Nieuw

Moslim gevonnist voor homoseksuele-aanval – mag als beloning in Zweden blijven

Volgens de rechtbank van Örebro is het onmogelijk om de moslimmigrant uit het Midden-Oosten te deporteren voor een homoseksuele misdaad. © Faksimil/Arild Vågen

Samen met twee asielkameraden overviel de 42-jarige asielzoeker een Zweedse man in Karlskoga en probeerde hem te verkrachten. Nu mag de Irakees in Zweden blijven omdat het volgens de beoordeling van de rechtbank onmogelijk is om hem uit te wijzen “naar een islamitisch land met een misdaad gekoppeld aan homoseksualiteit”.

Het slachtoffer, 25 jaar, was eind december 2015 op een avond op weg naar huis na een bezoek aan een kroeg in Karlskoga.

Toen hij de poortgang van zijn woning bereikte, kwamen drie buitenlandse mannen met een Arabische uiterlijk naar hem toe. Ze wisselden wat woorden in het Engels.

Toen de man zich omdraaide om de trap op te gaan naar zijn woning, werd hij aangevallen en tegen een brievenbus gedrukt.

Hij werd vastgehouden terwijl zijn broek en onderbroek naar beneden werden getrokken. Daarna probeerde een van de mannen met zijn penis hem anaal te penetreren, maar zonder succes.

De aanvaller kuste het slachtoffer ook in zijn nek terwijl hij probeerde hem te verkrachten.

De nu veroordeelde 42-jarige Irakees werd pas in 2017 geïdentificeerd, nadat de politie hem in verband met een ander strafrechtelijk onderzoek had gearresteerd.

– Als ik word veroordeeld en naar Irak wordt gestuurd, zal mijn familie me vermoorden. Ik heb twee vrouwen en dochters. De clans zullen me doden, zei de man tijdens het proces.

De rechtbank Örebro veroordeelde de 42-jarige wegens poging tot verkrachting tot twee jaar gevangenisstraf. Het verzoek van de officier van justitie voor uitzetting werd echter verworpen door de rechter – met verwijzing dat het hier een homoseksuele misdaad betreft.

Volgens de rechtbank Örebro “bestaan er obstakels op grond van caput 12, § 1 vreemdelingenrecht om de man naar een islamitisch land in het Midden Oosten uit te wijzen met een misdaad gekoppeld aan homoseksualiteit”.

De twee andere mannen die deelnamen aan de verkrachtingspoging konden niet worden geïdentificeerd.

Bron:

http://www.friatider.se/slipper-utvisning-f-r-homosexattack-f-r-han-kommer-fr-n-arabv-rlden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

2 Comments on Moslim gevonnist voor homoseksuele-aanval – mag als beloning in Zweden blijven

 1. jackvanderveen // mei 26, 2018 om 09:02 //

  die irakees lacht zich de voorhuid van zijn eikel en zijn ballen uit zijn broek.
  tevens een precedent voor alle andere moslimsa om hier te blijven, althans in zweden, verkracht een homo en je bent verzekerd van een levenslang pensioen.

  Like

 2. Porta // mei 26, 2018 om 10:48 //

  Zucht, allemaal een vork van de IKEA inslikken…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s