Nieuw

Duits jongetje (7) kan verkrachting van moeder verhinderen

Een zevenjarige jongen heeft volgens de Duitse politie vermoedelijk de verkrachting van zijn moeder voorkomen. Hij sloeg de aanvaller van haar af met zijn step.

De dader had de 44-jarige vrouw in een park in Heilbronn naar de grond getrokken en probeerde haar broek omlaag te trekken. Toen haar zoon dat zag, schoot hij te hulp met zijn autoped. Dat trok de aandacht van een andere wandelaar. Samen slaagden ze erin de belager op de vlucht te jagen.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/duits-jongetje-7-kan-verkrachting-van-moeder-verhinderen~a628e900/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7493 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Duits jongetje (7) kan verkrachting van moeder verhinderen

 1. Ouders woest als school ‘ongepaste’ zomerjurk van Lola (3) verbiedt.
  Twee ouders uit het Canadese Winnipeg zijn woest op de lokale peuterschool, omdat die hun dochter afgelopen week verbood een zomerjurkje te dragen. De school noemde het kledingstuk ‘ongepast’, omdat de spaghettibandjes aan de bovenkant te dun waren. ,,Straks denkt Lola dat ze iets verkeerd heeft gedaan, terwijl dat helemaal niet zo is.”

  https://www.ad.nl/bizar/ouders-woest-als-school-ongepaste-zomerjurk-van-lola-3-verbiedt~ae4e3ab0/

  Like

 2. Yvonne // mei 27, 2018 om 19:07 //

  Kijk heren in Duitsland neem een voorbeeld aan dit knulletje dat zijn moeder verdedigd
  Geef een mep met je Step , goed gedaan jochie

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s