Nieuw

Tommy Robinson Sent to Prison

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Tommy Robinson Sent to Prison

 1. templars2017 // mei 26, 2018 om 00:33 //

  Het vrije Europa ,Engeland hoort bij Europa , geografisch toch.
  Door deze daad te stellen zijn ze het derde land dat politieke gevangenen heeft, in Spanje heb je er in de zaak met Catalonië ,in Oostenrijk zijn Sellner in een strijd om monddood gemaakt te worden en nu weer Engeland waar eerst Sellner en zijn vriendin zijn opgesloten en daarna uitgewezen en nu wordt hun medestander na een lange strijd opgesloten met de grote waarschijnlijkheid dat ie het niet overleeft.
  Het internationaal karakter wordt toch zichtbaar , de groepering van Sellner is verhinderd van acties te voeren in de bergen tussen Frankrijk en Italië na massieve politieke druk ,hij mocht niet spreken op speakers corner in Engeland ,wat later door Robinson dan toch in zijn naam is gedaan,kort daarna is Sellner opgepakt in een cafe en is alles kwijtgespeeld in een ijverige poging om hem en zijn beweging uit te schakelen.

  Dus alle tegenspraak tegen de beleiden in Europa zijn één voor één aangepakt , en het beleid wordt gewoon verder gezet .

  Deze zeten zijn er niet zomaar ,het heeft een ontradend karakter voor hen die het ook willen proberen ,wat laat uitschijnen dat het verzet dat in Europa bestaat ,en het bestaat, te klein en te versnipperd is om enig gewicht in de schaal te werpen.

  Om zeker te zijn dat alles binnen de perken blijft hebben de Engelse leiders een media gag op de zaak Robinson gelegd ,één ieder die erover publiekelijk bericht op eender welke manier kan eveneens in de gevangenis belanden ,dit represaille beleid moet zorgen voor een oorverdovende stilte.

  De enige reden om dit zo zwaar aan te pakken is dat het veel te veel naar buiten zou kunnen brengen en degene zie er voor verantwoordelijk zijn rekenschap zou kunnen gepresenteerd worden.

  Aan de andere kant helpt het om de zaken te laten voorduren zoals ze bezig zijn ,geen media aandacht en het verhaal zal een stille dood stellen ,net zoals ze willen voor Robinson.
  Het geen gebeurd is wil de overheid laten zien dat ze heel sterk zijn in het optreden tegen iedere provocateur ,doch het ontplooien van een dergelijke macht is in feite een verdoken teken van volledige machteloosheid , machteloosheid aan de echte bedreiging die het land binnengekomen is ,om het land niet te laten ontsporen en de volledige controle erover te verliezen zijn ze bereid om hun eigen identiteit ,desnoods met geweld,weg te werken want de niet toegegeven bedreiging heeft de macht om Engeland te vernietigen.

  Het mag duidelijk zijn dat één leven nooit zal opwegen tegen de belangen van de staat en zijn agenda , om deze en andere redenen is Robinson een politieke gevangene ,met een passieve doodstraf……

  Like

 2. Hoe zal dat gaan eindigen? Engeland is stuk.

  Like

 3. Helemaal koekoek // mei 26, 2018 om 09:21 //

  On ge lo ve lijk wat’s next geloof nu echt dat we verloren hebben hoe mtf kansloos zijn we geworden slaap lekker verder iedereen.
  Koekoek

  Like

 4. rotsus1958 // mei 26, 2018 om 14:25 //

  Een “media gag” is….???????????????????????????? Ik bedoel, hier heb ik nog NOOIT van gehoord en ik stel dan nu toch ook echt voor dat hier een einde aan wordt gemaakt. Dit kan niet, dit mag niet, dit is de reinste vorm van MONDDOOD MAKEN van mensen die het met een poppenkasttheater (alias ALLE regeringen in de EU) niet eens zijn en een einde willen maken aan net zulk soort achterlijke idiote psychopaten.

  Kijk zo’n vies wijf als ene May toch eens in haar toet!!
  Onze Trutte is al niet anders en dan nog maar te zwijgen van das Verkel!!!!

  Ik word niet goed van zoiets als er nu in het VK aan de hand is en voor wat mij betreft zijn de rapen nu toch echt meer dan gaar.

