma schijnt ergens anders te wonen.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2093359/vader-gered-jochie-parijs-speelde-pokemon-go

  Maar het had gekund dat ze pa dat kind over het balkon liet bungelen, niet ongebruikelijk onder bepaalde groepen.

  Like

 23. Von Puffelen // mei 29, 2018 om 10:40 //

  Like

 24. De Franse politie heeft een 4-jarig jongetje teruggehangen aan de rand van een balkon in Parijs. Het kind werd gisteren op spectaculaire wijze gered, maar dat blijkt te zo zijn gedaan door een Malinees zonder papieren. De reddingsactie is daarmee illegaal.

  “Regels zijn regels”, zegt een woordvoeder van de politie. “Illegalen mogen niet werken en ook geen kinderen redden.” Mamoudou Gassama, de illegale held in kwestie, krijgt een boete.

  Buurtbewoner Jacques vindt het goed dat de politie heeft ingegrepen. “Die vluchtelingen pikken onze heldendaden in. Als ze er in Mali achter komen dat ze in Frankrijk zomaar levens van kleine kinderen kunnen redden, komen ze natuurlijk allemaal hierheen om mensen in nood te helpen. Wie is daarvan de dupe? Helemaal niemand, maar het gaat om het idee.”
  https://speld.nl/2018/05/28/illegaal-gered-kind-teruggehangen-aan-balkon/

  Liked by 2 people

 25. jackvanderveen // mei 29, 2018 om 11:29 //

  En ja, in zekere zin is het dat ook.
  Precedent scheppen voor andere durfals.

  Like

 26. Porta // mei 29, 2018 om 16:14 //

  Zie, het bewijs, of het nou een jongetje of meisje is…. Voor alles onder de 9 willen wel wat inspanning verrichte…Vieze muzelman….

  Like

 27. Spijkers // mei 29, 2018 om 18:09 //

  Waarom heeft hij de trap niet genomen? Hij is zeker snel… Je kan beter 230 volt op je balkon hebben.

  Like

 28. Ik las de reacties van Belgische lezers van HLN.be hier zijn ze, lees mee:
  Dus volgens sommigen van jullie zit die kleuter mee in een “complot”. Ze hebben al van kleinsafaan die kleuter opgevoed als spiderman. Dus dat is meer geloofwaardig of wat?

  3 uur geleden
  mieke jansens
  opgezet spel? alsof die man wist dat hij de Franse nationaliteit zou krijgen en een job bij de brandweer? probeer jullie verstand te gebruiken aub

  4 uur geleden
  Jack Dereder
  Rechts komt juist 2 zotten tekort voor een volle instelling.

  4 uur geleden
  Marieken Cels
  Opgezet spel is pas een vergezochte verklaring om toch maar iets slechts te kunnen zeggen over deze held. De realiteit is vaak veel toevalligger dan fictie kan bedenken. Hoe de krant het schrijft is het nogal overdreven met referentie aan spider man, maar de realiteit zal eerder geweest zijn blijven hangen, op de balustrade gevallen en erover geklauterd of nog tien andere dingen die enkel ooggetuigen kunnen zeggen.

  4 uur geleden
  Marc Verschaeren
  Wat een komedie ! , opgezet spel .

  4 uur geleden
  Caesar Lask
  als die kleine met zijn kleren ergens aan blijven hangen is dan maakt alles van wat jullie hier zeggen geen zin. De simpelste uitleg is vaak de waarheid. Om dit in scene te zetten moet je al wat kennen van stunts opzetten. Kleine valt blijft met zijn kleren hangen, en een illegaal riskeert zijn leven om het te redden, simpel.

  5 uur geleden
  Vic Smeets
  Goed verwoord bernaerts Diana… Rechts kan niks goed zien in een migrant.

  5 uur geleden
  Jos Plessers
  Welke,een peuter valt 4,5m en kan zich vastklampen aan een balustrade..dat kunnen de meeste volwassenen nog niet eens

  5 uur geleden
  annie dupont
  opgezet spel ? amaai mijne frak , wie van jullie gaat 5 verdiepingen hoog klimmen om een kleuter te redden met het risico neer te storten … er zijn er hier die echt alles uitputten om toch maar een kleurling te stigmatiseren . gelukkig was hij er en heeft hij het leven van die peuter gered . de meesten zijn te laf zijn om ook maar iets te proberen , maar hun gal spuien , dat kunnen ze als de beste .

  5 uur geleden
  niko de groot
  Inderdaad wonderbaarlijk . t Is zoals met god , ge kunt het alleen maar geloven … of niet .

