Nieuw

Een laatste MH17 oprisping ?

Weer een hoop kabaal om niets, behalve dan een beetje met de vinger priemend naar de Russen wijzen, want dat moeten alle media verplicht minimaal één maal per week doen.

Onderzoeksleider Westerbeke zei dat het JIT nog veel meer informatie heeft, maar die nog niet prijsgeeft, omdat het zich niet in de kaart wil laten kijken. Opvallend is bijvoorbeeld dat er geen beelden werden getoond van de periode tussen 25 juni en 17 juli, de dag van de ramp. NOS >>

Tsja, dat zou ik ook zeggen als ik geen bewijs had. Laat het dan eens een keer zien als je beweert overtuigend bewijs te hebben.

In het JIT werken tientallen rechercheurs en officieren van justitie uit vijf betrokken landen samen: Nederland, België, Oekraïne, Australië en Maleisië. Het onderzoek richt zich op de vraag wie schuldig is aan het neerhalen van vlucht MH17. De opdracht is om verdachten aan te wijzen en dat te onderbouwen met bewijsmateriaal dat standhoudt bij een rechtszaak. Het staat onder leiding van de Nederlandse hoofdofficier van justitie Fred Westerbeke. NOS >>

En gelijk daar ging het natuurlijk al mis. Er zijn twee verdachten, Oekraïne en Rusland, waarvan alleen die eerste er een belang bij had dat vliegtuig neer te halen. Hoe mal ben je om een verdachte in het onderzoeksteam plaats te laten nemen. Dat kan alleen als je van te voren vaststaande doel is dat Rusland schuldig móet zijn en dat het ‘onderzoek’ daar toe móet leiden.

Wéér wordt zwaar geleund op eenmans ‘onderzoekscollectief’ Bellingcat, waarvan de betrouwbaarheid al vaak aangevochten is.

Rusland weigert nog steeds om mee te werken aan het strafrechtelijk onderzoek naar de massamoord op MH17 van het Joint Investigation Team onder leiding van het Nederlandse Openbaar Ministerie.

Dat zei hoofdofficier van justitie Fred Westerbeke donderdag bij een update van het onderzoek dat al jaren duurt. „Het is een slechte zaak dat de Russen ondanks onze verzoeken geen cruciale informatie willen overhandigen”, zei hij. Telegraaf >>

Volgens mij hebben de Russen radarbeelden gegeven maar keurden jullie die af. De Amerikanen zeiden na 5 minuten al radarbeelden te hebben en wisten ook gelijk dat de Russen schuldig waren. Zijn die beelden nou al eens openbaar ? En de radarbeelden van Oekraïne ? Oh, dat land beweerde zowel de civiele als de militaire radar op de bewuste dag uit te hebben staan. How convenient.

Niks nieuws sinds 2016, dus ik herhaal mezelf maar, de echte schuldige is Mark Rutte:

 • Nederland/Malaysian Airlines heeft bewust een passagiersvliegtuig over oorlogsgebied laten vliegen waar in de weken daarvoor ook al vliegtuigen neergehaald werden (drie dagen eerder nog een Antonov). Onder andere generaal Breedlove, had daarvoor gewaarschuwd. Nederland heeft die waarschuwing (doel)bewust genegeerd. Ook Eurocontrol drong enkele dagen voor MH17 al aan op sluiting van het luchtruim voor passagiersvluchten. De tien vluchten die MH17 maakte over Oekraïne vóór deze bewuste vlucht gingen niet over het oorlogsgebied.

Naamloos.png

 • Kiev waarschuwde nota bene zelf voor de escalerende luchtoorlog drie dagen voor MH17:

  in het dossier van vlucht MH17. Daar ging het om een briefing voor diplomaten, die Kiev drie dagen voor de aanslag hield en waar werd gewaarschuwd voor de escalerende luchtoorlog in Oost-Oekraïne. Buitenlandse Zaken weigert een verslag vrij te geven van die bijeenkomst, zoals opgetekend door een Nederlandse diplomate, die overigens afgelopen week als ambassadeur naar Kosovo is weggepromoveerd. Vrijgave zou Oekraïne tegen de borst stuiten, was aanvankelijk het argument. Bij navraag bleek evenwel dat Kiev niets was gevraagd. Het kabinet had zelf bezwaren. Telegraaf.

