Nieuw

Protesten in Londen tegen de arrestatie van Tommy Robinson

Lauren Southern, author, YouTuber, filmmaker and friend of Robinson’s has called the court’s decision a “death sentence.” She pointed to a case in 2016 where a UK man who had placed bacon sandwiches outside a mosque was found dead in his prison cell.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Protesten in Londen tegen de arrestatie van Tommy Robinson

 1. templars2017 // mei 26, 2018 om 20:20 //

  Wie heeft vijanden nodig als je de media als vriend heeft?
  De oorverdovende stilte klinkt hard.
  het is een goed ding dat er protest op straat komt omdat de mensen er niet mee akkoord gaan,wil er nu iets met hem gebeuren ,terwijl hij in de gevangenis zit ,dat kan het goed zijn dat de vlam in de pan slaat ,en dan ?
  Blijkbaar beseft het establishment niet goed waar ze mee bezig zijn ,hun brutale totalitaire gedrag tegen een persoon die de vox popoli heeft is gevaarlijk ,volkswoede is een onstuitbaar iets ,en er is zeer veel onvrede in Engeland ,zeer veel….dus de kans dat er iets verkeerd loopt is nu wel heel realistisch.
  Politieke gevangenen in een Europees land is een heel gevoelig iets ,dat was vroeger zo en dat is nu niet anders.
  Er is dus wel degelijk een bewustwording onder de Engelsen ,het is duidelijk dat er een verzet is ,de demo’s tonen het zonneklaar.
  Benieuwd hoe het establishment dit gaat sussen ,een heikele kwestie ,hem vrijlaten is toegeven aan het volk ,hem laten zitten is zeer risicovol vanwege de gevolgen.
  De maatpakken hebben zichzelf tussen een rots en een betonblok gesteld ,en een rationele uitkomst is niet direct te zien.
  Een derde oplossing is natuurlijk om heel hard op te treden tegen de betogers maar of dat een oplosing gaat zijn is maar ten zeerste de vraag.
  benieuwd hoe ze het gaan oplossen…..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s