Nieuw

Weerloze bejaarde met rollator doodgeslagen – verdachte is een asielzoeker

Foto ter illustratie. Pixabay.

Ze overleefde de geallieerde bombardemententerreur, de invasie van het Rode Leger, en was 84 jaar oud. Maar Merkels welkomstbeleid kostte haar het leven. Op 3 mei werd Maria M., een gepensioneerde uit Berlijn, in haar eigen appartement met een rollator doodgeslagen. Afgelopen zaterdag heeft de politie een verdachte gearresteerd: Bernhard N. (23) uit Kameroen.

De vermeende dader kwam in 2012 vanuit zijn land, waar geen oorlog is, als asielzoeker naar België. Daar diende hij een asielaanvraag in die in 2015 werd afgewezen. Maar hij werd niet gedeporteerd, waarvan N. gebruik maakte om illegaal in Duitsland te verdwijnen. Eigenlijk zou hij in Duitsland geen nieuw asielverzoek mogen indienen, want hij was in België al afgewezen.

Desalniettemin werd hij niet gedeporteerd, maar bleef hij in Duitsland en begon misdaden te plegen:

In 2015 is hij door de autoriteiten onderzocht wegens verduistering en diefstal, maar het proces werd gesloten.

In juni en september 2016 werd hij twee keer in Potsdam berecht voor winkeldiefstal en kwam weg met een boete.

In november 2016 werd hij door de districtsrechtbank van Potsdam veroordeeld voor vier winkeldiefstallen, maar kreeg slechts een voorwaardelijke straf.

Daarnaast hebben de autoriteiten eind 2016 een rechtsprocedure tegen N. gestart wegens overtreding van de drugswet.

Ondertussen incasseerde hij twaalf aanklachten wegen lichamelijk letsel.

In januari 2017 randde de Kameroen drie vrouwen in Brandenburg (Havel) aan, waarvoor hij uiteindelijk werd veroordeeld tot 15 maanden hechtenis.

De vraag rijst waarom N. niet werd gedeporteerd. Niet alleen mag hij eigenlijk in Duitsland geen asiel krijgen, maar hij heeft ook nog is veel misdaden begaan. Als de autoriteiten hem na zijn vijftien maanden gevangenschap hadden gedeporteerd, zou de wrede moord op Maria M. nooit hebben plaatsgevonden.

De advocaat Hans-Georg Lorenz (75), vreemdelingenrecht specialist, vertelde aan Bild: “Met toestemming van het OM had de jongeman op elk moment kunnen worden uitgezet, of hij nu in hechtenis zat of tijdens een lopende rechtszaak.

De autoriteiten leken alleen de wil te missen. Daarom werd N. op 27 april vrijgelaten en vermoordde hij de arme vrouw een paar dagen later. Tot nu toe heeft de Kameroen nog geen reactie gegeven op de misdaad. Na de daklat-aanval van een afgewezen asielzoeker op CDU-lid Bernd Mager in Tullingen, roepen inmiddels enkele gevestigde politici op tot strengere deportatieregels. Dit is natuurlijk een prima en correcte eis, maar het zou mooi zijn als ze begonnen met het handhaven van de bestaande regelgeving.

Bron:

https://www.compact-online.de/wehrlose-rentnerin-mit-rollator-erschlagen-tatverdaechtiger-ist-ein-krimineller-asylbewerber/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

21 Comments on Weerloze bejaarde met rollator doodgeslagen – verdachte is een asielzoeker

 1. Kweenie waar het te plaatsen, dat topic over die ‘nazi-grootmoeder’ is al weer oud….

  Tommy Robinson gaat 13 maanden de bak in omdat hij buiten de rechtbank stond te filmen.

  Maar Wayne Bell gaat vier jaar achter de tralies om wat memes:

  Like

 2. @Fub
  Het gaat snel nu.

  Like

 3. Ja, lachuh.

  Werd ruim geparodieeerd op de twitters vandaag

  Like

 4. Krelis // mei 27, 2018 om 08:36 //

  In Duitsland hebben tussn 2014 en 2016 vele tienduizenden asielzoekers (bepaalde bronnen zeggen zelfs meer dan honderdduizend!) ten onrechte een verblijfsvergunning gekregen. Dat betreft vooral Turken, die zich uitgaven voor Syriers.

  Like

 5. Het is nu wel duidelijk wat er aan de hand is.
  Elke immigrant ook criminele moet in West-Europa blijven om chaos te veroorzaken en om ons beetje bij beetje te vermoorden.
  Dat er ook worden uitgezet doen ze alleen maar om te laten zien dat er toch wat gedaan wordt maar dat is slechts schijn.