 • Kamervragen daarover werden tegengewerkt, niet beantwoord, genegeerd, half beantwoord, gebagatelliseerd. Weggelachen door Mark -onderste steen- Rutte. Nederland was op de hoogte en Rutte heeft zo lang als mogelijk getraineerd om dat toe te geven. Dat is het tegenovergestelde van transparant, onafhankelijk, en onderzoeks/waarheidsvindingsgericht.
 • Al in de eerste uren begonnen de bewoners van het gebied de lijken te bergen en werd Nederland door hen uitgenodigd dat ook te komen doen én om onderzoek te komen doen.
 • Nederland heeft die uitnodiging afgeslagen en heeft weken gewacht voor er voor het eerst rondgekeken werd. Niet bepaald een teken dat je van plan bent de zaak grondig en met spoed te onderzoeken.
 • Bewoners van het gebied verbazen zich er tot de dag van vandaag over dat veel van de wrakstukken niet onderzocht zijn.
 • Nederland onderhandelde niet met de partij die het gebied onder controle had (dat zegt niks over wie het vliegtuig neergeschoten heeft, dat kan van grote afstand gebeuren). Nederland verkoos te onderhandelen met het door een coup aan de macht gekomen regime in Kiev dat niet bij machte was om Nederland toegang te verlenen tot het rampgebied. Mede omdat datzelfde regime dat rampgebied permanent bestookte met allerlei artillerievuur.
 • Nederland heeft mensen bewust zwart gemaakt, bij monde van Timmermans werden ze er van beschuldigd onder andere een teddybeer en een trouwring gestolen te hebben van de overledenen, ze werden weggezet als lijkenpikkers. Wederom ‘framing’. Bij ‘Pauw’ verzon Timmermans ter plekke een mondkapje. Stuk voor stuk bewezen leugens met het doel één partij, zonder bewijs, zwart te maken en af te schilderen als dader. Als je zó graag wilt dat één partij de schuld krijgt (nog voor je eigen onderzoek afgerond is) en je kan geen sluitend bewijs overleggen, laad je de verdenking op je dat het misschien wel heel anders in elkaar steekt dan je wilt doen geloven. Helemaal als die leugenaar daar dan voor beloond wordt met het baantje waar die al zijn hele leven van droomde. Zijn baasje moet erg tevreden geweest zijn over het op commando kwispelende hondje.
 • In de onderzoekscommissie zat ook Oekraïne, en Nederland heeft er voor getekend dat een uitkomst unaniem moest zijn. ‘De verdachte zit in de onderzoekscommissie en heeft vetorecht.’ Waar maak je dat nog mee?
 • Datzelfde Oekraïne beweert dat het al zijn grondradars (vier) uit had staan. Althans volgens de onderzoeksraad. Oekraïne zelf beweert dat de onderzoeksraad er nooit om gevraagd heeft (AD). Waar eindigt domheid/luiheid en gaat deze over in kwaadwillende nalatigheid?
 • Ook zou de militaire radar ‘toevallig’ niet aan hebben gestaan. Een land in oorlog heeft zijn militaire radar uit staan. Hoe ongeloofwaardig is dat.
 • Datzelfde Oekraïne, dat verdachte is in deze zaak, en als zodanig behandeld had moeten worden, leverde ook de tapgegevens waar het JIT zich op baseert.
 • Ten tijde van het neerstorten van MH17 was er een grootschalige NAVO oefening in de Zwarte Zee met meerdere radars (AWAC’s etc.), nooit geleverd, nooit gevraagd.
 • De Amerikaanse gegevens blijven nog steeds geheim en kunnen we dus ook niets mee.

