Nieuw

Demonstratie voor de Afrikaner in Den Haag

In de zonnige binnenstad van Den Haag was er vandaag een demonstratie georganiseerd om steun uit te spreken voor de Afrikaners.

Die hebben momenteel in Zuid-Afrika met door de staat georganiseerd racisme te maken en dat was voor zo’n 50-tal mensen reden om bij de ambassade van het land mee te doen aan een manifestatie. Er spraken een drietal mensen voor het gebouw zelf en daarna werd een stille tocht gelopen vanaf de ambassade doorheen de binnenstad naar de Koekamp, een klein park in het centrum. De deelnemers voerden Vlaamse, Nederlandse en Afrikanervlaggen mee en ook enkele spandoeken waarop ‘stop Afrikaner genocide’ stond gedrukt.

Rechts Actueel >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Demonstratie voor de Afrikaner in Den Haag

 1. antiislamnu // mei 26, 2018 om 22:46 //

  Dit zegt genoeg

  Like

 2. skeeter // mei 27, 2018 om 01:27 //

  Genocide intereseert niemand iets als het kut blanken betreft, apartheid ook niet mits het bedreven wordt door kaffers.

  Like

 3. templars2017 // mei 27, 2018 om 02:30 //

  De gebeurtenissen leiden allemaal naar een steeds groter wordend ongenoegen ,en als ongenoegen groot genoeg is dan kan dat gemakkelijk gewelddadig worden ,de policor criminelen weten dat ook ,het daar dat ze bang voor zijn ,en de media is hun belangrijkste wapen om het stil te houden……

  Like

 4. Wat is de gutmensch stil, wat is de gutmensch stil.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s