Nieuw

De russen zijn het bokje – officieel beschuldigd van het neerschieten van MH17

Foto: Rusland's president Vladimir Poetin. © Kremlin.ru

De Internationale Commissie onder leiding van Nederlandse onderzoekers leggen de schuld voor het neerschieten van het vliegtuig bij Rusland neer. Het vliegtuig dat op weg was naar Kuala Lumpur werd door een raket op 17 juli 2014 neergeschoten. Alle 298 passagiers aan boord kwamen in de crash om het leven.

De Commissie heeft bevindingen gepubliceerd die beweren dat het vliegtuig door een Buk raket werd neergeschoten afkomstig van een militair regiment gevestigd in Rusland – de 53ste Anti-Aircraft Missile Brigade, gelegen in de buurt van de stad Koersk, niet ver van de Russisch-Oekraïense grens.

De onderzoekers antwoorden echter niet op de vraag wie het raketsysteem heeft bestuurd – Russische militair personeel of de zogenaamde rebellen in het oosten van Oekraïne die worden ondersteund door Moskou. De Commissie beweert dat het vele bewijzen heeft die zijn conclusies bevestigen. Rusland ontkent echter elke betrokkenheid bij het neerhalen en zegt dat de resultaten van het onderzoek “ongeloofwaardig” zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6634 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

13 Comments on De russen zijn het bokje – officieel beschuldigd van het neerschieten van MH17

 1. Liked by 2 people

 2. skeeter // mei 26, 2018 om 05:20 //

  Putin hoeft alleen maar af te wachten tot Europa zichzelf van kant maakt, mooi live op TV

  Liked by 2 people

 3. Het lijkt me beter voor Rutte cq NLse regering om de WAARHEID op tafel te gooien ipv Rusland te beschuldigen van iets , waar Rusland in geen enkele wijze ook maar iets van voordeel cq nut heeft om een commercieel lijntoestel uit de lucht te schieten. Hetzij , KLM , hetzij Quantas , hetzij Malaysia Airlines …daar Rusland met deze landen namelijk totaal niets te verhapstukken heeft.
  Rutte moet zeer goed uitkijken met zijn beschuldigingen cq uitsprakenvoordat dhr. Putin , hem straks een zodanige veeg uit de pan geeft , waar het Rutte slecht van wordt.

  Liked by 1 persoon

 4. Iedereen met een klein beetje boerenverstand en zonder bevooroordeeld te zijn moet toch inzien dat deze gefabriceerde ‘bewijsstukken’ voor de Russen een regelrechte geopolitieke schoffering is. De Angelo-Amerikaanse Rusland hetze moet van tijd tot tijd levend gehouden worden.

  Liked by 1 persoon

 5. Von Puffelen // mei 26, 2018 om 13:56 //

  Een domme vraag maar in welke doofpot zijn de door de separatisten overhandigde zwarte dozen trouwens verdwenen?

  Liked by 2 people

 6. Duchesne // mei 26, 2018 om 15:42 //

  De geloofwaardigheid van Rutte en zijn werknemers is ver benden nul. Aan het hele Russische BUK verhaal is dan ook geen greintje geloofwaardigheid te vinden, en de twee hoofdredenen zijn de leugens van Rutte ennalle vervalsingen die het kabinet zich veroorloofd, ennhet feit dat een vannde mogelijke dadrs, Oekraine dus, mee mag doen met het onderzoek en bewijs mag leveren….en dat stinkt…..tel daarbij op de dwang van alle kanten om Oekraine in de EU te krijgen, incluis een coup op een gekozen regering en je moet ziende blind willen zijn om het te kunnen missen. De leugens liggen er zo dik op dat de lagen te tellen zijn.

  Met de combinatie van de kleuren van het MH vliegtuig en de aanwezigheid van het vliegtuig van Poetin in die hoek van de wereld op dat moment met vrijwel identieke kleuren, het was een aanslag en iemand heet zich vergist in vliegtuig. Wie, een pissige oliarg, een stel Rusland foben in de VS, een ouwe smeerpijp genaamd Soros, een rits multinationals die dan Rusland kunnen plunderen, er zijn een aantal kanidaten te vinden die zonder problemen een vliegtuig neerhalen om politieke doelen te bereiken of gewoon om hun zakken te vullen, onze Rutte is daar een van.
  Een lul met 0 geweten…..

