Nieuw

Democraten bestoken Trump voor een foto van zielige kindjes bij de grens gescheiden van hun ouders – van de Obama-ambtstermijn

Democraten vielen afgelopen weekend president Donald Trump aan voor een foto van migrantenkinderen die door immigratiepersoneel in detentie worden gehouden – ook al is die foto in 2014 gemaakt, tijdens president Barack Obama’s regeringstermijn.

Links-liberale beroemdheden, media-persoonlijkheden en politici trokken naar Twitter op om hun gal te spugen op Trump’s zogezegd onmenselijke beleid om illegale kinderen te scheiden van hun ouders, onder verwijzing naar een artikel in de Republiek Arizona en gepubliceerd op azcentral.com.

Ze haastten zich om hun tweets te verwijderen toen ze geconfronteerd werden met het feit dat de foto was genomen in 2014, toen Obama president was.

Het artikel van de Republiek Arizona beweerde onterecht dat de foto (van 2014) de “eerste glimp” was op kinderen in een detentiecentrum voor illegale vreemdelingen.

Bron:

http://www.breitbart.com/big-journalism/2018/05/28/democrats-blame-trump-for-photo-children-separated-border-illegal-aliens/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s