Nieuw

Tommy Robinson krijgt dertien maanden voor livestreaming buiten het gerechtsgebouw

Gearresteerd, berecht en veroordeeld binnen een uur: Tommy Robinson krijgt 13 maanden voor livestreaming buiten het gerechtsgebouw.

Bovendien is het heel moeilijk om informatie te krijgen, want de politie heeft in deze zaak een ‘gag-order’ opgelegd – ze weten natuurlijk hoe slecht het hen doet lijken, aangezien de duisternis van het sharia-compliante totalitarisme op het Verenigd Koninkrijk neerdaalt.

Toekomstige generaties vrije Britten, als er al Britten zijn, zullen de naam Theresa May vervloeken als de vernietiger van het vrije Groot-Brittannië.

Caolan Robertson zegt dat dit een doodvonnis voor Tommy is omdat hij, net als Britain First leider Paul Golding, waarschijnlijk in de algemene gevangenispopulatie zal worden geplaatst, die wordt gedomineerd door gewelddadige moslims die Tommy graag naar Jahannam zullen sturen.

Tommy Robinson is vanochtend 25/5/2018 buiten een rechtbank gearresteerd voor het live filmen van een verslag over het resultaat van een proces tegen een grooming bende. De politie nam zijn telefoon af en nam hem mee in een politiebusje.

Groot-Brittannië is gecapituleerd. De rest van West-Europa staat op omvallen.

Deze draad legt de gang van zaken uit:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

18 Comments on Tommy Robinson krijgt dertien maanden voor livestreaming buiten het gerechtsgebouw

 1. Jezus Christus, wat is daar in hemelsnaam aan de hand?

  Like

 2. templars2017 // mei 25, 2018 om 23:46 //

  Dit is een schande ,snelrecht voor de criminelen in maatpakken te beschermen ,ze wisten dat hij voorwaardelijk vrij was en hebben gewacht tot hij één stap verkeerd zette , hoe hij dat gaat overleven weet niemand ,de gevangenissen zitten vol van de gasten waarover hij berichte ,het enige wat hij kan doen is stennis schoppen waardoor hij in eenzame opsluiting vliegt dan is ie toch iets veiliger.
  Alles wordt gedaan om de fouten van de staat inzake heikele dossiers te verbergen ,het zal hen goed uitkomen als hij het niet haalt en weer zullen ze dan hun handen in onschuld wassen ,één frapant detail,het is geweten ,zijn “arrestatie ” is bekend en kan niet ontkent worden ,als er iets gebeurt dan zullen de verantwoordelijken hiervoor hun handen in onschuldig bloed wassen……….

  Like

 3. Henk der Niederlander // mei 25, 2018 om 23:51 //

  Tommy heeft te veel waarheid gezegd en moet het zeijgen opgelegd worden.
  Hij werd opgepakt onder de noemer Breach of Peace wat dat ook moge betekenen in dit geval.
  In elk geval is de Engelse overheid uit op een confrontatie met het weldenkend deel van hun bevolking, dat staat als een paal boven water.

  Like

 4. Hou toch op met je,
  “uit op een confrontatie met het weldenkend deel van hun bevolking, dat staat als een paal boven water.”
  Er gaat helemaal niks gebeuren.
  Ze zijn eerder als de dood zo bang, dat ze zelf opgesloten worden.
  We zien hier hetzelfde gebeuren.

  Like

 5. Duchesne // mei 26, 2018 om 00:06 //

   They say that in the yard of Saint Martin’s Church in Blaydon, someone is trying to get out of his grave, and some hear scrating noises in the floors and walls of Canterbury Cathedral..

  WESTMORLAND. O that we now had here
  But one ten thousand of those men in England
  That do no work to-day!

