Nieuw

Gewoon eens iets positiefs over de islamisering van Nederland ‘Hoeren neuken, nooit meer werken’

Dat is het enige positieve puntje wat die achterlijk inteelt moslim populatie binnen onze grenzen naar voren brengt. Ze werken zelden of nooit, of ge moet jatten als vak zien, terwijl ze elke niet afgedekte vrouw mogen bespringen aangezien ze niet de door Allah gewenste tapijten dragen en om die reden vogelvrij zijn.

Ja de titel van dit stukje ellende is gejat van Corry Konings en die lui uit Maaskantje en wanneer je iets zinnigs denkt te gaan lezen in onderstaande tekst dan lijkt het mij verstandiger om door te scrollen en deze bagger met één ster te belonen alvorens door te gaan naar artikelen van mijn collega’s die wel de moeite van het lezen waard zijn.

Ben weer terug na een (volgens vele veel te) korte periode van bezinning na een conflict omtrent het al dan niet plaatsen van artikelen geschreven onder een aluminium paraplu terwijl de wifi straling je om de hersenen vloog. Moet volgens mij allemaal kunnen ‘as ge der mar ovur kunt kwatsen’ maar goed collega’s pakken alles een stuk serieuzer op dan onderstaande stukjes plaatser ‘dan legde ow eige der mar bey ner’.

Had nog wel even overwogen om dan maar in het Duits te gaan schrijven, het liefst ook nog eens met dat heerlijke Berlijnse accent dat ik nu helaas alweer ruim 20 jaar moet missen en dat kennelijk door eenieder buiten Berlijn wordt gehaat, maar doe maar gewoon dan doe je gek genoeg en kan het aluminium hoedje op de hoedenplank blijven liggen. We moeten het allemaal een stuk minder serieus nemen en dat Bolo zelfs voor het ein volk ein reich ein führer principe is wanneer dit de oplossing zou wezen om de islam buiten de deur te houden dat werkt ook weer niet echt in mijn voordeel dus nee beter maar in mijn poging tot Nederlands hier de stukjes neerdonderen en andere neersabelen.

Wat ik dan wel weer minder vindt is dat ook hier het ‘Israël bashen’ reeds begonnen lijkt en ik ga me hier uiteraard wel van distantiëren en wens op geen enkele manier mijn naam verbonden te zien worden aan welke vorm van Israël of Jodenhaat dan ook. Stukjes van Bolo verschijnen bij Fenixx en Bolo is absoluut niet verantwoordelijk voor dat wat andere schrijven even zoals andere niet verantwoordelijk zijn voor mijn schrijfsels. Hoef ik me daar in elk geval niet druk over te maken en kan ik dat lezen wat mijn belangstelling trekt. Gelukkig is dat het overgrote deel van de artikelen die hier verschijnen dus ik vermaak me wel. Kwam overigens op Jonet nog een column van Javier Guzman tegen omtrent het alom steeds maar populairder wordende Israël bashen, plaats hem hier wel even middels me twitter account.

Wat mij betreft mogen de Israëliërs alles wat niet in hun land thuis hoort over de grens donderen en van de Palestijnse gebieden één groot moslimvrij vakantieparadijs maken, maar denk dat dit soort opmerkingen ook niet echt gewaardeerd worden.

Leven en laten leven, iedereen lekker dat laten doen waarover hij of zij wil schrijven lijkt mij het beste medicijn om een redelijk goed gelezen blog als dit in leven te houden. Ruimte voor discussies al dan niet met aluminium hoedje en meer van deze onzin.

Wel jammer dat ik dusdanig de boom in klom omtrent een zo’n hoedjes artikel dat ik hiermee een jarenlange vriendschap almost en bijna naar de klote hielp. Tja ik ben met enige regelmaat een enorme lul en ben der nog trots op ook en dat is waarschijnlijk me grootste manco.

Leven de lol en respect voor degene die dit tot het einde hebben doorgelezen. Ik ga van de week eens proberen om iets serieuzer uit me toetsenbord te rammen.

