Nieuw

Zweeds establishment in “shock” – 60 procent van de studenten in Kristianstad stemt op Zweden Democraten

Screenshot Facebook

Politici van andere partijen waren “geschokt” toen studenten aan de Österänggymnasium konden kiezen op welke partij te stemmen voor de verkiezingen dit najaar. Bijna 60 procent antwoordde de SD, Zweden Democraten, schrijft Kristianstadsbladet.

Er ontstond een verschrikte gemoedsstemming onder de gevestigde politiek-correcte politici na een partijstemming tijdens een verkiezingsdebat in de aula van de Österänggymnasium in Kristianstad.

Nadat de studenten hun stem hadden uitgebracht, bleek dat bijna 60 procent op de SD had gestemd.

Van de 262 studenten die hadden gestemd, gaven 149 personen hun stem aan de SD. Daarna kwamen de Moderaten, maar ver achter met 51 stemmen.

Volgens Kristianstadsbladet waren gemeenteraadsleden ter plaatse met stomheid geslagen toen het resultaat op het scherm verscheen. Het overgrote deel van de studenten kozen er echter voor om te applaudisseren voor de SD-winst.

De gemeenteraadsvoorzitter Anders Tell (Sociaal Democraten) vertelt de krant dat hij geschokt is over de uitkomst.

– Is onze boodschap niet begrepen of hoe moet je dit interpreteren?

Nee, blijkbaar niet. Slechts 11 studenten zouden op zijn partij stemmen, volgens de uitslag.

SD’s Niclas Nilsson gelooft dat veel studenten de negatieve kant van immigratie hebben ervaren. Maar Lena Holst van de Centrum Partij wegredeneert de resultaten van de leerlingen met de verklaring dat de studenten misschien waren beïnvloed door “groepsdruk”.

Een student bevestigt echter aan Kristianstadsbladet dat “veel” studenten zeker zullen stemmen op de SD en dat de partij de stemming, ongeacht de “groepsdruk,” zou hebben gewonnen, zelfs als het op de verkiezingsdag misschien niet 60 procent wordt. Volgens leerlingen zou een ​​leraar voor de stemming hebben gedreigd met lagere cijfers als de studenten niet “juist stemmen”.

De studenten zijn ook ontevreden dat hun vragen tijdens het verkiezingsdebat niet naar voren zijn gebracht. De studenten hadden om een ​​discussie over gelijkberechtiging en het vluchtelingenbeleid gevraagd, maar deze vragen werden totaal niet behandeld.

Bron:

http://www.friatider.se/sjukl-vern-i-chock-60-procent-av-elever-i-kristianstad-r-star-sd

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7495 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Zweeds establishment in “shock” – 60 procent van de studenten in Kristianstad stemt op Zweden Democraten

 1. Fransdo // mei 25, 2018 om 20:29 //

  Het kwartje begint te vallen. En voor wat betreft die leraar: gewoon zeggen dat je op zijn favoriete partij hebt gestemd. Dat scheelt weer een punt op je eindlijst en hij kan dat toch niet controleren.

  Ik bedoel: als je je als leraar als een lul de behanger gedraagt dan zou ik hem ook maar als een lul de behanger behandelen…… gratiesj.

  Like

 2. Hopelijk zijn daar nog een keer echte verkiezingen, voordat die verboden worden. Want daar gaat het wel naar toe.

  Like

 3. Nou nog de skills.

  Like

 4. skeeter // mei 26, 2018 om 03:26 //

  Trump kon ook niet winnen zeiden de blinden en doven.

  Like

 5. Zweeds establishment in “shock” – 60% van de studenten in Kristianstad stemt op Zweden Democraten. Tja zó werkt de decennia lang de linkse indoctrinatie dus, het cultureel Marxisme heeft grotendeels zijn geest ondermijnende werk gedaan, bijna twee derde van de studenten is gehersenspoeld en beschouwen cultuurrelativisme als een heel enge doctrine, m.a.w. Zweden kan als verloren beschouwd worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s