Nieuw

Duitsland: Massale moslimmigratie heeft de criminaliteit 92% doen stijgen

Screenshot ZDF heute.

Het besluit van bondskanselier Merkel om in 2015 de grenzen open te stellen voor meer dan een miljoen overwegend islamitische indringers die zich voordoen als vluchtelingen en asielzoekers, heeft een enorme toename van de criminaliteit met 92 procent als gevolg gehad, met name geweldsmisdrijven en seksueel geweld, en naar verwachting elk jaar minstens 200.000 meer die in Duitsland aankomen.

Volgens een door de regering gefinancierd en door criminoloog Christian Pfeiffer uitgevoerd onderzoek heeft de massale invasie van voornamelijk jonge moslimmannen “een toename van de geweldsmisdrijven in Duitsland teweeggebracht”.

Degenen uit Noord-Afrika pleegden de meeste misdrijven, gevolgd door Syriërs, Afghanen en Irakezen. Gebruikmakend van misdaadstatistieken, vertelde Pfeiffer aan ZDF dat in Nedersaksen, de Noord-Afrikanen 31 percent van alle “vluchtelingen” vertegenwoordigden die voor diefstal waren gearresteerd, alhoewel zij slechts 0.9 procent van het totale aantal indringers vertegenwoordigden die beweren ,,vluchtelingen” te zijn.

Hij wees verder op de omvang van het probleem dat wordt veroorzaakt door de massale invasie van de Derde Wereld: “Maar nu hebben we een echt probleem: vorig jaar waren er 327.000 mensen van wie de asielaanvraag werd afgewezen”. Pfeiffer zei dat de overheid nu geen andere keus had dan een repatriëringsprogramma te beginnen, waarvan hij schatte dat het een miljard euro zou kosten.

In Duitsland is het zo erg geworden dat er nu elke dag 458 zogenaamde “vluchtelingen” worden gearresteerd voor ernstige misdaden, waaronder 267 moorden. Volgens het laatste rapport Kriminalität im Kontext von Zuwanderung (“Criminaliteit in het kader van immigratie”) van 2017 van het Bundeskriminalamt (“Federale Politiedienst”) werden 167.268 “niet-Duitsers en immigranten (asielzoekers)” dat jaar gearresteerd voor ernstige misdrijven. Dit komt neer op 457 arrestaties per dag, elke dag, gedurende 365 dagen.

De overweldigende meerderheid (87 procent) van de gearresteerde asielzoekers waren mannelijk en 66 procent waren jonger dan 30 jaar oud. Dit betekent dat 13 procent van alle vluchtelingen die in 2017 gearresteerd werden, vrouwen waren, terwijl ze dat jaar 34 procent uitmaakten van alle “asielzoekers”.

In 2017 waren er door de vluchtelingen 5.258 geregistreerde seksuele delicten gepleegd, een duidelijke stijging ten opzichte van 2016, toen er 3.597 van dergelijke aanvallen plaatsvonden. Het rapport voegde hieraan toe: “Het aantal verdachten uit de Afrikaanse landen Nigeria en Somalië is aanzienlijk toegenomen”.

Uit de opsplitsing van de slachtoffers bleek dat de overgrote meerderheid Duitsers waren: 46.057 asielzoekers zijn slachtoffer van een misdrijf begaan door hun mede-asielzoekers, terwijl 95.148 Duitsers “slachtoffer zijn van een misdrijf waarbij minstens één immigrant betrokken is”.
Bovendien werden van de 600.000 “asielbeslissingen” die in 2017 werden genomen, ongeveer 230.000 aanvragen afgewezen, maar werden er slechts 24.000 gedeporteerd.

Bron:

https://www.zdf.de/nachrichten/heute-journal/videos/mehr-gewalt-durch-zuwanderung-100.html

https://www.zdf.de/nachrichten/heute/kriminologe-pfeiffer-fordert-investition-in-rueckkehrprogramm-fuer-fluechtlinge-100.html

https://www.bka.de/SharedDocs/Downloads/DE/Publikationen/JahresberichteUndLagebilder/KriminalitaetImKontextVonZuwanderung/KriminalitaetImKontextVonZuwanderung_2017.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

7 Comments on Duitsland: Massale moslimmigratie heeft de criminaliteit 92% doen stijgen

 1. antiislamnu // mei 26, 2018 om 08:27 //

  Hoop wel dat de linkse rakkers slachtoffers zijn van deze asielparasieten.
  Hoop wel dat dit soort berichten een snelle ommezwaai teweegbrengt

  Like

 2. Duchesne // mei 26, 2018 om 09:31 //

  Stijging van 92% op de GEREGISTREERDE misdrijven…..
  In 2017 kwamen er 200.000 extra binnen, op een bevolking van 80 miljoen…..

  Als je dat omrekend en doortrekt over de hele EU kun je uitrekenen wat 20 miljoen extra import inwoners tot 2025 betekend voor GEREGISTREERDE criminaliteit.
  De oplossing is niet meer registreren en aangifte als rascistisch behandelen en de aangever vervolgen. Probleem opgelost.

  Like

 3. Ach Duitslands bestuurlijke elite wist vooraf wat deze krankzinnige migratie stroom teweeg zou brengen in hun land, dat sprookje dat al deze politici zogenaamd naïeve dwazen zijn gaat erbij mij niet in. Elke volksvertegenwoordiger kan over elk soort informatie beschikken wanneer hij of zij dat zou willen bestuderen. Elke volksvertegenwoordiger sinds 1848 is een orangist, maakt deel uit van de kroon/het systeem, ook Rutte, Wilders, Baudet, Pechtold, Dijkstra of Segers. Ze worden betaald door dit systeem, ze z’n niets anders dan rijksambtenaren die toneelstukjes moeten opvoeren.

  Liked by 1 persoon

 4. Wachteres // mei 26, 2018 om 11:16 //

  Gut, ik lees regematig dat de criminaliteit daalt. Hoe is dat nu mogelijk?

  Like

 5. Wachteres // mei 26, 2018 om 11:17 //

  Oeps: regeLmatig.

  Like

 6. Yvonne // mei 26, 2018 om 13:06 //

  dame Pia Dijkstra heeft weer iets bedacht, je moet je uitkering verdienen, lagere uitkering en de rest krijg je als je vrijwilligerswerk doet of een opleiding gaat volgen
  is zeker met uitzondering van de gelukszoekers?
  als die minder krijgen gaan ze niet op cursus maar misschien het erbij stelen
  Of je moet van die dame een pil slikken dat je lampje uitgaat of als je half dood bent al je organen eruit gaan snijden, de echte criminelen zitten in de politiek, of mag je dit soort dingen niet meer schrijven, ik dacht dat de datum 25 mei een geintje was, alles om de privacy te beschermen, maar van ons de gewone burger weten ze alles

  Liked by 1 persoon

 7. Johan // mei 27, 2018 om 11:06 //

  Hoe gaat het eigenlijk in Italië op dit moment ? Daar was men toch van plan om een half miljoen moslims terug te sturen naar Zandbakistan ?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Duitsland: Massale moslimmigratie heeft de criminaliteit 92% doen stijgen | |

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s