Nieuw

Hongaarse premier moedigt zijn Hongaren aan meer kindjes te maken

De Hongaarse Viktor Orbán heeft aangekondigd dat geboortecijfers en demografie zijn topprioriteit zullen zijn waarbij massale migratie wordt afgewezen ten gunste van beleid ter ondersteuning van Hongaarse moeders.

– Mijn eerste prioriteit is iets waar we ons allemaal bewust van zijn, iets wat we allemaal weten, maar iets waar we ons in onze dagelijkse beslommeringen zelden mee bezig houden, omdat het door zijn langetermijnkarakter het denken van mensen niet domineert. Dit is het maatschappelijk fenomeen demografie, aldus de Fidesz-leider in een interview met Kossuth Radio.

– De demografische gegevens gaan in wezen over hoeveel kinderen worden geboren door Hongaarse vrouwen; hoeveel kinderen voeden we samen op; of er een Hongaarse toekomst is; of het Hongaarse volk biologisch en getalsmatig zal overleven; wat moeten we doen om de achteruitgang die we op dit gebied duidelijk zien een halt toe te roepen; en wat moeten we doen om het feit te veranderen dat we meer begrafenissen dan doopfeesten hebben, vertelde premier Orbán de omroep.

– Mijn doel is dat Hongarije in 2030 een land is geworden dat in staat is zijn eigen bevolkingsniveau te handhaven, zich te reproduceren. Om het duidelijk te zeggen: we willen een land waar het aantal kinderen dat geboren wordt minstens zo hoog is als het aantal mensen dat dit leven verlaat.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/05/28/hungarian-govts-first-priority-is-demographics-mass-migration-rejected-in-favour-of-supporting-mothers-families/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

2 Comments on Hongaarse premier moedigt zijn Hongaren aan meer kindjes te maken

  1. Rommel is niet de beroerdste en bereid om aan dit schitterende plan mee te werken. Met vooruitzicht op huisvesting en voeding ben ik morgen vertrokken. Op vrijwilligersweek.

    Like

  2. Alphons Mantel // mei 29, 2018 om 06:22 //

    denk aan de schade aan natuur en milieu door immigratie

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s