Nieuw

Noord-Korea blaast zijn nucleaire test-site op – Trump zegt afspraak met Kim Jong-un af

Zo, ik heb je waar ik hebben wil, dan kan ik nu die afspraak wel uitstellen, want zo gezellig is het nou ook weer niet met jou.

Alle gijzelaars zijn vrij en Noord-Korea test voorlopig niks meer.

North Korea appeared to destroy at least three nuclear tunnels, observation buildings, a metal foundry and living quarters at its Punggye-ri nuclear test site on Thursday, in a process observed by invited international journalists.

A CNN crew at the remote mountain site in the country’s north witnessed explosions at nuclear tunnels 2, 3 and 4, from observation decks about 500 meters away. They were among two dozen journalists invited into the country to observe the apparent destruction of the site.

Hours later, the White House canceled a planned meeting between North Korean leader Kim Jong Un and US President Donald Trump which had been billed as a historic opportunity to bring peace to the Korean Peninsula.

CNN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Noord-Korea blaast zijn nucleaire test-site op – Trump zegt afspraak met Kim Jong-un af

  1. Trump zegt afspraak met Kim Jong-un af, vermoedelijk onder de druk van de haviken Bolton en Pompeo die bepalen en of adviseren Trump om de afspraak met Kim Jong-un af te zeggen, alle drie de heren gaan liever op de reeds ingeslagen weg door met het boycotten van hun ideologische tegenstanders, keiharde op oorlogsretoriek lijkende propaganda past hen beter dan werkelijk constructieve gesprekken voeren met de door nepotisme aan de macht gekomen Kim.

    Like

  2. Daniel // mei 25, 2018 om 13:52 //

    Sluwe tactiek weer van de ZOG (Zionist Occupied Government) USA. Is Kim Jong naïef geweest? Ik vrees van wel. Zo wordt je bedankt voor je goede bedoelingen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s