  KING. What’s he that wishes so?
  My cousin, Westmorland? No, my fair cousin;
  If we are mark’d to die, we are enough
  To do our country loss; and if to live,
  The fewer men, the greater share of honour.
  God’s will! I pray thee, wish not one man more.
  By Jove, I am not covetous for gold,
  Nor care I who doth feed upon my cost;
  It yearns me not if men my garments wear;
  Such outward things dwell not in my desires.
  But if it be a sin to covet honour,
  I am the most offending soul alive.
  No, faith, my coz, wish not a man from England.
  God’s peace! I would not lose so great an honour
  As one man more methinks would share from me
  For the best hope I have. O, do not wish one more!
  Rather proclaim it, Westmorland, through my host,
  That he which hath no stomach to this fight,
  Let him depart; his passport shall be made,
  And crowns for convoy put into his purse;
  We would not die in that man’s company
  That fears his fellowship to die with us.
  This day is call’d the feast of Crispian.
  He that outlives this day, and comes safe home,
  Will stand a tip-toe when this day is nam’d,
  And rouse him at the name of Crispian.
  He that shall live this day, and see old age,
  Will yearly on the vigil feast his neighbours,
  And say “To-morrow is Saint Crispian.”
  Then will he strip his sleeve and show his scars,
  And say “These wounds I had on Crispin’s day.”
  Old men forget; yet all shall be forgot,
  But he’ll remember, with advantages,
  What feats he did that day. Then shall our names,
  Familiar in his mouth as household words—
  Harry the King, Bedford and Exeter,
  Warwick and Talbot, Salisbury and Gloucester—
  Be in their flowing cups freshly rememb’red.
  This story shall the good man teach his son;
  And Crispin Crispian shall ne’er go by,
  From this day to the ending of the world,
  But we in it shall be rememberèd—
  We few, we happy few, we band of brothers;
  For he to-day that sheds his blood with me
  Shall be my brother; be he ne’er so vile,
  This day shall gentle his condition;
  And gentlemen in England now a-bed
  Shall think themselves accurs’d they were not here,
  And hold their manhoods cheap whiles any speaks
  That fought with us upon Saint Crispin’s day.

  Liked by 1 persoon

 6. Alle krantenartikelen over deze zaak zijn geschrapt. (zie de court order hierboven)

  Stel je voor.

  Deze zijn ze vergeten:

  Like

 7. @BertG. // mei 26, 2018 om 00:15

  Daar hebben ze ook al een neger tussen gefriemeld

  Like

 8. Fubar, daar kan ik niks aan doen, maar het is wel dezelfde speech.
  Misschien is het een overgebleven slaaf die hier is blijven hangen.
  Omdat ie ook wel bedacht had dat je in Afrika geen moer vooruit komt.
  Dus heeft ie maar een ridder pak aan getrokken, weet ik veel.

  Like

 9. Blackwashing history, dat is het.

  Like

 10. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 11. Tommy Robinson krijgt dertien maanden voor livestreaming buiten het gerechtsgebouw, tja zó werkt het Britse systeem dus, Tommy is in mijn visie echt een held en helden moeten kapot gemaakt worden, net zoals in Nederland Marco Kroon steeds door de links/liberale stront gesleurd moet worden.

  Like

 12. Duchesne // mei 26, 2018 om 11:22 //

  Vrijheid van meninguiting is in de praktijk geen algemeen recht, ongeacht wat eenngrondwet zegt, net als politiek bedrijven. Het hele democratische systeem en de rechtspositie van een vrije burger werkt enkel als er een stok achter de deur staat die anderen ervan weerhoud rechten te schenden. Die stok is in England niet achter de deur van Tommy Robinson…..bij ons is de stok afgepakt….

  In de geschiedenis is het geweld geweest dat mensen vrijheid gaf, het is geweld geweest waardoor er uiteindelijk met minderheden werd onderhandeld. Of het nu moslims zijn, of de I.R.A. of Antifa, dit zijn de groepen die met geweld wel een onderhandelings positie hebben verworven. En soms zelfs worden betaald door de overheid voor bewezen diensten, zoals politieke moorden en ander geweld.
  Geweld is de enige factor die wederzijds respect afdwingt, fatsoen is overalen op alle niveau’s de deur uit gegooid. Een premier zoals Rutte die zijn eigen volk schoffeerd en ermee wegkomt heeft feitelijk de democratie aan de kantgegooid en een staatsgreep gepleegd. Zoals Balkenende voor hem al aantoonde en zoals de Nederlandse bevolking liet zien na de dood van Fortuyn: er is geen massale geconcentreerde woede, enkel versplinterde frustratie.