  5 uur geleden
  Staf Vandoorne van pierre de garde
  Haha olympiërs aan de ongelijke latten kunnen zich met een meter verschil bijna niet grijpen en die kleine valt meer dan 4 meter naar beneden en kan zich vastgrijpen aan balustrade waar zijn handen zelfs niet rond kunnen haha het is een mirakel

  5 uur geleden
  Ronald De Clercq
  Ik geloof er niets meer van.

  5 uur geleden
  Sonja Van de Sype
  Dit is zeker en vast een heldendaad al begrijp ik wel diegenen die er niet in geloven want met wat er hier in dit land allemaal gebeurd zou je aan alles beginnen twijfelen. Maar we zullen toch nog even positief blijven.

  5 uur geleden
  Gino Denil
  In het begin van het filmpje zie je dat de kleuter meer naar het midden hangt. De volwassenen boven kunnen er zelfs niet aan. Tegen dat de Malinees boven is heeft de kleuter zich wat opzij weten werken naar het naast liggende balkon. Dat hij zich wist vast te grijpen na die val is puur geluk. En verder moet je maar eens op een speelplein met allerlei klimtuigen gaan kijken. Sommige van die kleuters zijn heel behendig en lijken meer kracht te hebben omdat ze nog zo klein en licht zijn.

  5 uur geleden
  Leo Duym
  @Bernaerts Diane, waar slaat dat op? Op welke beelden heb jij dat kind zien vallen? Dit kind is met een beugel of haak aan zijn borst als een bloempot aan de balustrade gehangen, wat zelfs op een relatief veilige manier kon als dat eerst goed uitgeprobeerd werd.

  6 uur geleden
  Jan Rottiers
  Werner Gielis je slaat de nagel op de kop !

  6 uur geleden
  Marc Geerts
  Die vader is vrij op borg , dit houd je toch niet voor mogelijk, laat die toch 10 jaar Pokemon spelen in de gevangenis. Rechter onwaardig nogmaals.

  6 uur geleden
  Lieve Lathouwers
  En Macron trapt daar in. Lachen.

  6 uur geleden
  Werner Gielis
  opgezet spel, en wanneer gaat dat hier gebeuren want dit is pure promotie om als held (?) in een europees land te kunnen blijven, de man boven is een lafaard eerste klas, want hij kon makkelijk aan kind want hij helpt de andere het mee over de balustrade te trekken, open uw ogen aub

  6 uur geleden
  Bernaerts Diane
  Als dit opgezet spel is tussen de vader en die Malinees, heeft dat kind hier dus zélf aan meegewerkt en is dat vrijwillig van het balkon gevallen? Hoeveel gekker en hoeveel meer paranoïde kan je nog zijn? Is het ZO moeilijk om een positief verhaal over een migrant te moeten lezen, ja?

  6 uur geleden
  Kris Delen
  Jaja… Dit wordt iets voor Myth Busters !

  6 uur geleden
  annie dupont
  sommigen vergeten het artikel van vorige dagen , de peuter hing met zijn kleren vast aan het balkon .. waarschijnlijk heeft de journalist van dit artikel het een andere draai gegeven . de malinees blijft zowiezo een held . maar sommigen kunnen absoluut niet geloven dat een kleurling een peuter zou redden , ze blijven maar haat spuien . je houdt het niet voor mogelijk, zo n marginalen

  6 uur geleden
  jean-pierre rejek
  Wat ik al aan haalde opgemaakt spel onder elkaar en zijn daar weer in getrapt.

  6 uur geleden
  an kobe
  Oei, een positief verhaal over een niet-Europese immigrant? Dat moet wel opgezet spel / geënsceneerd / fake news zijn. En racistisch zijn we uiteraard niet!

  6 uur geleden
  Katrien Van Vosselen
  Wat een zure reacties weeral hier. Makkelijk vingertje wijzen…. dit is eindelijk eens iets positiefs, tegenwoordig is het altijd oorlog, geweld, gezever. ok ouders hadden beter moeten opletten. De dagdagelijkse Belg is stilaan een serieuze onverdraagzame zaag aan het worden.

  6 uur geleden
  armand mudah
  juist johan zelfs turners moeten hierop trainen als ze van de ene baar naar de andere springen , kan moeilijjk geloven dat een kind zonder enige training bijna 5 meter kkan vallen en zich dan aan een balkon vastgrijpt en het dan nog houd ook

  6 uur geleden
  Nawara nawashi
  Wie gelooft dit buiten politici.

