Nieuw

De schreeuw is vol met paniek en pijn

Het lokaal waar Emma getuige was van genitale verminking.

Het geheugenbeeld van het meisje op de vloer laat haar niet los. Op een paar stukjes doek lag ze daar met gespreide en opgetrokken benen. Bij hen een oudere vrouw. Omringd door zeven a acht mannen in plechtige kleding.

“Niemand die zo’n schreeuw hoort, kan van daaruit verder leven”. Dat zegt Emma, die zeker weet dat wat ze in een kelderkamer in haar flatgebouw heeft gezien, een genitale verminking was. Nu is het politieonderzoek gesloten en is ze stuk van verdriet.

In veel delen van Zweden is religieuze/culturele genitale verminking van meisjes bij bepaalde immigrantengroepen een nieuwe ‘uitdaging’ geworden voor de politie. Zo’n plaats is Linköping, waar het pand van de Hyresgästföreningen (Huurdersvereniging) wordt gebruikt voor het wrede misbruik. Emma, die getuige was van een van deze primitieve rituelen, vertelt NT over haar verpletterende ervaring.

Als de 32-jarige biomedische analiste Emma een kelderruime van de Huurvereniging in de woonbuurt Berga in Linköping passeert, hoort ze een verschrikkelijk kindergeschreeuw achter de gesloten deur. Het beeld wat haar ontmoet wanneer een man na voortdurend op de deur bonken uiteindelijk opendoet is voor eeuwig in haar geheugen gegrift.

Het meisje lag op de vloer met haar benen gedwongen uit elkaar

In wat vodden op de vloer lag een klein ontkleed meisje, met haar benen gedwongen uit elkaar en over haar heen een oudere vrouw in een proces wat leek het snijden in het geslachtsdeel van het meisje te zijn. Om haar heen stonden een aantal mannen die monotone gebeden in een vreemde taal opdreunden.

De man die de deur opent, beweert dat de schreeuw van zijn zuster kwam die ziek is. De scène in de kamer zegt iets heel anders. Emma dringt de kamer binnen om te zien hoe het meisje op de vloer ligt. Ze kan ontdekken dat het meisje onder invloed is van een of andere drugs, slaperig en onbereikbaar.

De stemming wordt verhit als Emma de politie wil bellen

Emma pakt haar mobiele telefoon en zegt tegen de personen in de kamer dat ze van plan is de politie te bellen. Dan wordt de stemming hatelijk en bedreigend. De mannen gaan naar Emma toe en proberen haar telefoon af te pakken.

“Je moet niet de politie bellen”, bevelen ze Emma. De tumult escaleert wanneer de oudere vrouw het meisje van de vloer optilt en de kamer uit rent.

Als de politie arriveert na Emma’s oproep is een van de mannen van de Huurvereniging bezig met een noodoproep naar 112. Hij vertelt aan de telefoniste een verhaal over een meisje met hoofdpijn en dat ze hulp nodig hebben om het meisje naar het ziekenhuis te brengen, omdat ze niet over een auto beschikken.

Emma hoort het gesprek en vraagt ​​aan de man waarom hij voor het meisje hulp oproept nu de vrouw met het meisje van de plaats is ontsnapt. Die vraag beantwoordt hij haar niet.

Niet hetzelfde meisje dat aan de politie en gezondheidszorgpersoneel wordt getoond

Emma vertelt aan de politie wat ze in het pand van de Huurdersvereniging heeft gezien. Een vrouw en een meisje waarvan wordt aangenomen dat het degenen zijn waar Emma over heeft verteld, zijn aangetroffen en geplaatst in een ambulance die aankomt op de plaats.

De politie heeft een foto van de vrouw en het meisje in de ambulance genomen en vraagt ​​Emma om te bevestigen of dit hetzelfde meisje is dat ze op de vloer tijdens de verminking had gezien. Maar Emma kan al snel ontdekken dat het meisje is omgewisseld.

Het meisje op de foto heeft een compleet ander uiterlijk, meer donkere huid en ook veel jonger. Ook de vrouw is niet dezelfde als die Emma in de kamer heeft gezien.

Politieonderzoek wordt neergelegd

Emma krijgt later beelden te zien van meer meisjes waarvan de politie foto’s heeft genomen, maar geen van dezen is het meisje dat ze gedwongen met haar benen uit elkaar op de vloer van het lokaal van de Huurvereniging heeft gezien. De familie heeft schijnbaar het meisje verborgen, zodat de politie haar niet kan vinden.

