Nieuw

Hongaarse vice-premier: “Islamitische invasie zal Europeanen reduceren tot minderheid op ons eigen continent”

Foto: Hongarije, Boedapest, parlementsgebouw.

De Hongaarse vice-premier Zsolt Semjen heeft gewaarschuwd dat een “islamitische invasie” een demografische transformatie teweegbrengt die Europeanen zal veranderen tot een “minderheid op ons eigen continent”.

Breitbart (en Fenixx) heeft al eerder enkele van de opmerkingen vermeld van de vicepremier aan het adres van honderdduizenden etnische Hongaren tijdens een bedevaartbezoek eerder deze week in Transsylvanië, Roemenië, en heeft nu een volledig transcript van zijn toespraak ingezien.

“De Europese beschaving is nu om twee redenen in groot gevaar,” zei hij in eerder ongeziene opmerkingen, waarbij hij de eerste van deze redenen als “de islamitische invasie” noemde .

“Ik wil hier benadrukken dat ik de islam beschouw als een grote civilisatie en een grote wereldreligie”, zei hij – maar voegde eraan toe dat dit “de woorden van de Bijbel niet verandert: ‘Iedereen onder zijn eigen vijgenboom.’

“De islam maakt geen deel uit van de Europese beschaving. Als er grote aantallen moslims naar Europa stromen, dan zal gezinshereniging [ketenmigratie], demografische trends en het feit dat de islam zich niet bereidwillig assimileert – of zelfs niet integreert – in de Europese beschaving, betekenen dat we zeer binnenkort een minderheid op ons eigen continent zullen worden.

Semjen wees erop dat zich in delen van Europa al “parallelle samenlevingen” hebben ontwikkeld, dat de dreiging van “leven onder de schaduw van de sharia” reëel was en dat dit misschien “het laatste mogelijke moment is waarop we dit proces nog kunnen stoppen”.

“Inderdaad, ik geloof dat er sommigen al verloren zijn”, voegde hij er droevig aan toe.

“Ik durf te stellen dat dit de laatste Franse generatie is die in Frankrijk op de Franse manier zal kunnen leven”.

Semjen zei dat de tweede belangrijke factor in de transformatie van Europa was, en de factor die het mogelijk had gemaakt dat de islam Europa kon penetreren “als een heet mes door boter”, de “haat tegen de kerk was, door de eeuwen heen vertegenwoordigd door revolutionaire Jakobijnen, communisten, en ’68ers, die achtereenvolgens hebben geprobeerd om bewust de Europese christelijke identiteit te onderdrukken en te vernietigen”.

Semjen beweerde dat dit proces “de afgelopen tien jaar brutaal was geïntensiveerd” en verweet de “besluitvormers van de EU” die “de christelijke beschaving van binnenuit hebben gedevalueerd en uitgehold” en de geboortecijfers in Europa hebben verlaagd door middel van een beleid dat het gezin heeft ondermijnd.

“Om ons te kunnen verdedigen, moeten we daarom in de eerste plaats het gevoel van eigenwaarde en trots voor onze eigen christelijke beschaving nieuw leven inblazen”, verklaarde hij.

“Hier is het erg belangrijk om te erkennen dat de christelijke beschaving gecreëerd is door christelijk geloof en religie, maar leden van deze beschaving omvatten ook degenen die geen kerkgangers zijn”, voegde hij eraan toe.

“Dus hoewel de traditionele christelijke geloofsovertuiging welkom is, is dit geen kwestie van religie… De christelijke beschaving is ook van vitaal belang voor diegenen die geloven in de Europese identiteit. In die optiek hebben we het dus echt over Europese zelfverdediging”.

Semjen zei dat de uitdagende houding van Hongarije naar de Europese Unie – die hij kenschetste als “migratie is uiteindelijk een goede zaak: waarom hebben we hier het christendom nodig, of natiestaten?” – door het oprichten van een grensmuur en het stoppen van illegale massale migratie, over het hele continent anderen heeft aangemoedigd.

“Nu is Oostenrijk bij ons, en de Italiaanse verkiezingen hebben duidelijk laten zien dat de meeste Italianen geen immigratieland willen zijn, en niet de Italiaanse manier van leven en de christelijke beschaving van hun land willen uitleveren”, zei hij.

“In elk forum worden we aangevallen door EU-leiders die allerlei leugens over ons vertellen, omdat ze willen bewijzen dat migratie niet kan worden gestopt,” zei hij.

“Daarom willen ze Hongarije ruïneren en de Hongaarse regering omverwerpen.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/05/26/hungarian-deputy-pm-islamic-invasion-reduce-europeans-minority/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7495 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Hongaarse vice-premier: “Islamitische invasie zal Europeanen reduceren tot minderheid op ons eigen continent”

 1. Vrijwel alle mensen in de straat die ik aanspreek over de islam en de islamisering van ons land vinden deze ontwikkeling negatief en noemen deze zelfs schadelijk voor onze normen- en waardenstelsel.
  Onze politieke leiders blijven echter aan de macht door manipulatie van de verkiezingsuitslagen; dat is meerdere malen gebleken en algemeen bekend.
  Niet alleen de verkiezingsuitslagen, maar ook de reguliere massamedia en zelfs het onderwijssysteem worden ingezet om het volk dom en in onwetendheid te laten.
  Kijk maar eens hoeveel studenten zich als ruggengraatloze slakken hebben laten inpakken door vnl. op D66 en Groen Links te stemmen!
  Ons land heeft behoefte aan leiders die het verderfelijke beleid, dat opgelegd wordt door de Brusselse EU, durven te benoemen en daar tegen op te staan.
  Vice-premier Zsolt Semjen dwingt respect af bij alle Europeanen, die enige eigenwaarde bezitten; niet alleen bij de Hongaren!