  Ook deze vieze corrupte politie-agentjes welke bang zijn om hun mensen naai baantje te verliezen moeten zich diep schamen wat voor mij nog maar eens aangeeft dat ik er goed aan heb gedaan om te STOPPEN om voor het RIJK te werken en wel uit eigen beweging!!

  Ik walg van alles wat met overheid te maken heeft en help dagelijks mensen welke eventueel problemen hebben met deze ratten. Probeer ze te schoppen waar maar mogelijk en dat mag nog aardig lukken ook!

  Mensen, alstublieft, kom eens achter dat toetsenbord vandaan vóór het net zo laat is als in dat vervloekte VK en help mee om hier in ons land een abrupt einde aan te maken.

  En beste mensen, ook al is uw leventje NOG geregeld en op de rails, ik kan u verzekeren dat dit niet meer lang zo is.

  Waarom denkt u dat dit zwijn, Trutje, ons zo voorliegt met zijn achterlijke “economische groei” en wat dies meer zei. Hoe lang nog, hoe lang willen jullie nog belogen en bedrogen worden en van ’s morgens tot ’s avonds werken voor dit tuig, want ben nu toch verdomme eens eerlijk tegen jezelf!!! Hoeveel geld houdt een HARDWERKENDE Neanderlander nu nog over van ZIJN (en niet Rutte zijn) zuurverdiende centjes!!??

  En zelfs dit is nog niet genoeg voor deze smerige en vooral leugenachtige VARKENS!!!

  I’m waiting……………

  Gladiator

  Like

 5. skeeter // mei 26, 2018 om 19:10 //

  Oorlog is al onvermijdelijk, als Tommy er aan gaat in jail kan maar zo de vonk in kruitvat wezen.

  Like

 6. rotsus1958 // mei 26, 2018 om 23:19 //

  @skeeter,

  Nou beste, zo te zien aan de reacties op onder andere deze site en ook vele anderen is het kruit in uw bedoelde kruitvat ZEIKNAT.

  Maar ik wacht geduldig totdat hier precies hetzelfde gebeurt…ook dan blijft dit comateuze achterlijk geworden volk stil aan de zijlijn staan.

  IK SCHAAM ME DIEP……………………….

  Gladiator
  Ongelooflijk dit!

  Like

 7. Shimon // mei 27, 2018 om 09:23 //

  Zoals Engelsen gingen protesteren voor Downingstree, protesteer voor de Britse ambasade! Waar haalt de Britse justitie het gore lef vandaan iemand voor het uiten van zijn mening in de gevangenis te gooien? Totalitaire regiem aangedreven door extremisten van een totalitaire religie met hun linkse (lees: eveneens totalitair) die zich schuldig maken een land te terroriseren en grote groepen dood te wensen. Chaos alom. Nu kijken wie van degenen die hun mond zo vol hebben van vrije meningsuiting hier protest aan spant.

  Like

 8. Scrutinizer // mei 27, 2018 om 11:37 //

  @Rotsus,
  U is zo moedig, dat u net zoals de anderen (mezelf incluis) onder pseudoniem post.
  Ja, van helden als u moeten we het hebben. Voorwaar een echte Radboud…

  Like

 9. rotsus1958 // mei 27, 2018 om 18:50 //

  @Scrutinizer,

  Beste, ik dacht toch dat u nu de plank volledig MIS SLAAT.
  Ik ben reeds geruime tijd aan de gang met het vermelden van mijn ECHTE mailadres hier en daar neer te plempen alsmede diverse mensen reeds thuis te ontvangen om simpelweg eens ideeën uit te wisselen daar ik ook niet de wijsheid in pacht heb!!!

  Het wil echter niet zo vlotten met de aantallen daar er toch op nagenoeg elke blog site erg veel schreeuwers zijn welke flinke stormen veroorzaken in een glaasje water!!(wel een heel kleintje dan)
  En moedig, wat is dat. Eens zal de kogel door de kerk moeten en dan kun je er maar beter niet ALLEEN voorstaan….toch.

  En zo te zien hier dus ben ik helaas nog de enige hier die iets wezenlijks probeert op te starten.
  Idee: is er
  Plan: is er
  Mensen: niet te vinden, die zitten allemaal ONDER een buro achter een stom toetsenbort te kankeren op de wereld!!!!!

  Gegroet,

  Gladiator

  Like

 10. rotsus1958 // mei 27, 2018 om 18:51 //

  Correctie: toetsenbort moet natuurlijk toetsenbord zijn!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s