Nieuw

German Antifa Far-Left Extremists Release ‘Riot Tourist’ Instructional Terror Handbook

German alt-left Antifa extremists have released a new instructional booklet ahead of the populist Alternative for Germany (AfD) conference in Augsburg which teaches and encourages “riot tourists” to burn cars, attack war memorials, and target political party offices.

The 44-page booklet was posted to the notorious Indymedia web platform that previously hosted the now-banned Linksunten website, which also posted tutorials on sabotage and other acts of terror and violence following last year’s riots at the G2o meeting in Hamburg.

Within the booklet, titled “Augsburg for Riot Tourists”, and on an external blog site mirroring the guide that features the Antifa logo, the far-left extremist group states: “We are calling for a revolt against the German collective on the occasion of the AfD party conference in Augsburg.”

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10031 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s