  Liked by 2 people

 2. scherpschutter1943 // mei 27, 2018 om 09:59 //

  Hoe kom je van onze staatsgevaarlijke regeerders af? Niet door het democratisch proces, dat is allang afgeschaft, alleen weet de bevolking dat nog niet. Hoe dan wel. Staatsgreep? Gewapende opstand? Keuzes genoeg., nu alleen die keus nog maken

  Liked by 1 persoon

 3. MGTOW91 // mei 27, 2018 om 11:53 //

  Puur voor meer bewustwording, plaats ik deze link hier.
  “Waarom een krachtig bewustzijn van nationale en culturele identiteit belangrijk is”
  http://gedachtenvoer.nl/waarom-een-krachtig-bewustzijn-van-nationale-en-culturele-identiteit-belangrijk-is/

  Like

 4. Horatius // mei 27, 2018 om 12:39 //

  Als deze Hongaarse vice-premier Semjen in klip en klare bewoordingen de mening verkondigd van het overgrote deel van de Europese bevolking waarom staan de buitengrenzen van Europa dan nog steeds open?

  Als de mening van het volk zich niet laat vertalen in de besluitvorming van de West-Europese regeringsleiders op dit gigantische dossier betekent dit dat wij hier leven onder een dictatuur.
  En aan een dictatuur kan alleen een einde worden gemaakt door een revolutie en niet via de stembus want de populistische partijen worden, zelfs al worden ze grootste partij, geconfronteerd met een cordon sanitaire.

  Als er in het geniep verdragen worden gesloten om in de nabije toekomst op zijn minst tientallen miljoenen Afrikanen hier in West-Europa toegang te verschaffen en ook het ontstaan van moslimenclaves wordt getolereerd en zelfs aangemoedigd dan is er iets goed mis met de mentaliteit en de agenda van de zelfbenoemde machthebbers in Brussel.

  Maar voor een echte revolutie is er altijd een zeer ernstig incident nodig of rampzalige maatschappelijke ontwikkelingen. Een moord op een politicus, massale werkeloosheid, gewapende conflicten tussen etnische minderheden of tussen de autochtone bevolking en de invasietroepen afkomstig uit de Arabische landen en Donker-Afrika.

  De EU is intussen voorgoed uiteengevallen in twee delen: de landen die weigeren zich te laten islamiseren en de landen die zuchten onder het schrikbewind vanuit Brussel en Straatsburg.

  Het wachten is op een cruciaal breekpunt. Nog meer terreuraanslagen hebben echter geen effect op het beleid t.a.v.de ruimhartige opvang van asielzoekers ongeacht hun signatuur.
  De daders zijn of verward of getraumatiseerd. En is volgens de politieke elite een voorbijgaand verschijnsel wat wordt opgelost met een Inburgeringscursus of een versnelde gezinshereniging.

  En dan hebben we nog het financiële aspect van de hele zaak. Want die charitas moet tenslotte ook nog eens betaald worden vanuit de Staatskas (onze belastingcenten dus) en een nieuwe financiële crisis (waarschijnlijk nog veel heviger dan de vorige) zou in de praktijk betekenen een forse verlaging van de uitkeringen uitmondend in grootschalige betogingen, hevige rellen en gewapende opstanden in de moslimenclaves.

  Niemand kan exact in de toekomst kijken maar er zijn tal van aanwijzingen die er op neerkomen dat het beleid van de bureaucraten in Brussel zijn houdbaarheidsdatum snel nadert gezien ook de recente politieke ontwikkelingen in Italië.

  En Nederland? Onze regering loopt uiteraard aan de leiband van Duitsland vanuit economische overwegingen. Dus zolang Merkel nog aan het bewind is zal hier niets veranderen ondanks de ferme taal van Mark Rutte die de schijn wekt dat we nog enige invloed kunnen uitoefenen in het belang van onze bevolking.

  Maar het ondertekenen van bepaalde Verdragen zoals recentelijk in Marokko is gebeurd die onze nationale identiteit in ernstig gevaar brengt wijst toch op een totaal andere agenda.

  Liked by 1 persoon

 5. Semjen heeft gelijk, vrees ik met grote vrezen. Zodra de moslims genoeg zwakte zien, is het hier bijltjesdag.
  De moslims zijn compleet gebrainwashed door koran en zondagsschool.
  De “gematigde” moslims slaan dan om als een blad aan de boom, anders vliegt hun kop er ook af.
  We hebben allemaal kunnen zien hoe het er in de islamitische staat aan toe ging.
  De Hongaren zouden hun spreektijd in het EU parlement moeten gebruiken om de bloedige, ik mag wel zeggen duivelse, islam geschiedenis er uit ziet. Die is namelijk meer dan walgelijk.

  Liked by 1 persoon

 6. Yvonne // mei 27, 2018 om 16:24 //

  Albert g, bij mij in de straat steken ze hun koppen in het zand, gaan op zondag (ik niet) 2 x in het zwart bidden er van uit gaande dat de Heer hun zal sparen, nou of je nu met zwarte kousen loopt of niet allen Alah is groot en wij zijn niets, nada,als je er met mensen over praat geloven ze niet wat ons en Europa nog te wachten staat

  Liked by 1 persoon

 7. Je zag ze vanuit het niets allemaal staan met de rode turkse vlaggen. Duizenden in heel Europa. Straks zijn het Kalasnikovs. Oh oh en… we zijn altijd zo lief geweest voor hun……

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s