Nieuw

Syriër pleegt in twee jaar tijd 400 misdrijven in Duitsland

Drugs, vechtpartijen, diefstal en overvallen. Plauen heeft een misdaad probleem in het midden van de stad. Vooral het gebied rond Postplatz – de “tunnel” genoemd – wordt geterroriseerd door een gevreesde bende.

Hatem H. (21), die zich nu tot de regionale rechtbank van Zwickau moet wenden, is lid van deze “tunnelbende”. Dit keer beschuldigt de aanklager hem van slechts dertien misdrijven. Peanuts, gezien het feit dat politie en openbaar ministerie in 400 gevallen onderzoek doen naar de erkende vluchteling!

BILD vertelt het verhaal van de jonge Syriër. Een verhaal dat u zal verbazen …

In oktober 2015 kwam H. Duitsland binnen. Sinds november 2015 woont hij in Plauen. Zijn favoriete woonplaats en plaats van de misdaad: de “tunnel”. Hier valt hij mensen lastig, berooft ze en slaat ze in elkaar – keer op keer.

Hij gaat ook door als Hatem H. in oktober 2017 door de rechtbank van het district Plauen veroordeeld wordt tot 8 maanden bewaring wegens het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel.

De Syriër zit sinds november in hechtenis. Volgens een verslag van het interne gevangenisbeheer van mei wordt H. ” agressief ” genoemd. Hij vecht met gevangenen, relt in zijn cel, bedreigt justitiemedewerkers …

In het huidige proces ziet de intensieve dader er zeer ontspannen uit. Hij zet zijn petje pas af als een wachtmeester hem vertelt dat te doen, hij lummelt wat in de beklaagdenbank.

De 13 zaken, die klaar zijn voor berechting, dateren uit de periode tussen juli en oktober 2017. De 21-jarige wordt beschuldigd van het bedreigen, beroven, fysiek mishandelen en verwonden van mensen.

H. had meestal zijn mes bij zich. Hij zou onder andere na een ruzie een voorbijganger in de maag hebben gestoken en een kapotte bierfles op de kop van een ander hebben geslagen.

De eerder veroordeelde gewelddadige criminelen hebben te maken met 15 jaar gevangenisstraf. Een woordvoerder van de rechtbank: “Of hij na zijn straf wordt uitgezet, moet door de vreemdelingendienst worden beslist.

Bron:

https://www.bild.de/regional/chemnitz/gewalt/400-straftaten-in-zwei-jahren-in-deutschland-55808756.bild.html

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Syriër pleegt in twee jaar tijd 400 misdrijven in Duitsland

 1. Yvonne // mei 26, 2018 om 17:49 //

  Leuk typje de ideale schoonzoon
  400 misdaden, ja omdat hij 24 uur per dag niets te doen heeft, hij moet toch iets doen om zijn dagen te vullen, etterbak

  Like

 2. Klein rekensommetje schat ik in dat ie dan elke twee dagen opgepakt is lmfao

  Like

 3. Wanneer worden er nu eens geheime doodseskaders opgericht om dit smerige moslimtuig nacht und nebel te laten ondergaan als u begrijpt wat ik bedoel.
  Entsorgen is ook al goed als het tenminste goed gedaan wordt.

  Like

 4. Hatem er maar uit geflikkerd.
  Nou heeft Hatem ook wel door dat ze ‘m niks kunnen maken, dus wat let ‘m.
  Een bakkie koffie op het bureau, een gezellig praatje, en Hatem staat weer buiten.

  Like

 5. Claudia M. // mei 26, 2018 om 18:40 //

  Er komt nog veel meer van dat tuig deze kant, het is immers niet voor niets dat landen van herkomst ze niet terug willen, die zijn blij ervan af te zijn!

  We gaan nog bijzondere tijden tegemoet en deze zullen absoluut niet positief te bestempelen zijn. Ik houd mij hart vast. Al die uit het buitenland afkomende berichten zijn verschrikkelijk en veelal te zot voor woorden, maar dit ons voorland; het gaat hier net zo erg worden, zo het al niet is!

  Like

 6. Signo // mei 27, 2018 om 07:18 //

  Ik kan maar niet wennen aan die cultuurverrijking die zo wordt bejubelt door de linkse fascisten

  Like

 7. Auf den Flucht erschiessen.

  Like

 8. Spijkers // mei 28, 2018 om 15:15 //

  Laten wie solidair zijn met de ratten: varkensvlees, brandy en zweepslagen zou kunnen helpen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s