Nieuw

Beslissing genomen: Normale seks wordt op 1 juli gecriminaliseerd

Pixabay.

Zweden – Op 1 juli wordt het illegaal om seks te bedrijven zonder vooraf een “uitdrukkelijke” toestemmingsovereenkomst te zijn aangegaan, meldt Aftonbladet. Een verenigd parlement stemde woensdag voor het aanscherpen van de verkrachtingsregel, wat betekent dat het basisprincipe zal zijn dat ook vrijwillige seks wordt beschouwd als verkrachting.

Mannen die deelnemen aan geslachtsgemeenschap of tijdens de geslachtsgemeenschap zonder uitdrukkelijke toestemming van de vrouw “naar een nieuw moment herschikken”, worden vanaf 1 juli veroordeeld tot een gevangenisstraf van maximaal vier jaar, meldt de Zweedse radio. Formeel is de wet sekseneutraal, maar de minister van Justitie, Morgan Johansson (Sociaal Democraten), zegt zelf dat hij de wet ziet als een ‘belangrijk signaal naar jongens en mannen’.

Partijlid Linda Snekker van Vänster (Links) benadrukte dat seks een misdaad is, ook al geloofde de man dat de vrouw het ermee eens was.

– Het is afgelopen met de opvatting dat het zo sneu voor mannen is en zo moeilijk om goed te doen, donderde Snekker in de kamer voordat het besluit doorgehamerd werd.

De oorspronkelijke tekst vereiste niet dat de toestemming expliciet moet zijn. In plaats daarvan werd gedacht dat een onuitgesproken toestemming een man zou kunnen bevrijden van verantwoordelijkheid voor verkrachting als het duidelijk was dat de vrouw vrijwillig deelnam aan de geslachtsgemeenschap. In de versie van de wet die op woensdag is aangenomen, is de hoofdregel echter dat vrijwillige omgang wordt beschouwd als verkrachting als de man geen strikte instemmingsovereenkomst heeft gevolgd.

– Dit zal leiden tot meer veroordelingen voor verkrachting, zei commissie-commissaris Annika Hirvonen Falk (Milieu Partij) tegen SR.

Het instemmingscontract hoeft echter niet schriftelijk te worden gesloten, maar de partijen kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van mondelinge overeenkomsten of lichaams- of gebarentaal, zoals vermeld in het wetsontwerp.

Bron:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/MgkplR/nya-sexualbrottslag-galler-fran-i-sommar

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6958889

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

19 Comments on Beslissing genomen: Normale seks wordt op 1 juli gecriminaliseerd

 1. Duchesne // mei 25, 2018 om 09:03 //

  “Het instemmingscontract hoeft echter niet schriftelijk te worden gesloten, maar de partijen kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van mondelinge overeenkomsten of lichaams- of gebarentaal, zoals vermeld in de wetontwerp.”

  Woord tegen woord….lijkt me geen basis voor veroordeling maar deze wet maakt eerder ruimte voor verkrachting…..”ze lachte, ze deed haar mond open, ze keek naar mij met een blik waardoor ik wist dat ze mij wilde…Bij onze cultuur wil een vrouw seks als ze geen sluier of boerka draagt en naar je kijkt………”

  Nee, dit wetsvoorstel maakt eigenlijk verkrachting niet langer vervolgbaar…….we noemen zoiets “vrijbrief”…eennbenaming die in dit geval letterlijk kan worden genomen, net als de slachtoffers ook “vrijwillig” op basis vna intrepetatie genomen kunnen worden…

  Liked by 1 persoon

 2. Dan zullen er toch op ze minst 2 of 3 onafhankelijke getuigen bij moeten halen, die de toestemming later kunnen verklaren, indien het een JA of NEE spelletjes gaat worden.
  Anders heeft het geen enkele waarde zo’n mondelinge toestemming.

  Ze zij NEE, maar het was van af het begin duidelijk dat ze JA bedoelde.

  Of ze zetten een mes op iemands strot, waarbij de andere partij het uitschreeuwt.
  JA JA doe het maar, (als ik maar blijf leven.)

  Inderdaad een vrijbrief, omdat er geen bewijs is wie er liegt indien gedwongen.
  Vrouwen die alsnog wraak willen, omdat ze spijt krijgen, kunnen hier zo handig gebruik van maken.
  En hoeveel zijn er niet onschuldig zo op het bureau komen zitten.
  Omdat iemand je een geintje wil flikken.

  Het lijkt wel of ze er nog geen 5min. over nagedacht hebben daar in Zweden.

