Nieuw

De genocide op de eigen bevolking door de “elite”

Door: Duchesne

Vrijheid van meningsuiting is in de praktijk geen algemeen recht, ongeacht wat een grondwet zegt, net als politiek bedrijven. Het hele democratische systeem en de rechtspositie van een vrije burger werkt enkel als er een stok achter de deur staat die anderen ervan weerhoud rechten te schenden. Die stok is in Engeland niet achter de deur van Tommy Robinson… bij ons is de stok afgepakt…

In de geschiedenis is het geweld geweest dat mensen vrijheid gaf, het is geweld geweest waardoor er uiteindelijk met minderheden werd onderhandeld. Of het nu moslims zijn, of de I.R.A. of Antifa, dit zijn de groepen die met geweld wel een onderhandelingspositie hebben verworven. En soms zelfs worden betaald door de overheid voor bewezen diensten, zoals politieke moorden en ander geweld.

Geweld is de enige factor die wederzijds respect afdwingt, fatsoen is overal en op alle niveau’s de deur uit gegooid. Een premier zoals Rutte die zijn eigen volk schoffeert en ermee wegkomt. heeft feitelijk de democratie aan de kant gegooid en een staatsgreep gepleegd. Zoals Balkenende voor hem al aantoonde en zoals de Nederlandse bevolking liet zien na de dood van Fortuyn: er is geen massale geconcentreerde woede, enkel versplinterde frustratie.

Hoeveel riepen er niet dat ze Volkert gingen omleggen als hij vrijkwam, iedereen weet dat onder andere Rosenmuller en co en nog een aantal figuren hebben aangezet tot moord en geweld, maar er is geen gevolg…

Hetzelfde met Tommy Robinson, goeie kans dat hij in de cel sterft, zo werkt het wel eens… kansloos, feitelijk is een celstraf voor anti-islam protesteerders een uitlevering met mogelijk de dood tot gevolg… en voor de rechters, de politici die het aansturen is er geen gevolg, het kan. En wat doen lieden met macht en hebzucht: ze gebruiken alle beschikbare middelen zonder gewetensvragen… wij hebben ze, zij hebben ze.

En gaat het mis voor die lieden is er al lang een vluchtbasis gemaakt. Als Tommy Robinson in de cel sterft, als Geert Wilders ergens gewurgd word of door een horde afgemaakt, er is geen gevolg voor de daders, er is geen gevolg voor de politici die dit veroorzaken. Had Rosenmoller ook een kogel gehad na de moord op Fortuyn waren dingen heel anders gelopen, hadden politici niet het totale schijt aan wet en burger gehad. Op tijd corrigeren had dit land een hoop ellende kunnen besparen. En nu is er geen weg meer terug. Feitelijk kan de regering en daarmee de overheid alles doen met iemand, er is geen gevolg want de kranten schrijven er niet over, de bevolking weet het niet, en als ze het weten vreten ze hun zak chips verder op voor de tv.
En het recht door de hand van God: tsja, Pinkeltje in donkere camo als behoeder van recht en leven met een Sykes Fairbarn in de hand is meer waarschijnlijk…

Hoe dingen gaan houd mij al lang bezig, en dat het niet goed ging wist ik, maar dat onze wereld zo zou aftakelen en dan nog door “eigen” leiders en ander tuig had ik niet voorzien.

Ik had niet gedacht dat ik het ooit zou zeggen, maar ik krijg de indruk dat het de (vooral Joodse en Arabische) bankiers van deze wereld zijn die alles kapot maken om hun eigen fraude te verbergen. Het hele beurssyteem is een lege ballon, aandelen Facebook zijn geen product maar een hype, maar wel trekt men met al dit soort bedrijven enorme bedragen uit de economie… we worden niet rijker maar juist armer, het mooi gebouwde stuwmeer word niet steeds verder gevuld, maar na de bouw met onbestaand geld word het water omgeleid en verkocht. Er word per jaar 1000x meer goud verkocht en verhandeld in papieren vorm dan er werkelijk is. Fysiek goud in de kluis in Zwitserland is ook vele malen beleend en meervoudig volledig eigendom van velen, want niemand gaat ooit alles opvragen en ophalen. Piramidespel…

De EU economie is geen economie, als een boer subsidie krijgt op zijn product, subsidie krijgt om NIETS te verbouwen, dan heb je geen economie waarbij vraag en aanbod beslissen maar een kartelspel, een spel waarbij prijzen kunstmatig worden bepaald, precies zoals de huizenmarkt in Nederland door opzettelijk woningtekort te houden, zowel met restricties op bouwen, hoge grondprijzen en gecontroleerde uitgifte van bouwgrond. Kunstmatig prijzen hoog houden omdat anders het piramidespel in elkaar zakt.