  De Russen hebben het gedaan, sorry, bij mijn hersenspoeling hebben de leerkrachten gefaald, kwestie van altijd op de gang staan en dus de indoctrinaite en zindelijkheids lessen vaak gemist. Een zegen blijkt nu….

  Onze regering is een leugenbedrijf, onze pers een propaganda kanaal. Tsja, dan moet je wel veel porno kijken…kwestie van zelfbehoud…

  Liked by 3 people

 7. Ik kreeg gisteren nog ruzie hierover.
  Rusland had het gedaan, geen twijfel over mogelijk.
  Want het was ook op het 20:00 journaal geweest, dus was het waar.

  Wat moet je nou met zulke mensen.
  En zo denkt zo’n ruim 90% of meer van de bevolking hier.
  Want waarom zouden ze het anders op het journaal vermelden, als het niet waar was.
  Daar valt gewoon niet tegenaan te lullen.

  Liked by 4 people

 8. Lord of Hosts // mei 26, 2018 om 16:46 //

  Och och, die Mark Rutte toch, hij krijgt zo graag schouderklopjes van Washington en Londen.
  Als de wolven huilen, dan huilt hij nog harder mee… Hij hoopt ook zelf ooit een wolf te worden; de uitverkoren wolf…

  Maar mijn beste Mark Rutte toch, VS en VK hebben alleen maar suffe schapen nodig, want de meest suffe schapen kunnen ze gebruiken als woordvoerder van hun belangen. Daarom ben jij in het zadel gehesen Mark. Wolven hebben ze niet nodig, want die stellen vragen. Maar een suf schaap…

  Als er een vliegtuig met Britse, Franse of Duitse onderdanen uit de lucht was geschoten in Oekraïne, dan had je de poppen pas echt aan het dansen gehad.
  Want al weten ze (DL/FR/VK) niet of een specialist van de Navo of een specialist van het Oekraïense leger verantwoordelijk is, ze begrijpen heel goed wie de opdrachtgever is en welke bedoeling ermee bereikt moest worden. Ze werken tenslotte al een eeuw zij aan zij en weten precies welke streken het varkentje hanteert om haar doelen te bereiken, het varkentje is daardoor nr1 wereldheerser geworden…. Zou er daarom voor Nederlandse onderdanen zijn gekozen?!
  Neen, de waarheid dat is de grootste vijand van Washington…

  Het was daarnaast ook heel doorzichtig dat het Oekraïense luchtmacht direct na de crash het gebied dagenlang onder mitrailleurvuur hebben genomen.
  Van wie zouden ze (Oekraïense luchtmacht) die opdracht hebben gekregen denk je? En waarom?
  Zodat onderzoekers niet konden zien dat de kogelwonden en kogelinslagen voor of na de crasch aanwezig waren?
  Neen, ons Markje laat zich alles voorkauwen, hij hoeft helemaal geen gezond verstand te hebben, en voelt zich daarbij een machtig man…, bijna voelt ie zichzelf de o-zo machtige wolf… en zo ziet Washington ze het allerliefst….; kontkruipers, daar houden ze van.

  Like

 9. Lord of Hosts // mei 26, 2018 om 17:20 //

  Morgan Freeman is door 8 vrouwen beschuldigd van sexuele intimidatie.
  Wat een vuilak, maar dat wisten we al…

  Let him burn in hell…

  Liked by 1 persoon

 10. Zo Lord, dat is een heftig bericht.
  Hoe kom ik nou de rest van de dag nog door.
  Ik heb nog een nieuwtje voor je, de toppers treden weer op.

  Like

 11. skeeter // mei 26, 2018 om 19:15 //

  BertG. // mei 26, 2018 om 15:52 //
  Het is inderdaad erg, ze hebben gewoon een vel over hun ogen, totaal gebrainwashed. Hier will je ze ook de kost niet geven die de CBC als zoete koek slikken.

