Nieuw

Israëlische minister nodigt islamitische landen uit om deel te nemen aan het Eurovisiefestival 2019 in Jeruzalem

Screenshot YT

De Israëlische minister van Communicatie heeft verschillende Arabische staten uitgenodigd om deel te nemen aan de Eurovisiesongfestival die volgend jaar in Jeruzalem zal plaatsvinden.

De Israëlische Channel Two citeerde minister van Communicatie Ayoub Kara:
– We zullen Saoedi-Arabië en de Golfstaten, Dubai, Abu Dhabi, en ook Tunesië, uitnodigen om deel te nemen aan het Eurovisiesongfestival. Waarom niet? Als ze er gewoon om vragen.

Zoals Channel Two echter opmerkte, is het ondanks Kara’s ouverture onwaarschijnlijk dat deze landen aan de wedstrijd zullen mogen deelnemen.

De Eurovisieregels bepalen dat de deelnemende landen lid moeten zijn van de Europese Radio-unie en mede-sponsors van het evenement moeten zijn. Hoewel er verschillende Arabische landen zijn die lid zijn van de ERU, waaronder Egypte, Jordanië, Libanon, Algerije, Libië, Tunesië en Marokko, zijn de meeste van de genoemde Golfstaten, die Kara opnoemde, dat niet. Bovendien hebben de Arabische staten die lid zijn van de ERU, in het verleden geweigerd om samen met Israël deel te nemen.

Bron:

http://www.breitbart.com/jerusalem/2018/05/22/israeli-minister-invites-arab-countries-to-join-2019-eurovision-contest-in-jerusalem/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7493 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Israëlische minister nodigt islamitische landen uit om deel te nemen aan het Eurovisiefestival 2019 in Jeruzalem

 1. Troll.

  Like

 2. Duchesne // mei 24, 2018 om 09:14 //

  Boerka hier, boerka daar, en het kameel ging verder….

  Like

 3. Daniel // mei 24, 2018 om 13:03 //

  EUROvisie songfestival…Wat begrijp je niet aan het woord ‘Euro’? Oja,ik begrijp het natuurlijk niet. Straks is het geen Europa meer maar Eurabie…Daar zorgt de staat Israël wel voor. Duh.

  Maar zo wordt dit evenement zo maar gekaapt door een land dat nota bene niet eens deel uitmaakt van Europa. Wat een waanzinnige dwaasheid. Hopelijk zak ik over niet al te lange tijd af naar een ander continent en ga off the grid.

  Like

 4. Merel // mei 25, 2018 om 02:32 //

  De koran verbiedt muziek

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s