Nieuw

Dodson en geprivatiseerde politieke vervolging

Recent is een jonge man uit Arkansas, Andrew Dodson, op zo een fanatische manier vervolgd door antifa en de media dat hij zelfmoord pleegde.

Zijn naam werd door Jacob Rosenberg van de Arkansas Times gepubliceerd, waarna activisten zijn werk en familie contacteerden, zijn familie lastig vielen en ervoor zorgden dat hij ontslagen werd. Hij kon niet meer in publiek verschijnen zonder aangevallen te worden door antifa. Uiteindelijk zag hij geen uitweg meer van de situatie en ontnam zichzelf het leven.
Links was nog niet tevreden, en vandaliseerde Dodsons doodsbericht dat online was gepost door de begrafenisondernemer.

Erkenbrand >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.109 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10032 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s