Met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

13 Comments on Gewoon eens iets positiefs over de islamisering van Nederland ‘Hoeren neuken, nooit meer werken’

 1. “Wat mij betreft mogen de Israëliërs alles wat niet in hun land thuis hoort over de grens donderen en van de Palestijnse gebieden één groot moslimvrij vakantieparadijs maken,”

  Ho, maar dat is hier nooit ontkent hoor.

  “Heb ik nu iets tegen Joden en Israël ? Nee, ik vind dat Israël bestaansrecht heeft, ik vind ook dat ze zich met geweld mogen verdedigen. Ik wou dat wij dat met een zelfde gedrevenheid deden. Ik vind zelfs dat als Israël veilig wil zijn het de Westbank, kuch Judea en Samaria, en Gaza van arabieren zou moeten zuiveren. Stuur die Jordaniërs en Egyptenaren maar weg, eerder is het toch niet veilig. Enjoy your etnostate.”

  Hier: https://fenixx.org/2018/05/07/nazi-grootmoeder-ursula-haverbeck-89-wordt-naar-de-gevangenis-gestuurd/comment-page-1/#comment-112139

  Maar ik bestrijd dat ze geen wereldleiders beïnvloeden, dat doen ze wel. Er is een aanmerkelijke Joodse lobby in de VS.
  https://fenixx.org/2018/05/24/israelische-ambassade-klaagt-over-lied-sanne-wallis-de-show-kwaad-over-passage-dat-joden-wereldleiders-zouden-manipuleren/

  En als je tienduizenden Afrikanen naar Europa wilt sturen dan kan ik dat niet vriendelijk opvatten.
  https://fenixx.org/2018/04/02/israel-gaat-westerse-landen-versneld-omvolken/

  Like

 2. Wij zijn hier tegen alles en iedereen in oppositie.
  Niemand wordt gespaard.

  Liked by 3 people

 3. Tijl Uylenspiegel // mei 25, 2018 om 23:33 //

  Bolo zoals je reeds begrepen zult hebben sluit ik me bij jouw woorden aan alhoewel ik het met de reactie van Rommel op mijn commentaar wel eens ben, we zouden dit binnenskamers met elkaar onderling uit moeten spreken.
  Ik denk juist dat de kracht van onze site schuilt in het één zijn in alle verscheidenheid en ik kan alleen maar hopen dat we dit ondanks alles kunnen behouden.
  Of in mijn dialect; kom op gozer, we kommen d’r wel weer uit.

  Like

 4. En toch schot ik even in de lach, na Rommel zijn reactie,
  We pakken hier alles en iedereen aan.
  Niemand uitgezonderd, waar je ook woont, wat je ook bent, of denkt te zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. mooi goed en dat moet ook kunnen, vooruit dan speciaal voor Fub eine Wiedergutmachung

  Liked by 2 people

 6. Zo!
  En nou ga ik een stukje zoeken waarmee ik de joden in een kwaad daglicht kan stellen.

  Liked by 1 persoon

 7. Bolo, om de clip te kunnen bekijken moet ik eerst en youtube account aanmaken.

  Like

 8. Deze werkt wel, zonder account.
  Ik denk dat het het zelfde liedje is.

  Like

 9. @Rommel // mei 26, 2018 om 00:10

  Wil je toegang tot mijn ouwe blog ?

  Dan kun je de ‘drafts’ bekijken, en krijg je een idee van wat ik verzamel en opsla ….

  Like

 10. No peace without determined men with axes

  Like

 11. @Fub, vast en zeker een Oranje.
  usual suspects

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel // mei 26, 2018 om 02:10 //

  Wij zeiden vroeger; “Wie het gelooft krijgt een vliegtuig”

  Like

 13. @Tijl Uylenspiegel // mei 26, 2018 om 02:10 //

  En Voltaire zei dat als je wilt weten door wie je onderdrukt/geregeerd wordt, je moet kijken naar wie je niet mag kritiseren ….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s