En dan op een ochtend zakt het toch in elkaar, en raakt iedereen de weg een beetje kwijt… en begint men elkaar de kop in te slaan, natuurlijk gedrag, kunstmatig gepland. Er staan vele lijntjes uit met aas om hoe dan ook die burgers van alles te beroven, en het maakt niet uit wat ze het eerst kwijt raken. Nederland heeft bijvoorbeeld al ruim 20 jaar geen stabiel regeringsbeleid meer, wetten en regels veranderen zo snel dat het niet op eerlijke wijze nog mogelijk is een toekomst te plannen die zelfs maar 5 jaar stabiel blijft… dat is geen beleid, dat is bewuste sabotage.

Als de dollar en de euro kapot gaan is het de bevolking van de wereld die de rekening krijgt gepresenteerd, landen zullen vanaf nul met nieuw geld beginnen, dit keer digitaal. Weer een kunstmatig economie, een piramidespel om uiteindelijk ieders spaarcentjes tot niets te maken. En bezit, hoe snel is dat afgenomen… secondewerk indien men wil…

Totale macht en een schone lei, en alles afgenomen en de burger een slaaf. En dat is de toekomst die deze lieden ons toe wensen, de aankomende generaties in slavernij en een nieuwe wereld met een kleine globale “elite”. En hen die eraan hebben meegewerkt krijgen plaats in die groep, daarom zijn de EU honden zo pro islam en overname.

Nu al een voorschot en straks een grote beloning, met 82 levende m/v/? maagden en nieuwe op voorraad. Vrijwel onbeperkt, het recht van de gluiperigste.

Een Europa in chaos is de enige weg voor deze globale “elite” naar hun nieuwe wereld, en daarom word zo snel mogelijk geimporteerd. Het is niet menslievendheid waardoor de EU zo graag zwartjes en bruintjes importeerd maar het vullen van de arena. Ook van hen moeten er veel dood, Afrika ontvolkt zichzelf wel door klimaatverandering en dan is er voor de toekomst een enorme hoeveelheid grondstoffen beschikbaar, als het klimaat weer draait…

Iedereen weet dat de EU voedsel moet importeren omdat de eigen productie niet voldoende is, een bevolking die dan ook nog word bijgevuld vergroot het probleem. En lopen verschillende lijnen naar een grote oorlog, en door het op deze manier te doen is er steeds lokaal oorlog. maar geen totale oorlog. En dus kan er met ingehuurde troepen zonder enige binding of rem en met geestelijke bijstand van religie en overtuiging hun Godswerk te doen eenvoudig orde worden gehouden door af te slachten, het zal nergens te lezen zijn, er zal niemand verantwoordelijk zijn.

Zo werkt het met Islam en met “elite”, totaal geloven in het eigen goddelijke gelijk en je kunt alles afmaken wat anders is zonder enige gewetensvragen…

En als er protest komt vanuit de bevolking, dat is dan weer het mooie van “democratie”: we hebben met zijn allen beslist… toch?

Er is niets eerlijk meer, de verkiezingen zijn gemanipuleerd,, regeringsonderzoeken worden gewoon vervalst, premiers verraden zonder enige gevolg hun volk en de pers zwijgt op bevel, de politie creëert cijfers naar wens en de criminaliteit daalt door het totaal verlies van vertrouwen in enige rechtspositie.

Je kan gerust zeggen dat de VVD Nederland de nekslag heeft gegeven, nadat het CDA het op de knieën had gedrukt en de PVDA jarenlang als knechtje het touw om mee te binden heeft geknoopt. Die drie partijen die in hun hebzucht binnen drie decennia honderden jaren strijd, bloed en zweet van onze voorouders en anderen tot nutteloos hebben gemaakt. Totaal verraad van eigen volk.

In Engeland is het niet anders, de genocide op de eigen bevolking door de “elite”. We noemen dit alles “vooruitgang”.

Duchesne

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on De genocide op de eigen bevolking door de “elite”

 1. antiislamnu // mei 26, 2018 om 23:43 //

  En dan te bedenken dat het ergste nog moet komen totale chaos en een enorme genocide op de blanke in Europeanen
  In Zuid-Afrika is de genocide op de blanke boeren al aardig op gang gekomen je hoort er mondjesmaat wat over maar protest of enige actie blijft uit.
  Maar ja als dit landverraders regime wat er nu zit ook nog de media in hun zak hebben dan loop je al snel 2 nul achter

  Like

 2. Merel // mei 26, 2018 om 23:44 //

  God bless Tommy Robinson

  Like

 3. templars2017 // mei 27, 2018 om 01:34 //

  Duidelijke verwoording ,niets aan toe te voegen ……..

  Like

 4. Johan P // mei 27, 2018 om 02:22 //

  Guardiaangel, dat soort verhalen kan ik alleen maar als fictie beschouwen. Enige realiteitszin is wel nodig

  Like

 5. Bob Fleumer // mei 29, 2018 om 14:00 //

  Dank Duchesne helderder kan het niet!

  Like

 6. Liesbeth // mei 29, 2018 om 14:06 //

  Beter dan Duchesne kan ik het ook niet verwoorden….heel beangstigend dit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s