Nieuw

Man in Zweden verdedigt zich tegen asielzoekersbende – gearresteerd voor moordpoging

Een paar weken geleden werd een man in Sollefteå zwaar mishandeld door ongeveer 15 asielzoekers. Nu zit hij echter zelf vast voor moordpoging nadat hij met een hagelgeweer een waarschuwingsschot had gelost. Een vriend van de man is gearresteerd wegens een opiniedelict.

In de avond van 7 mei werd een 26-jarige Zweedse man in Sollefteå door een bende asielzoekers zwaar mishandeld. Het evenement creëerde grote krantenkoppen, niet omdat de man was mishandeld, maar omdat hij een waarschuwingsschot had gelost met een hagelgeweer waarvoor hij geen vergunning had.

De achtergrond van de mishandeling zou een ruzie met een asielzoekersbende in een lokale kroeg zijn geweest waarin de Zweedse man belandde. Na deze ruzie kreeg hij verschillende bedreigingen en de man besloot daarom een hagelgeweer bij zich te dragen voor het geval dat ze hem zouden aanvallen.

– Hij voelde zich in het nauw gesloten en bedreigd omdat er ongeveer vijftien personen om hem heen waren. Ze gingen weg en haalden massa’s boksbeugels en ijzeren pijpen uit hun auto’s. 5-6 stuks ijzeren pijpen op één persoon … Hij wilde wegrennen, maar dat ging niet, omdat er daar ook vijf mannen stonden, zegt een getuige tegen Samhällsnytt.

Toen de politie ter plekke arriveerde, grepen ze geen van de asielzoekers. In plaats daarvan werd de 26-jarige gearresteerd op verdenking van poging tot moord en verboden wapenbezit. De vriend van de man werd ook gearresteerd wegens haatzaaien tegen een kwetsbare minderheidsgroep. Volgens de officier van justitie is er geen voorlopig onderzoek verricht tegen de asielzoekers.

In Sollefteå zijn in december 2017 meerdere woningen voor jonge asielzoekers geopend. Sindsdien hebben de invasieve sociaal-economische parasieten schrik en terreur in de gemeente verspreid, onder meer door vandalisme, bedreigingen en mishandelingen.

– Dit zijn degenen die vanuit Stockholm en Åsele zijn weggestuurd, en een uitwijzingsbesluit hebben. Ze gedroegen zich ook al eerder misdadig in Åsele. En hier in Sollefteå zijn ze constant bezig met vandalisme en vernielen, ze zijn voortdurend bezig met alles te verwoesten, vernielen, vernielen. Ze hebben niet zo lang geleden een ouwe bejaarde man mishandeld, zegt een inwoner van Sollefteå, die liever anoniem wil blijven, tegen Samhällsnytt.

Video van de mishandeling:

Bron:

https://samnytt.se/filmade-invandrarbrak-blev-misshandlad-av-femton-och-gripen-for-mordforsok/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.109 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Man in Zweden verdedigt zich tegen asielzoekersbende – gearresteerd voor moordpoging

 1. Fransdo // mei 25, 2018 om 22:10 //

  Misschien hebben ze hem wel gearresteerd om hem te beschermen tegen die idioten. Een ieder heeft een het recht om zich te beschermen tegen de plaatselijke ontspoorde jeugd. Die ontspoorde jeugd heeft kennelijk nog geluk gehad want in een ander scenario hadden er nu vijftien doden gelegen,

  Proportioneel gedrag dus en och dat geweer. Och, geef hem een boete van 25 euro onder de mededeling: nooit meer doen!!!!

  Maar wel dat geweer laten houden, hij kan het binnenkort nog eens nodig hebben ….,.

  Like

 2. Merel // mei 25, 2018 om 23:37 //

  Die minderheidsgroep is alles behalve kwetsbaar. In de toekomst zijn wij blanke europeanan de minderheidsgroep. Zijn we dan ook “kwetsbaar ” , krijgen we dan ook speciale bescherming?
  Ik denk het niet

  Like

 3. op de aarde zijn de blanke al een minderheidsgroep

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s