Er wordt geen systematische controle van alle meisjes verricht die als kinderen bij de betrokken personen zijn ingeschreven, en na een paar weken wordt het onderzoek wegens gebrek aan resultaat afgesloten.

Voelt zich psychisch slecht en onveilig 

Maar voor Emma is het verhaal echter nog niet afgelopen. Door wat ze heeft meegemaakt lijdt ze aan psychische problemen, maakt zich zorgen over het meisje en andere meisjes die mogelijk worden blootgesteld aan dezelfde soort misdaden, en ze kan ’s nachts niet slapen. Emma lijdt aan een gevoel van onwerkelijkheid, heeft het moeilijk om te geloven dat zoiets gebeurt in haar woonwijk in Zweden.

Ze voelde zich uiteindelijk gedwongen om dringende hulp in de psychiatrie te zoeken om de tragische trauma te verwerken. Ze heeft nu een psychologisch contact dat ze regelmatig bezoekt.

Maar de gebeurtenis heeft Emma’s realiteitsperceptie diepgaand veranderd. Ze voelt zich niet langer veilig in het gebied waar ze woont.

Emma is bang dat ze een van de dreigende mannen uit het lokaal van de Huurvereniging tegenkomt en slachtoffer wordt van dreigementen of fysiek geweld. Ze vermijdt daarom nu tijdens de avondtijd haar huis te verlaten.

Machteloosheid, is het woord dat Emma zou gebruiken om te beschrijven wat ze voelt over de politie die de zaak heeft neergelegd en op grond van de zogeheten onderzoekgeheimhouding niet eens aan Emma willen vertellen of ze het juiste meisje hebben gevonden, en of ze hulp heeft gekregen. De onzekerheid over het lot van het meisje verscheurt Emma.

De gedachten knagen in haar hoofd en laten Emma niet met rust. Ze hoopt dat ze door haar tussenkomst het meisje heeft gered van een voltooide genitale verminking. Maar op hetzelfde moment twijfel zij – waarom zouden ze de moeite nemen om het meisje te vervangen voor een ander en houden ze het juiste meisje verborgen voor de politie als het vergrijp nog niet is afgerond?

Klaagt zowel zichzelf als de politie aan

Emma verwijt zichzelf dat ze niet eerst de politie heeft gebeld voordat ze op de deur van het kelderlokaal bonkte, dan hadden ze de misdaad misschien op heterdaad kunnen betrappen.

Het vertrouwen in de politie heeft ook een flinke kwauw gekregen. Moet ze de moeite nemen om de de politie te bellen als ze een verdenking heeft van genitale verminking, of zou dit zinloos zijn?

Bijna geen veroordelingen

Sinds de wet in 1982 werd geïntroduceerd, hebben slechts twee gevallen tot een veroordeling geleid, ondanks dat veel genitale verminkingen worden verricht in Zweden, en zelfs meer tijdens de zomer, wanneer de familie’s met de meisjes naar hun thuisland reizen om de genitale verminkingen daar uitgevoerd te krijgen.

(Samenvatting) Bron:

https://samnytt.se/hyresgastforeningens-lokaler-anvandes-for-konsstympning/

http://www.corren.se/nyheter/linkoping/skriket-ar-fyllt-av-panik-och-smarta-om5306759.aspx

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on De schreeuw is vol met paniek en pijn

 1. En deze wrede achterlijkheid halen ze hier in massaal naar binnen.

  Like

 2. Ik wordt hier gewoon helemaal naar van, na dit gelezen te hebben.
  Maar het mag niet verzwegen blijven wat een beesten ze hebben binnen gehaald.
  Maar liever had ik het niet geweten.
  Arm kind, als ze nog leeft.

  Like

 3. Claudia M. // mei 26, 2018 om 19:57 //

  Dit verhaal is niet alleen voor “Emma”…, niet afgelopen! Als er [zeer zware censuur] niet heel gauw actie ondernomen wordt zal het nooit afgelopen zijn, sterker nog het zal alleen maar erger worden.

  Welk een verrijking toch, al die import!