  Like

 3. Scrutinizer // mei 25, 2018 om 09:53 //

  Gaat dit over seks in Zweden of met een Zweedse?
  Vermoedelijk het eerste. Wel, who cares? Wie wil er sinds een jaar of 10 ueberhaupt nog naar dat land (waar ik in de jaren ’70 ooit als kleuter woonde en in de jaren ’80 en ’90 graag op vakantie ging) op reis? Oh wacht, de Zweedse mannen die er wonen… Tja, wie blijft nou in zo’n land waarvan we hier op de site al jaren dagelijls kunnen vaststellen hoe het eraan toegaat?

  Like

 4. Soort cookiewetgeving voor neuken dus. Best ingewikkeld nu je vooraf toestemming moet hebben. Vroeger had je genoeg aan de zachte quasi tegenspartelende doch hooppvolle kreetjes of het keiharde circelzaaggekrijs bij #nietimmehol of #nietimmehaar. En als er aangifte wordt gedaan en je de lik in moet kun je tegenwoordig zelf schreeuwen en aangifte doen tegen Bubba, je holmaatje.

  Like

 5. We leven in krankzinnige tijden. Waar je ook kijkt het is een bende. Maar de blanke man is fucked. Mompel iets over verwijfde samenleving en vrouwenkiesrecht. Dat laatste had nooit maar dan ook nooit mogen gebeuren. In principe is elke vrouw een patiënt. Logisch nadenken kan 99% niet. Als het geen 100% is. Oh ben ik nu een seksist jammer dan. Afpakken dat vrouwen kiesrecht.

  Liked by 1 persoon

 6. Von Puffelen // mei 25, 2018 om 10:33 //

  “Thanks to leftism, we have seen the rise of a techno-matriarchy with an agenda of male disempowerment and persecution that transfers resources and soft power from men to women while solidifying hard power among elite globalists who control it all to uphold their own high-level aims.”
  http://www.returnofkings.com/120712/how-to-save-western-civilization

  Liked by 1 persoon

 7. copywriter // mei 25, 2018 om 11:51 //

  Al duizenden jaren heeft de mens op harde wijze moeten leren dat een samenleving alleen maar kan bestaan volgens The Rule of Law.
  Onder andere dat iemand onschuldig is totdat zijn schuld bewezen is.
  En dat de bewijslast bij de klager ligt en niet bij de aangeklaagde.
  Zweden heeft nu in 1 klap alles uit het raam geflikkerd.
  Nu kun je aangeklaagd en schuldig worden bevonden zonder bewijs.
  ‘had je maar in drievoud een neukcontract moeten opstellen’
  De totale ondergang van Zweden is nu echt begonnen.

  Like

 8. Scrutinizer // mei 25, 2018 om 12:55 //

  @Teun,
  Mw. Rand indachtig, hou ik het op 99%

  Like

 9. Duchesne // mei 25, 2018 om 13:00 //

  Bij de Kelten werd een moord met de dood gewroken, als de dader was gevlucht werd een famillielid van de dader in de plaats gezet, evenwicht in zaken moest er zijn…..indien leidinggevenden afwezig waren kon men zelf de zaken vast rechtzetten en de goden tevreden houden. Immers een natuurlijke wereld uit balans betekende droogte, watersnood en misoogsten, ziekten en armoede.
  Als Keltische rechspraak heden zou worden gehandhaafd was er geen crimineel allochtonen probleem meer en zou de multiculti samenleving er ook komen, alleen dan met blank zaad als fundering……

  Op een of andere manier is bijna alle immigratie “man” of drager van slurfje, en dat gooit dus de boel hier danig uit balans. Het voorspelbare resultaat van massa import van “mannen” is verkrachtingen van autochtone vrouwen en het aanvallen en indien mogelijk vermoorden van autochtone mannen. Een wet uit de dierenwereld, de wet van voortbestaan. Al vrij lang bekend fenomeen…..Een scenario dat willens en wetens door de politici is goedgekeurd.
  U moet dood, uw dochters en vrouwen verkracht en tot slaaf gemaakt worden.