  Hoeveel riepen er niet dat ze Volkert gingen omleggen als hij vrijkwam, iedereen weet dat onder andere Rosenmuller en co en nog een aantal figuren hebben aangezet tot moord en geweld, maar er is geen gevolg…..

  Hetzelfde met Tommy obinson, goeie kans dat hij in de cel sterft, zo werkt het wel eens……kansloos, feitelijk is een celstraf voor anti moslim protedteerders een uitlevering met mogelijk de dood tot gevolg….en voor de rechters, de politici die het aansturen is er geen gevolg, het kan. En wat doen lieden met macht en hebzucht: ze gebruiken alle beschikbare midellen zonder gewetensvragen…..wij hebben ze, zij hebben ze.
  En gaat het mis voor die lieden is er al lang een vluchtbasis gemaakt. Als Tommy Robinson in de cel sterft, als Geert Wilders ergens gewurgd word of door een horde afgemaakt, er is geen gevolg voor de daders, er is geen gevolg voor de politici die dit veroorzaken. Had Rosenmoller ook een kogel gehad na de moord op Fortuyn waren dingenheeel anders gelopen, hadden politici niet het totale schijt aan wet en burger gehad. Op tijd corrigeren had dit land een hoop ellende kunnen besparen. En nu is er geen weg meer terug. Feitelijk kan de regering enndaarmee de overheid alles doen met iemand, er is geen geovlg want de kranten schrijven er niet over, de bevolking weet het niet en als ze het weten vreten ze hun zak chips verder op voor de tv.
  En het recht door de hand van God: tsja, Pinkeltje in donkere camo als behoeder van recht en leven met een Sykes Fairbarn in de hand is meer waarschijnlijk..

  Hoe dingen gaan houd mij al lang bezig, en dat het niet goed ging wistik, masr dat onze wereld zo zou aftakelen en dan nog door “eigen” leiders en ander tuig had ik niet voorzien.

  Ik had niet gedacht dat ik het ooit zou zeggen, maar ik krijg de indruk dat het de (vooral Joodse en Arabische) bankiers van deze wereld zijn die alles kapot maken om hun eigen fraude te verbergen. Het hele beurssyteem is een lege ballon, aandeeln Facebook zijn geen produkt maar een hype, maar wel trekt men met al dit soort bedrijven enorme bedragen uit de economie…we worden niet rijker maar juist armer, het mooi gebouwde stuwmeer word niet steeds verder gevuld maar na de bouw met onbestaand geld word het water omgeleid en verkocht. Er word per jaar 1000x meer goud verkocht en verhandeld in papieren vorm dan er werkelijk is. Fysiek goud in de kluis in Zwitserland is ook vele malen beleend en meervoudig volledig eigendom van velen, want niemand gaat ooit alles opvragen en ophalen. Pyramidespel…..
  De EU economie is geen economie, als een boer subsidie krijgt op zijn product, subsidie krijgt om NIETS te verbouwen, dan heb je geen economie waarbij vraag en aanbod beslissen maar een kartelspel, een spel waarbij prijzen kunstmatig worden bepaald, precies zoals de huisenmarkt in Nederland door opzettelijk woningtekort te hoden, zowel met restricties op bouwen, hoge grondprijzen en gecontroleerde uitgifte van bouwgrond. Kunstmatig prijzen hoog houden omdst anders het pyramidespel in elkaar zakt.
  En dan op een ochtend zakt het toch in elkaar, en raakt iedereen de weg een beetje kwijt…en begint men elkaar de kop in te slaan, natuurlijk gedrag, kunstmatig gepland. Er staan vele lijntjes uit met aas om hoe dan ook die burgers van alles te beroven, en het maakt niet uit wat ze het eerst kwijt raken. Nederland heeft bijvoorbeeld al tuim 20 jaar geen stabiel regeringsbeleid meer, wetten en regels veranderne zo snel dat het niet op eerlijke wijze nog mogelijk is een toekomst te plannen die zelfs maar 5 jaar stabiel blijft….dat is geen beleid, dat is bewuste sabotage.

