Nieuw

De linkse SA doet een Kristallnacht – ramen van debatcentrum de Rode Hoed ingegooid om FvD lezing

De ramen van debatcentrum De Rode Hoed aan de Keizersgracht zijn afgelopen nacht ingegooid. Vanavond is er een lezing van de politieke partij Forum voor Democratie.

Ook zijn de deuren beklad met de teksten ‘Fuck FVD’ en ‘Geen fascisme’. Forum voor Democratie organiseert vanavond een lezing in De Rode Hoed. Deze eerste ‘Renaissancelezing’ gaat over de brexit.

Eerder deze week ging er al een oproep rond om de lezing te verstoren door buiten voor de deur heel veel lawaai te maken. ‘Fascisme moet je smoren voordat het de kans heeft tot volle bloei te komen. Onder andere door het zo ontoegankelijk mogelijk te maken’, aldus een bericht op Indymedia.nl.

AT5 >>

OpenGrenzen Libertariër Daniel Hannan komt spreken op de eerste ‘Renaissancelezing’.

Totaaldwaas Hannan beweerde op 13 april dat het niet tot onrust heeft geleid dat Groot-Brittannië multiraciaal werd, waarmee hij een enorme vinger opstak naar de slachtoffers van de Londense (metro) aanslagen, de aanslag in Manchester, Lee Rigby, al die andere aanslagen, en de tienduizenden minderjarige meisjes die slachtoffer geworden zijn van de geïmmigreerde seksjihad. Maar dat is kennelijk geen probleem voor FvD, dat hem hardnekkig op blijft voeren als de belangrijkste man achter de Brexit alsof Nigel Farage nooit bestaan heeft.

Deze immigratiecrimineel verdient geen podium maar een schavot !

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on De linkse SA doet een Kristallnacht – ramen van debatcentrum de Rode Hoed ingegooid om FvD lezing

 1. Fransdo // mei 25, 2018 om 18:02 //

  Ik vind het toch altijd weer opmerkelijk dat mensen om het hardst roepen dat ze geen fascisme willen en zich vervolgens gedragen als ………… fascisten die bovendien bijzonder weinig op hebben met de vrijheid van meningsuiting, althans de vrijheid van meningsuiting van anderen dan henzelf. Vervolgens rechtvaardigen ze dat door te roepen dat je die andersdenkenden de mond moet smoren voordat zij de kans krijgen om met hun mening tot volle bloei te komen.

  Omschrijving van fascisme volgens wikipedia: ‘Het fascisme (Italiaans: fascismo) is een extreme vorm van autoritair nationalisme en is antidemocratisch, anticommunistisch, antiliberaal, antiparlementair en anti-intellectueel. Volgens mij voldoen de Linkse extremen zelf volledig aan het beeld dat zij nu zeggen te bestrijden. Even in mijn eigen woorden: ze hebben schijt aan een andere mening, schijt aan democratie, schijt aan liberalisme en ze zijn zelf zo dom als het achtereind van een koe. Aan dat laatste kunnen ze natuurlijk zelf weinig doen. Ik bedoel: bij gebrek aan een goede mix aan genen word je natuurlijk zo geboren. In één ding geef ik ze overigens wel gelijk. Dit moet je de kop indrukken waar en wanneer je maar kan.

  Like

 2. mooi omschreven……….

  Like

 3. Anti fascisten die het Allah fascisme een warm hart toe dragen. Gooien de ramen in bij die de westerse Normen & Waarden proberen te beschermen en staan met spandoeken om het nieuwe fascisme, het fascisme uit de zandbak te verwelkomen.

  Like

 4. Fransdo // mei 25, 2018 om 21:02 //

  Ook wel genoemd woestijn-fascisme

  Like

 5. Zandvlooien zijn een paarcellige die heen en weer springen tot er een willekeurig argeloze wandelaar voorbij komt waar ze met zijn allen bovenop springen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s