Nieuw

Filip Dewinter over het stijgend aantal asielaanvragen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Filip Dewinter over het stijgend aantal asielaanvragen

 1. Willem // mei 26, 2018 om 01:14 //

  Goed zo Filip!

  Like

 2. Alphons Mantel // mei 26, 2018 om 07:11 //

  zeer relevante feiten en vragen van Filip

  Like

 3. Duidelijk.

  Like

 4. templars2017 // mei 27, 2018 om 21:59 //

  Politiek is een vuil spel , het is er dus uitgekomen wat nooit bericht wordt in de media ,een stijging van 20%.
  Dan heb je een uitleg dat het oplossen van het probleem ligt in Europa en in Europa alleen ,dus conclusie Europa heeft België verplicht om er meer op te nemen ,de premier is gezwicht en de staatsecretaris mag het gaan uitleggen aan de waakhond die het al jaren verkondigd dat het zo is .
  De gevolgtrekking is dat Filip gelijk heeft en dat Francken enkel doet wat hem bevolen wordt ,er is toch geen mens die gelooft dat de staatssecretaris het alleen voor het zeggen heeft inzake dit beleid ,hij heeft een functie die de orders die gegeven worden moet uitvoeren en als er iets verkeerd loopt is hij als persoon de kop van jut want hij vertegenwoordigd het beleid.

  De verwijzing naar Europa was in feite dat wat hij wilde zeggen ,ik voer uit wat ze me opdragen uit te voeren!!

  Om politiek gewin kan een duiding van deze omvang natuurlijk goed uitpakken ,er is nood aan verandering, doch ik vrees dat woorden deze niet zullen bewerkstelligen.

  Dat Filip de vinger aan de pols houd is op zich een goed teken ,maar verder dan een vaststelling zal dit waarschijnlijk niet gaan , het is altijd gevaarlijk om politiek te personaliseren ,de mens als individu kan wel zaken aankaarten maar het zijn de hogere machten die beslissen en besluiten en daar hebben we niet veel in de pap te brokkelen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s