  Liked by 1 persoon

 12. De MH17 is een grote cover up….De Canadese OSVE voor ‘Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa’ geeft heel duidelijk aan vanaf minuut 6 in het filmpje dat zij duidelijk aanwijzingen hebben gevonden in de brokstukken dat het vliegtuig MH17 met mitrailleurvuur door een ander vliegtuig uit de lucht is gehaald….Dat tijdens oorlogen de waarheid als eerste sneuvelt wordt helaas steeds duidelijker….https://www.youtube.com/watch?v=fNMj-M-GDl0&t=5s

  Like

 13. Gisteren door mij geplaatst bij Xander Nieuws:
  ======================================

  Valt mij altijd weer op, dat er op deze site zo veel “kenners” van de landen Oekraïne en Rusland hun “doordachte” mening geven, terwijl zij nog nooit van hun leven in één van deze landen zijn geweest of ook maar iemand uit deze landen hebben ontmoet. Doet mij altijd denken aan die stuurlui… etc.

  Sinds de val van het verderfelijke communisme in 1992 kwam ik zo’n 5 maal per jaar in één van deze landen voor het brengen van humanitaire hulp en heb dus de worsteling, vooral op politiek gebied van nabij gevolgd en dat het een worsteling was, kunt u gevoeglijk van mij aannemen met in WestOekraïne door een overblijfsel uit de WO II grotendeels fascistische Oekraïens maar ook een Pools en Roemeens sprekende bevolking, in het midden (o.a. Kievskaja Oblast) een soort van Brusselse bevolking (dit om het duidelijk te maken) die overwegend Russisch spreken (behalve in de regeringsgebouwen waar men Oekraïens EN Russisch spreekt) en het Oosten, Crimea en het Zuiden waar men dus weer uitsluitend Russisch spreekt. Ik heb persoonlijk het griezelige fascistische nationalisme aan den lijve mogen ondervinden, toen ik net nadat ik ’s avonds aankwam na een rit van 2500 km in West Oekraïne even de benen ging strekken en op mijn wandeling een paar politie agenten (Spessnass) tegenkwam die mij staande hielden en in het Oekraïens iets aan mij vroegen, waarop ik het antwoord schuldig moest blijven en netjes en beleefd aan hen vroeg of zij misschien een beetje Engels of Duits spraken, hierop begonnen zij mij zonder reden met hun knuppels in elkaar te slaan, waardoor ik met een verbrijzelde linkerarm, een zware hersenschudding en hoofdwonden w.o. een verbrijzeld gehoorbeen in het ziekenhuis belandde. Ik had het geluk dat kennissen van mij die toevallig naar huis toe gingen mij op straat zagen liggen en een ambulance waarschuwden. Helaas wist ik niet meer wat er gebeurd was (geheugenverlies/amnesia, kwam pas na een paar maanden weer terug). Ik heb toen gebeld met de NL ambassade, maar die blijkt er alleen voor criminelen te zijn in dit land, dus de reageerders die denken dat Rutte en consorten je helpen of bijstaan, vergeet dat maar, deze politici (ik kan het helaas geen mensen noemen) zijn er alleen voor zichzelf en voor het grote geld. Niemand die mij hielp, alleen de ANWB heeft mij toen fantastisch ter zijde gestaan, want ze hadden mij niet alleen in elkaar geslagen maar ook van alles beroofd

  Ik ben zelf met een Oekraïense getrouwd en weet dus nu na al die jaren wel hoe het daar reilt en zeilt zeker ook met politici daar. Als u dacht iets van corruptie te hebben begrepen, begin daar dan maar weer opnieuw want iedere vezel in het lichaam van politici, politie, krijgsmacht, besturen in Oekraïne is door en door corrupt, vandaar ook dat ik er van overtuigd ben dat het toestel door de Oekraïners zelf is neergehaald, net zoals zij een Russisch passagierstoestel enkele jaren eerder hadden neergeschoten(ook een vergissing) boven de Zwarte Zee. Waarom ik hierin geloof?

  Nou een beter voorbeeld van machtswellust en corruptie zowel in de EU als in UA en de US kunt u zien in het omverwerpen van een wettig gekozen president, door de mij genoemde landen, dus zeg nu niet dat Brussel den Haag etc zulke lieverdjes zijn, want UA moet en zal bij de EU komen, opdracht van de US i.v.m. de grondstoffen belangen. Het Maidan in Kiev vergeten? waar 100 onschuldigen werden neergeknald door Georgische snipers (waarom denkt u dat Saakatsvili hier een verblijfsvergunning heeft gekregen?) opgeleid door de CIA. Begint het nu te dagen ? De chocoprinz Poroschenko moet koste wat kost op zijn plaats blijven, alles i.v.m. de US belangen en daar past een fout van de UA krijgsmacht niet in.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s