Nieuw

Antifa threatens to destroy Berlin “to make it pay for allowing right-wing protest”

On May 27, the Alternative for Germany” (AfD) in Berlin will organise a protest called “Future Germany”. Left-wing extremists, on the other hand, are mobilising and are publicly threatening to destroy the city, Austria’s Wochenblick reports. 

The approved demonstration of AfD politician Guido Reil under the motto “Day of reckoning with irresponsible German politics” is to start at the Berlin Washingtonplatz, in front of the main station, and from there on towards the government district.

Voice of Europe >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Antifa threatens to destroy Berlin “to make it pay for allowing right-wing protest”

 1. Is GL ook al zo groot in Duitsland?

  Like

 2. Willem // mei 26, 2018 om 01:06 //

  Goed is slecht, krom is recht, de anti-fascisten zijn de fascisten van nu. De afd. is niet rechts, de afd. heeft gezond verstand. Het is een vreemd verschijnsel dat antifa en hun islam liefde, hoe dom kan je zijn, maar wel bereidt om alles, let wel je eigen samenleving/cultuur, met grof geweld af te breken, nu zelfs de hele stad zonder ook maar een moment stil te staan bij de gevolgen voor onschuligen, kinderen, ouderen. En als de islam uiteindelijk de macht heeft, zijn zij de eerste die onthoofd worden want de islam haat verraders.

  Liked by 1 persoon

 3. Scrutinizer // mei 27, 2018 om 18:58 //

  Enige update hieromtrent?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s