Nieuw

Tommy Robinson’s supporters botsten met politie over zijn gevangenschap

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6634 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

2 Comments on Tommy Robinson’s supporters botsten met politie over zijn gevangenschap

 1. templars2017 // mei 27, 2018 om 19:47 //

  het volk gaat niet akkoord ,het antwoord een massa agenten ,het resultaat een signaal waar niets over gezegd mag worden .
  Het wordt angstvallig uit de media gehouden ,het voetbal ,het weer ,en allerlei andere flauwe kul wordt gebruikt om de hoofden te vullen zo interessant dat de meesten het nieuws links laten liggen ,resultaat doel bereikt Robinson wordt nergens vermeld ,en het Engelse volk staat alleen.
  hoelang de deksels van de overheid de onvrede nog kunnen toegedekt houden is de vraag.

  Gisteren hebben we gelezen op deze site dat de politiek in Nederland en hoogst waarschijnlijk in andere landen weten wat er gaande is in Engeland , hun stilzwijgen is oorverdovend……

  Like

 2. Fransdo // mei 27, 2018 om 20:17 //

  Natuurlijk weet ook de Politiek hier wat er gaande is. Maar ik heb het al vaker gezegd, en ook Pat Condell heb ik het horen zeggen, Links met al hun trawanten, sympathisanten en criminele extremistische volgers staan voor een enorm dilemma. Ze beginnen langzamerhand zelf ook in te zien, ondanks 10 jaar van waarschuwingen, in wat voor extreem diepe ellende ze hun eigen landen gestort hebben in tegenstelling tot en in overtreding van hun primaire taak, te weten het land beheren gedurende de vier jaar dat ze gekozen zijn en het dan weer ongeschonden terug geven. Ze kunnen twee dingen doen: toegeven hoe hopeloos ze gefaald hebben en tegelijkertijd emigreren maar dan zouden ze eigenlijk zelf verworden tot wat ze hun politieke tegenhangers al jaren lang verwijten, te weten discriminatie en racisme. Of: niet toegeven dat je gefaald hebt en daarmee toestaan dat dit land steeds dieper wegzakt in de ellende om het nog maar netjes te houden. De derde optie, wat eigenlijk geen optie meer is, is zwijgen, toezien en het allemaal maar laten gebeuren. Dus VVD’ers, CDA’ers, Groen Linksers, D66’ers: wees nu eens een vent en neem een standpunt in en kies uit twee dingen waarbij je je eigen woorden mag gebruiken: het is hardstikke goed hoe de politie daar in Engeland optreedt tegen Tommy plus motivatie. Of: wat daar in Engeland met Tommy gebeurt kan echt niet. Wedden dat ze volstaan in hun stilzwijgen de lafaards? Gelukkig heeft de PVV wel vragen gesteld maar het antwoord daarop kan ik zelf ook wel verzinnen: ik ga over de Nederlandse wetten en Politiek en niet over de Engelse wetten en politiek. Lafaards!!!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s