Nieuw

Het is moeilijk te vermijden je kont te vegen met de Turkmenistanse president

ALTERNATIVNNYY NOVOSTI TURKMENISTANA

De lokale politie in Turkmenistan inspecteert toiletten om bewijs te vinden dat de bevolking kranten heeft gebruikt die foto’s van president Gurbanguly Berdimuhamedov bevatten om hun achterste mee schoon te vegen. De politie is bevolen op zoek te gaan naar de “vieze” foto’s van de Turkmeense leider op toiletten, stortplaatsen en vuilnisverzamelplaatsen.

“Waarom toiletpapier kopen als je stapels kranten hebt waar mensen in Turkmenistan verplicht zijn om op te abonneren”, schrijft het rapport. “Omdat zijn afbeeldingen alle kranten domineren is het moeilijk om te vermijden je achterste te vegen met foto’s van de Turkmenistan-leider”.

Bron:

http://www.bbc.com/news/blogs-news-from-elsewhere-44236375

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7496 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Het is moeilijk te vermijden je kont te vegen met de Turkmenistanse president

  1. Wat een kinderachtig schijt ventje is dat als je je daar druk om kan maken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s