  Liked by 1 persoon

 6. Het gerechtelijk systeem in Duitsland staat op instorten.
  Oeps, dat mocht ik toch niet zeggen.

  Like

 7. polderboy // mei 27, 2018 om 15:57 //

  Lees hier trouwens dat het ging om een 3 maanden voorwaardelijke straf voor Robinson vanwege filmen in het gerechtsgebouw in Canterbury, wat volgens boordjes die aan de muur hangen niet mag.
  http://www.kentonline.co.uk/canterbury/news/far-right-activist-spared-jail-126340/

  Nu hebben ze hem gearresteerd voor “breaching the peace” in Leeds, zoals de politie uitsprak tijdens de arrestatie voor de camera.

  Maar goed, de nalatige Britse ambtenarij, anders kan je het zootje wegkijkers die jaren en jaren die wantoestanden hebben laten begaan, niet noemen, poogt nu de horzel in hun pels monddood te maken.
  En dat onder het mom van “het recht en de wet”, waar dat zootje bestuurders zelf schijt aan had al die jaren en niks mee deed toen al die meisjes massaal verkracht werden?
  Wegkijken, negeren en die honderden en duizenden jonge slachtoffertjes gewoon laten verrekken.

  Zwaar crimineel natuurlijk, wat dat bewust nalatige Britse bestuur heeft geflikt!!!
  Ik zou die Britse bestuurders de kots van mijn hond niet te vreten geven als ze van de honger voor mijn deur lagen te sterven.
  Het laagste van het laagste soort wat daar aan bestuur rondloopt.

  Liked by 3 people

 8. Yvonne // mei 27, 2018 om 16:03 //

  ja Lisa, ze willen zo graag van ons af, arme vrouw 84 en door een illegale strontkerel doodgeslagen te worden, vreselijk
  binnenkort ook bij u in de straat, als ze allemaal in 1 x los gaan dan kunnen we rennen, gillen enz dan is het te laat en Merkel en greinzende griezel Rutte keken er naar namen nog een slokje en hapjes en slapen s nachts heerlijk

  Like

 9. In en in triest.
  Heb je toch zo’n beetje alle ellende meegemaakt die je maar kan meemaken.
  Wordt je op je oude dag door zo’n tyfus asiel zoeker dood geslagen.
  Mede mogelijk gemaakt en georganiseerd door de EU.

  Liked by 1 persoon

 10. Nog een slachtoffer war nergens aandacht aan gegeven wordt buiten sites als deze.
  Sites als deze houden de vinger aan de pols ,noodzakelijk want anders zou het voor nog veel meer mens en een nachtmerrie worden .De gewone media zijn de slaven van de elite ,het zijn de onafhankelijken die we nodig hebben ,berichtgeving uit de buik van de samenleving geeft een heel ander beeld dan wat de gewone media wil doen geloven.

  Like

 11. In Zweden zijn het dezelfde daders, maar de regeringen van west Europa gaan door met het vermoorden van hun bevolkingen.
  https://www.crimesite.nl/meer-moordende-jeugdbendes-in-zweden/

  Like

 12. MoslimMolen // mei 28, 2018 om 14:25 //

  Dat is nou weg-met-ons !

  Like

 13. scherpschutter1943 // mei 28, 2018 om 16:10 //

  Bedenk wel.geachte lezers, al ben je nog zo oud, je kan altijd nog een trekker overhalen, al is het met 2 handen. Daar kan geen asielzoeker tegenop. Heb schijt aan de vuurwapenwet en schaf een vuurwapen aan. Klein maar fiijn , een baby-beretta met munitie, past zo in je broekzak, bij je zakdoek. Niemand die het ziet maar hij is er als die nodig is, Geeft niet zo’n grote knal maar doorboort iedere schedel, ook die pantserplaat die de verkrachtende asielzoeker voor z’n kop heeft. Na het schot zien we wel weer. Heeft justitie ook wat te doen. In italie illigaal overal te koop.

  Like

 14. jrtpf // mei 28, 2018 om 18:48 //

  scherpschutter; ik begrijp je woede, maar 1) gaan we N.Amerika achterna, land van de cowboys. 2) de meesten brave fatsoendelijke NL moet niets van wapens. 3) en dan nog; een groot verschil tussen fictie en werkelijkheid. De trekker overhalen voor iemands harses is een heel ander verhaal.

  Like

 15. jrtpf // mei 28, 2018 om 18:51 //

  en voor wapen hoef je niet naar Italië. Kan hier net zo makkelijk

  Like

 16. jrtpf // mei 28, 2018 om 18:55 //

  algemeen: ” contrasten ” Ik kom net van de winkel. Ik zie daar wel eens wat buitenlanders, iets noordafrikaans. Enfin, ik stond aan de kassa, loopt een klein donker meisje ca 7 jaar de winkel uit en roept dan tot mijn verbazing op z’n limburgs adi

  Like

 17. jrtpf // mei 28, 2018 om 19:00 //

  foutje…dus op zn limburgs tot ziens. ( Adieë wa ) tot ziens he. Dat doet mij dan goed, er zijn er toch enkelen die zich wél aanpassen

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Weerloze bejaarde met rollator doodgeslagen – verdachte is een asielzoeker | |

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s