Nieuw

Onze vaderlandse geschiedenis wordt verboden – Eis Facebook: verwijder trailer Redbad

Facebook eist dat de trailer van de film Redbad verwijderd wordt. Dat meldt nieuwssite NU.nl op basis van een gesprek met de Friese producent Klaas de Jong.

Facebook heeft de makers van de film over de Friese verzetsstrijder middels een brief gevraagd de trailer van de site te verwijderen. In die brief staat dat de trailer beledigend is voor grote bevolkingsgroepen. De social media site weigert de trailer onder de aandacht te brengen van haar gebruikers.

Het historisch epos gaat over de Friese held Radboud, gespeeld door Gijs Naber, die in de vroege middeleeuwen met hulp van de Vikingen strijd voerde tegen de christenen die hun geloof met harde hand opdrongen in de lage landen.

Leeuwarder Courant >>

We mogen geen Volk meer zijn en geen Land meer hebben. Dus past het niet dat we wel een geschiedenis zouden hebben. Wis de geschiedenis en een volk zal vergeten dat het ooit een volk was.

De enige geschiedenis die we mogen weten is de geschiedenis waarin ons verteld wordt dat we FOUT zijn, slavernijgeschiedenis en kolonialisme, al krijgen we van beide leugenachtige perversies gepresenteerd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Onze vaderlandse geschiedenis wordt verboden – Eis Facebook: verwijder trailer Redbad

 1. Von Puffelen // mei 27, 2018 om 11:29 //

  Eindelijk weer eens een gave film van eigen bodem.
  Het is en blijft een hardnekkig misverstand om het destijds oprukkende romeins-katholicisme te verwarren met christendom wat het pertinent niet is.
  Het christendom was en is gekaapt door het Vaticaan, toen heette het gewoon nog Rome.

  Like

 2. Von Puffelen // mei 27, 2018 om 18:58 //

  Deze ging voor, zelfde vijand andere tijden.

  Like

 3. Onze Vaderlandse Geschiedenis is onlosmakelijk verbonden met onze cultuur en die mag nooit verloren gaan. Strijd leveren om je land te verdedigen is dus ook je cultuur en geschiedenis verdedigen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s