  Daarom zouden we in stilte de Keltische wetgeving weer moeten invoeren en voor iedere moord door een allachtoon die niet word gevonden een andere de balans laten herstellen, of twee. Idem voor verkrachtingen, voor iedere blanke vrouw als balans vijf allachtone vrouwen laten opdraven om de balans te herstellen…..ze zullen staan te dringen…..een kans op leven in gelijkheid tegenover een lot als eeuwige slaaf. Want dat is wat vrouwen vaak waard zijn in Islamitische landen, in Afrika, een bedrefelijke handelsvoorraad, gebruiksvoorwerp, fokvee.
  Gelukkig zij hen die uit dat lot weten te ontsnappen, zichzelf geestelijk op ene hoger niveau weten te plaatsen, en hoe koud de douche voor hen die daarna hier denken als mens te mogen leven, waar vrijheid en gelijkheid word opgeofferd uit angst voor een stel randebielen van een sekte satanisten. Iets met “isten”….vergeten…

  Als je als EU dan toch je multi culti shit wil, dan over de andere boeg…de logische boeg….hoewel, compleet blanke kinderen is als ik het zo heb gezien wel het hoogst bereikbare in de Omo wedstrijd van het leven, waar witter dan wit het streefdoel is en Michael Jackson het dode bewijs. Het aantal gebleekte witgebleekte kontgaatjes van donkere mensen is een groeiende bedrijfstak, niet voor niets blijkbaar……wit staat voor schoon en rein, de reden waarom alle bedevaartgangers overal ter wereld witte kleding dragen, en daarom witte mensen haten omdat die geen kleren nodig hebben om heilig te worden….uiteindelijk openbaart de ware mens zich in het donker, zonder kleren…..
  De Anoeks en de Kaagjes van deze wereld haten zichzelf, vandaar het zelfstraffen door zich te laten volpompen met inferieur zaad. Soms mislukt het Omo project wel eens en krijg je misdrukken….

  Duchesne, mijn kontgat is niet gebleekt wegens erfelijke eigenschap….

  Liked by 2 people

 10. Dat is snel, de buurvrouw, hier beneden, die normaal pijpt voor een tientje, heeft de reactie van @duchesne gelezen. Heeft nu een bordje naast de deurbel: Gebleekte anus weer bruin schilderen, eventueel met penseel, voor 5 Euro.

  Liked by 1 persoon

 11. Merel // mei 25, 2018 om 15:28 //

  @Teun, dus uw moeder is ook een hersenloos schepsel
  Als het waar is wat u allemaal zegt hoeven meisjes dus ook niet meer naar school, weggegooid geld.U kunt zich zo aansluiten bij het leger van Mo. Ik sta werkelijk met mijn oren te klapperen over de domheid die u hier neerzet

  Liked by 1 persoon

 12. Merel, je moet maar denken dat ie zeer waarschijnlijk zelf zo’n onnozel wezentje op de bank heb zitten waar geen zinnig woord mee valt te wisselen.
  Maar je alles weet te vertellen wat er in GTST is gebeurt met wie, waar en wanneer.
  Er zijn gasten die ze daar op selecteren.
  Dan heb je altijd wat om te lachen met je vrienden, zonder dat ze het door heeft.
  Ik ken ze, zulke gasten. Als ze maar lief zijn en gehoorzaam.

  Liked by 1 persoon

 13. Tjah dat wordt met een kladblok op zak lopen .
  Sta je in de kroeg dan geef je dr gewoon een kladje met de vraag erop .
  Wil je sex met me hebben ja of nee ?.
  1: Nee is handstand radslag achterover gevolgd door een dubbele salto .
  2: Ja dan hoef je alleen maar te lachen of SM dan hoef je alleen maar heel boos te kijken.

  Liked by 2 people

 14. Scrutinizer // mei 25, 2018 om 23:02 //

  @Merel
  Mijn persoonlijke opvatting is niet dat vrouwen dom zouden zijn. Maar bij hen komt het wel vaker voor dan bij mannen dat emotie de.bovenhand haalt en de doorslag geeft, waardoor een intelligent persoon helaas toch irrationele beslissingen neemt. Dat is niet bij alle vrouwen zo en het komt bij mannen ook voor, mar ik denk dat men gerust kan vaststellen dat dit bij vrouwen relatief vaker voorkomt. Dat wip geenszins zeggen dat ze minder inteligent zijn mar wel dat ze al bij al vaak minder rationele beslissingen nemen, ondanks dat ze wel degelijk intelligent zijn, ik men zelfs gemidel.fractioneel hoger dan mannen maar niet echt significant, als groep pakweg gemiddeld 1 IQpunt hoger.

  Like

 15. Ik heb me in geschreven voor de “dovencursus” kan ik met gebaren taal duidelijk maken of het goed is.

  Like

 16. Deze wet is er alleen voor om volgend jaar de explosieve groei aan verkrachtingen te kunnen verklaren door de verandering van de wet. i.p.v. de werkelijke oorzaken te hoeven benoemen.

  Like

 17. Ik mag toch aannemen dat dit niet voor de heilige moslims geld, want dan zou je ze belemmeren in hun cult

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s