Nieuw

Tommy Robinson is in jail, and it’s a crime to talk about it in the UK

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Tommy Robinson is in jail, and it’s a crime to talk about it in the UK

 1. templars2017 // mei 26, 2018 om 13:06 //

  Voorbeeld van hoe de vrije mening wordt omgebracht ,het gebruik van social media kan dus weldegelijk dienen om conversaties een halt toe te roepen ……
  Maar dat spreken over of berichten inzake een gebeurtenis per direct een strafbaar feit wordt is het bewijs van de totalitaire staat.
  Engeland heeft blijkbaar een huizenhoog probleem met het aan het licht brengen van haar problemen.
  Enkel de versie van de staat mag als waar en terecht aanzien verplicht aanvaard worden, tegenspraak wordt niet langer getolereerd ,bewezen bij deze.
  Alle verworven rechten worden systematisch verwijderd ,door uitholling van die rechten ten voordele van diegene die er baat bij hebben ze te zien verdwijnen ,tot op het punt dat het recht slechts bestaat in naam ,zonder het momentum dat het zou moeten vertegenwoordigen.
  Door de gebeurtenissen in Engeland de laatste tijd wordt het glashelder dat ook Engeland ,net als Zweden ,gevallen is voor de invloeden en drijfveren van zij die het willen overnemen.
  Het is een geschiedenis die geschreven wordt die in schril contrast staat met wat het Brits imperium ooit was één ,zo niet dé leidende macht in Europa , Rule Britania ,Britania rules the waves ,is nu bij deze niet echt meer waar het ooit voor stond.
  Welke hoogstaande standaard Engeland ook heeft gehad,het wordt teniet gedaan door zijn eigen leiders , tolerantie heeft ook zijn grenzen ,hier zijn die grenzen allang overschreden en wordt het Britse volk een minderheid in eigen land , onderworpen aan de criminaliteit die binnengebracht is door zij voor wie ze tolerant zijn geweest..
  Na Engeland kan de rest van Europa volgen…..

  Like

 2. Marhammed // mei 26, 2018 om 13:53 //

  Surprised? You voted for this government,stupid English!

  Like

 3. Von Puffelen // mei 26, 2018 om 16:14 //

  Tommy Robinson is at Leeds Prison. Very dangerous. Prison # 01132032600 ….. We are concerned citizens WORLD WIDE worried about our HEROS safety!!!!
  Address:
  2 Gloucester Terrace
  Stunningly Road
  Leeds
  West Yorkshire
  LS12 2TJ
  Tel: 0113 203 2600
  Fax: 0113 203 2601
  Governor: Steven Robson

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s