  Als de dollar en de euro kapot gaan is het de bevolking van de wereld die de rekening krijgt, landen zullen vanaf nul met nieuw geld beginnen, dit keer digitaal. Weer een kunstmatig economie, een pyramidespel om uiteindelijk ieders spaarcentjes tot niets te maken. En bezit, hoe snelis dat afgenomen….secondenwerk indien men wil….
  Totale macht en een schone lei, en alles afgenomen en de burger een slaaf. En dat is de toekomst die deze lieden ons toe wensen, de aankomende generaties in slavernij en een nieuwe wereld met een kleine globale “elite”. En hen die eraan hebben meegewerkt krijgen plaats in die groep, daarom zijn de EU honden zo pro islam en overname.
  Nu al een voorschot en straks een grote beloning, met 82 levende m/v/? maagden en nieuwe op voorraad. Vrijwel onbeperkt, het recht van de gluiperigste.

  Een Europa in chaos is de enige weg voor deze globale “elite” naar hun nieuwe wereld, en daarom word zo snel mogelijk geimporteerd. Het is niet menslievendheid waardoor de EU zo graag zwartjes en bruintjes importeerd maar het vullen van de arena. Ook van hen moeten er veel dood, Afrika ontvolkt zichzelf wel door klimaatverandering en dan is er voor de toekomst een enorme hoeveelheid grondstoffen beschikbaar, als het klimaat weer draait…

  Iedereen weet dat de EU voedsel moet importerennomdst de eigen productie niet voldoende is, een bevolking die dan ook nog word bijgevuld vergroot het probleem. En lopen verschilende lijnen naar een grote oorlog, en door het op deze manier te doen is er steeds lokaal oorlog maar niet totaal. En dus kan er met ingehuurde troepen zonder enige binding of rem ennmet geestelijke bijstand van geloof en overtuiging hun gods werk te doen eenvoudig orde worden gehouden door af te slachten, het zal nergens te lezen zijn, er zal niemand verantwoordelijk zijn.
  Zo werkt het met Islam en met “elite”, totaal geloven in het eigen goddelijke gelijk en je kunt alles afmaken wat anders is zonder enige gewetensvragen…..

  En als er protest komt vanuit de bevolking, dat is dan weer het mooie van “democratie”: we hebben met zijn allen beslist……toch….

  Er is niets eerlijk meer, de verkiezingen zijn gemanipulerrd, regerings onderzoeken worden gewoon vervalst, premiers verraden zonder enige gevolg hun volk en de pers zwijgt op bevel, de politie maakt cijfers naar wens en de criminalitiet daalt door het totaal verleis van vertrouwen in enige rechtspositie.
  Je kan gerust zeggen dat de VVD Nederland de nekslag heeft gegeven, nadat het CDA het op de knieeen had gedrukt en de PVDA jarenlang als knechtje het touw om mee te binden heeft geknoopt. Die drie partijen die in hun hebzucht binnen drie decennia honderden jaren strijd, bloed en zweet van onze voorouders en anderen tot nutteloos hebben gemaakt.
  Totaal verraad van eigen volk.

  In England is het niet anders, de genocide op de eigen bevolking door de “elite”. We noemen dit alles “vooruitgang”.

  Like

 13. Like

 14. Henk der Niederlander // mei 27, 2018 om 15:53 //

  Zoals gebleken is @ Bert G zijn veel mensen naar Downing street gegaan om te protesteren bij Mays voordeur.
  Dit muisje gaat nog een lang staartje krijgen.
  Daarbij hebben meerdere hondertduizend verschillende petities ondertekend waar naar alle waarschijnlijkheid ook nog vragen over komen in het Britse parlement.
  In ieder geval kan ook de politiek niet hierom heen.
  De rechter vond het nodig om de media het zwijgen op te leggen wat nou ook niet bepaald de slimste zet was want het internet heeft al meer nieuws over deze zaak gegeven als ooit de media zou hebben gedaan.

  Like

 15. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s