  7 uur geleden
  Vincent van der Veken
  Was daar toch al 2 man boven. Je ga me nu zeggen dat die mens dat kind niet kon opheffen. Als den andere 4 verdiepen klimt en dan met arm dat kind optilt… je zou beginnen denken dat het opgezet spel is

  7 uur geleden
  Tony Godderis
  Roland, waarom wordt het stilaan ongeloofwaardig ?

  7 uur geleden
  Leo Duym
  Doe de proef. Je hebt nodig: een gespierde kleuter van 4 of 5 jaar met normaal gewicht, twee volwassenen en een bezemsteel. De twee volwassenen houden de bezemsteel horizontaal op ooghoogte van de kleuter die de steel moet vastgrijpen en niet mag lossen. Vervolgens til je de steel langzaam omhoog. Nog voor zijn voetjes van de grond zijn, lost hij, gegarandeerd. Als zelfs dat niet lukt, hoe zou dat kind, al hangende, een handje kunnen lossen om het andere iets te verzetten?

  7 uur geleden
  Jos Daniels
  Ik geloof graag in opbeurende verhalen maar met dit verhaal wordt mijn goedgelovigheid wel heel zwaar op de proef gesteld.

  7 uur geleden
  Andy De Schieter
  Is helemaal geen held maar een inbreker. Geveltoerisme is zelfs verboden. Oppakken die kerel.

  7 uur geleden
  philemon de wilde
  Reconstructie gevraagd aub.

  7 uur geleden
  Anthony van der Borght
  Kinderen maken is gemakkelijk.. dat kan iedereen.. maar er voor zorgen dat is een gans ander verhaal ..

  7 uur geleden
  Roberts Jones
  Mooi geënsceneerd door de Franse propaganda. Die gevelklimmer kan geen pompier in Parijs worden want het brandweercorps is daar militair.

  7 uur geleden
  Guido Delrio
  En vanavond zullen we lezen dat de kleine naar boven aan het klimmen was maar niet verder geraakte…

  7 uur geleden
  ja fra
  dat kan niet! hoe zou een kind dat klaar spelen?

  7 uur geleden
  mike vanginderen
  In samenspraak met vader,een verblijfsvergunning versierd.

  7 uur geleden
  Sam Wynants
  Spiderbaby. Inderdaad Jan Rottiers, nu ze dit uitgevonden hebben gaan er binnenkort meer peuters gered worden, minutenlang hangende aan een balkon.

  7 uur geleden
  Tom Van Genechten
  Nog in geen honderd jaar kan een kleine van 4 de kracht in zijn handen hebben om die val op te vangen. Stelt daar dan geen enkele politieker zich vragen bij?

  7 uur geleden
  Jan Van Boterdael
  Het lijkt mij vooral een stunt,misschien wel in scene gezet zeker als je ziet dat de man op het balkon daar heel gemakkelijk dat kind kon grijpen en in veiligheid brengen.

  7 uur geleden
  LUDO HOOGEWIJS
  Ook verantwoordelijkheid van de ouder !

  7 uur geleden
  Erik Bertels
  Wat een opgezette klucht. Denkt men nu echt dat de mensen daarin trappen. Is het zo dat men ons de multikul en de illegaliteit wil verkopen????

  7 uur geleden
  Nino Brodelet
  Ik geloof er niks van !!! Kind werd al vastgehouden door persoon rechts op terras ! Duidelijk te zien op beelden !

  7 uur geleden
  ETIENNE BOECKX
  Hij was al eens gevallen van een nog hoger balkon aub. Media stop ! met overdrijven wij zijn geen kleuters hoor

  7 uur geleden
  baptist Van der Straete
  Bestaat niet dat je dat kan houden bij een val…en papa speelde pokemon looking for work zeker?

  7 uur geleden
  Sonia Dierickx
  Niet waardig om vader te zijn!

  7 uur geleden
  Khadija Bint
  Serieus ??? riskeert 2j cel??? Tis dan nog niet zeker dat hij de cel in gaat das toch niet meer normaal

  7 uur geleden
  Karin Slider
  Die kleine word ook door Macron ontvangen wegens superkind.

  7 uur geleden
  Joke Veerlens
  @Jan Rottiers schaam je. Het gaat hier over een kind en als je wil insinueren dat dit een makkelijke manier is om aan papieren te geraken ben je niet goed wijs je moet al heel veel lef hebben om je eigen leven op het spel te zetten voor een ander dat je niet kent . Aan de held puik werk man jij verdiend een mooi bestaan veel succes.

  7 uur geleden
  Guido De Smet
  Dat wil ik wel eens iemand zien doen, tenzij een circusartiest. Willen ze hiermee aantonen dat ze ons alles kunnen wijsmaken missschien?

