Nieuw

Ramadan: AfD-politicus Sichert roept op om vastende moslims te verbieden in verantwoordelijke beroepen

Eindelijk. Ik roep het al jaren. Dit is hoe ongezond ramadan is:

Uit: Ellian: Ramadan is ongezond omdat het ongezond is

Ik ben voor veel uitgebreidere berufsverboten voor mohammedanen, en dat heb ik al in tig stukjes bepleit.

Niet in het leger, waar we ze opleiden voor de jihad, met de modernste westerse middelen. En nergens waar ze kwaad kunnen:

Vanwege het staatsondermijnende karakter van islam, sharia is onverenigbaar met democratie en staat boven ‘door mensen gemaakte wetten’, denk ik dat we geen aanhangers van die doctrine op functies moeten hebben waar ze kwaad kunnen. Niet in de voedselvoorziening, denk aan de Turkse groenteboer en de Marokkaanse bakker, niet in de drinkwatervoorziening, niet in de politiek, niet in het onderwijs, niet in het bestuur, niet bij financiën, en al he-le-maal niet in het leger. En islamitische slagers op elke straathoek met wel 30 lange messen die elk moment kunnen overgaan tot een ‘sudden jihad’ geeft me ook niet echt een veilig gevoel.

Als je weet dat ISIS en Al-Qaeda oproepen om aanslagen te plegen met auto’s, en als je weet dat 80% van de jonge Turken ISIS steunt, dan is het niet meer dan logisch dat je het gebruik van gemotoriseerde voertuigen voor álle Turken verbiedt, tenzij je een uitdrukkelijke doodswens hebt. De mohammedaan zal wel moord en brand schreeuwen, maar kan het onmogelijk afdoen als onredelijk als je hem wijst op de bepalingen die de islam zelf oplegt aan anderen in het Pact van Omar. Een verbod op het gebruik van bepaalde voertuigen is volledig analoog aan punt 18. Kwestie van wederkerigheid.

De beroepsverboden kunnen niet ver genoeg gaan. En eindelijk is er een politicus die heel voorzichtig durft te zeggen dat we heel misschien in de meest dodelijke mohammedaanse maand van het jaar, waarin ze met zijn 2 miljarden zich een maand lang overgeven aan een massapsychose, we misschien geen uitgehongerde, uitgedroogde bloedsuikerdiabetici die last hebben van concentratieproblemen, stemmingswisselingen en verhoogde prikkelbaarheid, functies met een verhoogd risico uit moeten laten oefenen. Het is een beginnetje.

Philosophia Perennis schrijft:

Het AfD-lid van de Bondsdag Martin Sichert, lid van de Commissie werkgelegenheid en sociale zaken, roept op tot een verbod op moslims die in de Ramadan vasten van zes uur na zonsopgang tot zonsondergang voor beroepen in de medische zorg en het personenvervoer.

Bovendien moeten werkgevers die moslims in hun werk niet in nachtdienst of vervroegde dienst kunnen opdelen, de mogelijkheid worden geboden moslimwerknemers een deel van hun jaarlijkse vakantie voor de periode van de Ramadan toe te wijzen.

“Van welke patiënt kan worden verwacht dat hij zich laat opereren door een chirurg die 12 uur niet heeft gegeten of gedronken? Waarom zou je een patiënt blootstellen aan iemand die door langdurig vasten last kan hebben van moeheid, geheugen- en concentratieproblemen, stemmingswisselingen, prikkelbaarheid en uitdroging ?”

Aldus Sichert, die zich onder meer baseert is op een onderzoek uit de Verenigde Arabische Emiraten waaruit blijkt dat de Ramadan een belangrijke factor is bij microslaapongevallen, evenals een onderzoek uit Turkije dat is aangehaald in het Health and Labour Initiative, dat aantoont dat het aantal ongevallen in Ramadan met enkele procenten stijgt.

Iedereen die ziek is of op reis, die borstvoeding geeft of zwanger is, is niet verplicht om te vasten. Waarom zouden collega’s van moslims moeten lijden omdat hun vermogen om in Ramadan te presteren beperkt is, bijvoorbeeld door zwaar fysiek werk te doen op de bouwplaats?

“In Duitsland, vooral in de zomermaanden aanzienlijk langere tijden tussen zonsopgang en zonsondergang dan in de Golfstaten. Vanwege het groeiend aantal moslims moeten we nadenken over hoe we de wereld van het werk eerlijk kunnen maken voor iedereen.”

Slapjanus met je ‘eerlijk voor iedereen’.

In de bouw betekent dit bijvoorbeeld dat het niet acceptabel is dat collega’s de activiteiten van moslims overnemen omdat ze geen verlof opnemen en fysiek minder efficiënt zijn dan normaal, zegt Sichert.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Ramadan: AfD-politicus Sichert roept op om vastende moslims te verbieden in verantwoordelijke beroepen

 1. Goed bedoeld maar te laat, veel te laat allemaal.

  Like

 2. Jos van der Hoff // mei 26, 2018 om 20:55 //

  eh.. hebben die kutmoslims überhaupt ‘beroepen’? impliceert toch dat je werk hebt..Volgens de statistieken is het merendeel afhankelijk van een uitkering,..

  Liked by 1 persoon

 3. Jos, hier zijn alle PostNL pakket bezorgers al vervangen voor mossels.
  Om 1 of andere reden zijn vrijwel alle mossels die wel werken in eens koerier.
  Wat op zich toch best wel vervelend werk is, gezien de tijdsdruk en betaling.
  Daar moet een reden voor zijn.
  Het lijkt wel of ze daar een opdracht voor gekregen hebben.
  Ze kunnen wel zo alles in kaart brengen wie waar woont en wie wat bezorgt krijgt.
  Ik snap daar echt niks van.

  Like

 4. En wat als er straks weer een vliegtuig met een moslim als piloot uit de lucht dondert?
  Want tegenwoordig zit de cockpit deur al dicht als je instapt, kan ik niks meer zien wie er aan de knuppel zit !
  Want weet goed ik boek niet meer tijdens ramadan en ik wil geen m …. als piloot, dan loop ik weer terug.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s