Nieuw

Eric van der Burg (VVD): huisvesten ‘We Are Here’ illegalen is hypocriet

Jij wilde meer asielzoekers.

Van der Burg: Hoe meer asielzoekers, hoe beter

Enclaves waarin Amsterdammers zich wanen in klein-Volendam en mensen die anders zijn het liefst per vliegtuig zien vertrekken en verlangen naar een tijd die er nooit is geweest.

Die tijd was er tot jouw genocidale partij met de omvolking van Nederland begon.

Het maakt hem woedend, zei hij. “In een eerste reflex zou je zeggen: als het je niet bevalt, pak een vliegtuig, of rijd met bus 114 de roomblanke provincie in.”

In het panelgesprek zei hij voorstander te zijn van ‘hoe meer asielzoekers, hoe beter‘ en dat is binnen zijn partij best een spannend standpunt. Hij zei wel te begrijpen dat de komst van asielzoekers onrust veroorzaakt bij Amsterdammers, die hen beschouwen als concurrenten op de arbeids- of woningmarkt. “Maar dat is nog geen reden PVV te stemmen.” Parool >>

Wat mij betreft is het reden om je bij kop en kont te pakken, je door en pek en veren te rollen en je op een bootje te zetten, schuim der aarde.

En dan kom je nu met:

VVD’er Eric van der Burg, met zes zetels de grootste oppositiepartij, noemt het opvangen van de groep ’hypocriet’, omdat het voor anderhalf jaar is en bovendien strijdig is met wet- en regelgeving. „Er wordt nu een opvang geboden voor vijfhonderd ongedocumenteerden. Daarmee wordt Amsterdam de uitgeprocedeerde asielzoekersmagneet.” Telegraaf >>

Hypocriet, hypocrieter, hypocrietst. En de overtreffende trap daarvan heet Eric van der Burg !

Hier heb je een pracht van een scheldwoordenboek, kies maar uit welke van toepassing zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Eric van der Burg (VVD): huisvesten ‘We Are Here’ illegalen is hypocriet

 1. Alphons Mantel // mei 25, 2018 om 07:23 //

  hoeveel asielzoekers vangt hij thuis op?

  Like

 2. Hoeveel hij zelf thuis opvangt?…..0,00000

  Like

 3. De VVD zal het gaan merken bij de eerst volgende verkiezingen. Een club van misdadigers die met nog andere partijen Nederland naar de afgrond gebracht hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s