Nieuw

Russiagate wordt nu Spygate

Nu Russiagate vrijwel volledig is doodgebloed was het vrijwel onvermijdelijk dat de herkomst van de beschuldigingen aan het adres van president Trump tot de bodem worden uitgezocht: Spygate wordt het volgende hoofdstuk. Slechts een voortijdige impeachment had dat kunnen voorkomen, en dat is onder de gegeven omstandigheden ondenkbaar geworden.

Opvallend is dat president Trump deze week openbaar stelde dat het ondenkbaar is dat zijn voorganger – president Obama – niets wist van wat er door de Democraten en de Deep State bekokstoofd werd:

Hannibal, Veren of Lood >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Russiagate wordt nu Spygate

 1. Feniks // mei 25, 2018 om 01:34 //

  En niemand die er nog enig geloof aan hecht.

  Like

 2. FBI Spy Halper Made “False, Absurd” Claims Of Russian Infiltration At Cambridge Involving Flynn

  FBI informant Stefan Halper, who infiltrated the Trump campaign for the FBI during the 2016 election for the purposes of espionage, said that Russians had infiltrated the University of Cambridge where he works – allegations which those involved say are “false” and “absurd.”

  Halper made the “false allegations” in December 2016 about a Russian co-worker based on her interactions with former national security adviser Michael Flynn at a February 2014 Cambridge Intelligence Seminar (CIS) – while Flynn was President Obama’s Director of the Defense Intelligence Agency (DIA).

  A historian and Russian intelligence researcher at Cambridge, Svetlana Lokhova, told TheDCNF that Halper is behind allegations made about her and Flynn during the retired general’s visit to Cambridge in 2014, when he served as director of the Defense Intelligence Agency. -Daily Caller

  “Stef Halper, who is currently under [Department of Justice] investigation for his activities, has been revealed by [The New York Times] as the source of the false allegations about me and General Flynn,” said Lokhova, a British citizen who was born in Russia.

  Halper told the Financial Times that he was quitting the CIS due to “unacceptable Russian influence on the group,” which as the Daily Caller notes, “The evidence of Russian penetration was scant, with news reports citing a nearly $2,700 contribution to CIS from a Russia-based company called Veruscript.”

  https://www.zerohedge.com/news/2018-05-24/fbi-spy-halper-made-false-absurd-claims-russian-infiltration-cambridge-involving

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s