Nieuw

Ollongren voert motie krakers Amsterdam nog niet uit

Kajsa Ollongren (D66). Bron: Screenshot Lissauer/YouTube.

Het nieuwe Amsterdamse stadsbestuur van GroenLinks, D66, PvdA en SP gaat tóch 24-uursopvang bieden aan de kraakgroep van We Are Here. Dat blijkt uit het coalitieakkoord ’een nieuwe lente en een nieuw geluid’ De Tweede Kamer nam vorige week een motie aan die dat besluit zou moeten vernietigen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7493 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Ollongren voert motie krakers Amsterdam nog niet uit

 1. Peetje // mei 24, 2018 om 21:26 //

  Lelijke buitenlandse spinnenkop!!
  Je ziet al aan die kuttekop dat alles hier de `politiek` in kan!!

  Like

 2. Rommel, en je had ons zo gewaarschuwd.
  Zorg dat je nooit een Zweed in je regering krijgt, ze slopen en breken je land finaal af.
  Maar toch eigenwijs hier hé.

  Like

 3. Feniks // mei 24, 2018 om 22:39 //

  Uitgeprocedeerden en criminelen toch opvangen is verraad aan de NL bevolking.
  Niets meer en niets minder, dat is waar Karin O voor staat.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // mei 25, 2018 om 00:07 //

  Dit moet toch met afstand de slechtste minister in lange tijd zijn.

  Like

 5. Horatius // mei 25, 2018 om 13:07 //

  24-uursopvang met alle sociale voorzieningen die maar te bedenken zijn i.p.v. 24-uursopvang in een sober kampement in afwachting van repatriëring naar de zandbakken van herkomst.

  Veel gekker kan het niet meer worden in dit land en traditiegetrouw is het alweer Amsterdam die de rol van de meest collaborerende stad van Nederland op zich neemt gelijk tijdens de vorige bezettingsperiode 40-45.
  Van deze minister van Omvolkings- en Islamiseringszaken hoeven we dus helemaal niets te verwachten.

  De mensenrechten en de politieke correctheid stralen van haar gezicht af, dus geen veto uitspreken maar ruimhartig de subsidiebuidel trekken om al die criminelen, krakers, terugkerende IS-strijders en ander gespuis te pamperen en vooral niet het land uit te sodemieteren.
  Ze zou namelijk wel eens op de vingers getikt kunnen worden door Brussel, of nog veel erger: het Europees Hof van Justitie in Straatsburg.

  Aan de andere kant moeten we natuurlijk niet verbaasd zijn met een dergelijk Links (wan)bestuur met plannen voor veel meer groen, opgesierd met hier en daar wat blokken beton, minder toeristen, meer moskeeën en meer uitgeprocedeerde asielzoekers. Om over de Linkse activisten maar te zwijgen die zitten intussen ook geriefelijk in de Gemeenteraad.

  Ollongren & Grapperhaus en consorten, wat staat ons nog meer te wachten?

  Nederland, het afvoerputje voor radicale imams, IS-strijders met hun gezinnen, plofkrakers, Nederturken, Marokkanen, bronstige medicijnmannen, Bulgaren, Roemenen en 225 andere nationaliteiten en culturen die hier verblijf houden op kosten van de verzorgingsstaat.

  Maar het gaat weer goed met onze economie, er zijn weer veel onvervulde vacatures op de arbeidsmarkt (maar de kennismigranten zijn helaas nog niet inzetbaar) en met die vergrijzing zit het ook wel snor gezien de komst van miljoenen Afrikanen naar ons land.

  En wie bezwaar aantekent tegen deze gang van zaken komt in aanmerking voor deportatie naar Groenland op uitdrukkelijk bevel van GroenLinks en DENK. De twee partijen die in de nabije toekomst hier de dienst zullen uitmaken.

  Misschien i.v.m. de klimaatsverandering nog niet eens zo onaantrekkelijk scenario…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s