  7 uur geleden
  Yves Van Hoof
  Opgezet spel !!!

  7 uur geleden
  jan kop
  zeer ongeloofwaardig,ze gaan niet meer aan hun eigen leugens uitgeraken

  8 uur geleden
  Valentin Valmont
  Ik wacht nog op een derde aanpassing van het verhaal.

  8 uur geleden
  jim choose
  Inderdaad hier klopt iets niet, geen details beschikbaar tot nu toe, niet van het kind, niet van het balkon. Zijn er geen joernalisten meer die op onderzoek gaan?

  8 uur geleden
  mark didden
  eerlijk gezegd geloof ik geen bal van dit verhaal. Dat kind hangt aan de balustrade, daarnaast staat een man die makkelijk het kind zou kunnen naar hem toe trekken , maar nee ze wachten tot de klimmer boven is om het in veiligheid te brengen. Volgens mij opgezet spel allemaal. Hij kan wel goed klimmen. 😉

  8 uur geleden
  kerim aksu
  Zelfs zo’n held word hier weer op racisme getrakteerd

  8 uur geleden
  danny buyse
  Eerlijk gezegd als dat waar is dan is die kleine ook een soort spider man als hij zich kan vastklampen aan de balustrade na een val van 4,5 meter. Je lichaamsgewicht opvangen na een val van 4,5 meter bij het vastklampen van de balustrade zonder te lossen is een mirakel, zie het mij niet doen.

  8 uur geleden
  Tania Janssens
  Is het niet duidelijker mensen,dat het geen opgezet spel is. De Afrikaan is een held. Nu kunnen jullie achter andere complot theorieën zoeken. En nog eens super wat die gast gedaan heeft.

  8 uur geleden
  Marco Maerten
  Met gevaar voor eigen leven,en hopelijk voor hem en zijn boer en beter leven. Merkwaardig als er positief over migranten wordt gepubliceerd..reacties massaal uitblijven.Zegt veel over de ingebakken vooroordelen en misleidende verhalen over migranten.

  8 uur geleden
  Johan Coppens
  Dat kind heeft blijkbaar ook superkrachten….

  8 uur geleden
  Jan Rottiers
  Waarschijnlijk hangen er binnenkort nog veel meer kinderen aan balkons.

  8 uur geleden
  Roland De Smedt
  Het wordt stilaan een ongeloofwaardig verhaal…

  8 uur geleden

  Like

 29. Na alles gelezen te hebben zat ik er nog over na te denken en hier is mijn eigen reconstructie:
  we gaan er even van uit dat het kind met klauteren het evenwicht is verloren en een onvermijdelijke val is het gevolg….tot zover alles logica denk ik. Vervolgens grijp het kind onderweg naar alles om de val te breken…..nog geen enkel kind in het verleden heeft bij een val zulke reflexen vertoond omdat tijdens de val zintuigen en reflexen geen tijd hebben te reageren….lijkt mij weer een logische redenatie. Daarna ziet het kind toch kans om onderweg grip te krijgen op iets (?) kleding blijft haken of toch een handje die zich vastgrijpt?…….onlogisch want tijdens deze val van 4,5 m heeft het al een snelheid, strek je je armpje uit dan zal de pols …hand…of vingers zich stukslaan aan de reling…..de kleding zal scheuren.
  Tot zover mijn reconstructie……maar het zou toch knap zijn als ze deze kleuter opnieuw tonen met mijn beschreven kenmerken.

  Like

 30. Oh ik vergeet nog iets belangrijks bij een val……tijdens de val een obstakel raken heeft als reactie dat het lichaam zich verder van het gebouw beweegt, raak je iets dan val je niet meer in die loodrechte lijn naar beneden maar met een afwijking van minstens een meter. Vroeger kon een val van een kind nog gebroken worden door de waslijnen die onderliggende balcons hadden, hier waren ze niet te zien op de video.

  Like

 31. Hier kijk, daar begint het al. Het zat er aan te komen.
  Nou willen ze allemaal een iemand redden.

  https://www.geenstijl.nl/5142224/klim-afrikanen-lachen-ons-migratiebeleid-uit/

  Like

 32. Een slingeraap had niet beter kunnen doen.

  Like

 33. trebor2110 // mei 30, 2018 om 19:08 //

  Scrutinizer
  die i.t.t. je normale toegangsdeur geen inbraakwerende stalen deur is met 17 vergerendelingspinnen),

  Sorry Scrutinizer maar ik heb nog nooit een NORMALE stalen inbraakweerendedeur met 17 vergrendeling pinnen gezien
  Niet zo overdrijven he

  Like

 34. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s