  Fuck you en sodemieter op met je achterlijkheden! Ook Emma, als Emma namelijk een klein beetje over alle duistere zaken in en rondom islam was geïnformeerd, had Emma geweten van de telkens opnieuw opduikende smerigheden waarop dit gedrocht, deze helse “religie”, ons dagelijks trakteert!

  Like

 4. De politie is al heel wat jaren een zinloos orgaan. In stand gehouden om waan van schijnveiligheid op te houden. Ze kunnen het allang niet meer aan en omdat het de politici goed uit komt zal het niet veranderen.

  Liked by 1 persoon

 5. Voor het opsporen en vervolgen van mensen met meningsdelicten hebben ze anders wel genoeg mankracht en tijd over. Maar het is natuurlijk veiliger voor ze om Zweedse oudjes te vervolgen in plaats van die toch wel gevaarlijke moslims.

  Like

 6. templars2017 // mei 26, 2018 om 21:28 //

  Ziekmakend ,doch als men de vijand wil kennen dan moet je geïnformeerd zijn ,jammerlijk genoeg horen dergelijke gruwelijkheden daarbij , know thy enemie is geen holle frase.

  Je kan nooit een mens beoordelen op zijn uiterlijk maar wel ophetgeen hij/zij voor staan als dit indruist tegen de menselijke moraal ,dit is hier het geval .

  Als je weet welke barbaarse feiten deze lieden plegen in naam van weet ik veel wat dat mag een oordeel geveld worden, het lezen van gruwelijke taferelen is in wezen niet genoeg ,het zien is nog anders ,als je iets leest dan moet je het beeld vormen in je geest ,soms heel moeilijk omdat we het niet willen aanvaarden ,het zien is een directe confrontatie met hetgeen we niet willen aanvaarden ,het wordt hard op je psyche gebrand en het verdwijnt nooit meer.

  Als vorbeeld ,bij de ingang van een bioskoopzaal worden er pamfletten met daarop informatie over deze verminkingen gegeven ,hoeveel impact zal deze info campagne geven?

  De avond nadien worden geen pamfletten uitgedeeld doch wordt voor de film begint en iedereen knus in zijn pluche zetel zit te wachten , een infofilm getoond in alle details van deze verminkingen waarin ,net als in de pamfletten, nfo getoond wordt , het bewegend beeld ,de audio , en de detail worden getoond voor ongeveer 30 seconden.

  Welk info systeem zal het meeste effect hebben ?de pamfletten of het filmpje?

  Het antwoord is dat het filmpje een verontwaardiging gaat teweeg brengen van jewelste ,de pamfletten veel minder ,reden? de film laat je niet toe wegkijkgedrag te hebben ook al kijk je niet en stop je de oren toe om het niet te moeten aanhoren toch ben je op brutale wijze ermee geconfronteerd.

  Het probleem in onze cultuur is dat er veel te weinig geweten is over de “cultuur” die ons wordt opgedrongen , door het gemis aan informatie inzake deze gruwelijke daden die zijn stellen kan de vijand ,wat dat zijn ze, niet naar de echte waarde geschat worden…….

  Liked by 1 persoon

 7. johanna janssen // mei 27, 2018 om 14:38 //

  Als wij onze rechten willen behouden, zullen wij moeten vechten en moeten beginnen om onze z.g. regeerders van hun pluche slepen en voor een volksgerecht brengen.

  Like

 8. skeeter // mei 27, 2018 om 19:55 //

  Geef de verminkte kinderen wettelijke gereedschappen om hun ouders en medeplichtigen kompleet financieel kaal te plukken inclusief alles wat ze bezitten. Money always talks.

  Like

 9. Scrutinizer // mei 27, 2018 om 20:20 //

  @Skeeter,
  U bedoelt dat ze beslag mogen leggen op hun uitkeringen?

  Like

 10. Jeanette K // mei 29, 2018 om 10:23 //

  …and we’re letting these bastards build mosques…?
  Dat en meer zei Ann Barnhardt tijdens één van haar seminars.
  Te bekijken onderaan haar eigen pagina:
  https://www.barnhardt.biz/2015/11/23/monday-miscellany-and-catch-up/
  (vanaf 00:28)
  Want dat is wat die baardapen willen zodra ze de EU en de rest van de wereld de islam
  en de sharia door de strot geperst hebben.
  Wanneer komen alle vrouwen en meisjes van Nederland in actie?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s