Het wachten is op het volgende vliegtuig dat geofferd wordt, want deze false flag lijkt zijn doel niet te gaan bereiken, en die oorlog met de Russen moet er nog steeds komen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

26 Comments on Een laatste MH17 oprisping ?

 1. Rusland: wij brachten geen raketinstallaties naar Oekraïne.
  Rusland heeft ontkend dat Russische raketinstallaties vanuit het land de grens met Oekraïne zijn overgestoken. Het Russische ministerie van Defensie herhaalt volgens persbureau Sputnik dat geen Russische militairen betrokken waren bij het neerhalen van vlucht MH17.
  https://www.ad.nl/dossier-mh17/rusland-wij-brachten-geen-raketinstallaties-naar-oekraine~a860ff22/

  Like

 2. Johan // mei 24, 2018 om 16:49 //

  Wat mij het meest verbaasde :

  Awacs vliegtuigen van de NAVO vlogen in die periode 24 uur per dag boven Polen en de Baltische landen om het luchtruim te ´bewaken´. Deze vliegende radarschotels kunnen tot 600 km in de rondte gedetailleerde waarnemingen doen. Waarom zijn de radargegevens van die bewuste dag nooit boven tafel gekomen ? De NAVO moet echt alles geregistreerd hebben, dat kan haast niet anders. Wat voor nut heeft het om miljoenen aan Defensie te besteden, als de door hen verzamelde informatie niet gebruikt mag worden ?

  Wat ook stuitend is, is de besluiteloosheid en bureaucratie van de burgerluchtvaart. Drie dagen voor het ongeluk was al een Antonov vliegtuig boven Oekraine neergehaald. Desondanks ging men maar door, om boven die gebieden te vliegen. Dat is vragen om moeilijkheden. Hopelijk is de situatie wat dat betreft tegenwoordig verbeterd.

  Like

 3. skeeter // mei 24, 2018 om 18:03 //

  Johan // mei 24, 2018 om 16:49 //
  Ze weten alles maar je mag het niet weten, alles wordt gewoon voorgelogen maar dat de familie en nabestaanden er geen werk van maken slaat voor mij alles.

  Like

 4. Was MH17 het gevolg of de nalatigheid van het Westen met zijn dubieuze onderhandelingen met de Ukraïne? Die vraag komt zo maar boven drijven nu ik dit bericht weer lees.

  Like

 5. Like

 6. templars2017 // mei 24, 2018 om 22:04 //

  Een BUK raket laat en enorm spoor achter tijdens zijn vlucht naar het gegeven doel ,op de beelden is dit nooit te zien , het is zo dubieus annex doorzichtig dat het opvalt…….

  Like

 7. Onze alom geliefde minister-president zou er toch alles aan doen om betreffende de MH-17, de onderste steen boven te halen….?

  Like

 8. Ik wel Bert.
  ik gok dat ik 80% van de comments lees.

  Like

 9. Carmon // mei 25, 2018 om 12:51 //

  In plaats van steeds te ontkennen, zouden de Russen beter met iets concreets kunnen komen. Grote kans dat zij precies weten wat er met MH17 is gebeurd. Net als de Amerikanen trouwens.

  Like

 10. Radar vliegtuigen AWACS hebben niets waargenomen die vliegen 24 uur per dag boven Polen en omgeving en die zien niets, en zo,n raket laat een vreselijk spoor achter, als het naar zijn doel gaat, niets van te zien Rutte en cornuitten zoek het nu eens goed uit. Jullie weten het wel maar zeggen niets alleen wijzen en meer niet, hoe kun je Oekraïne in een onderzoek plaatsen waar dat ding is afgevuurd gericht. Wij hebben in onze depot,S Amerikaanse wapens liggen, dus als wij dat gebruiken krijgt Amerika de schuld

  Like

 11. JIT toont motor van Buk-raket, maar zwijgt over waar en wanneer deze gevonden werd.
  Buk raketten zijn nog steeds in gebruik in veel voormalige Sovjet staten zoals Oekraïne, behalve in Rusland zelf.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/05/Franse-organisatie-in-Oekrane-Conclusies-JIT-over-MH-17-bevooroordeeld-en-onbetrouwbaar

  Like

 12. Von Puffelen // mei 25, 2018 om 15:25 //

  Waar een klein land goed in is, Wilhelmina had destijds al de oorlog aan Japan verklaard voordat de yanken dat deden.
  Die 3e WO zal en moet er komen.
  Het Romeinse rijk (Vaticaan) tegen het Byzantijnse rijk (Moskou).
  De kruisvaarders (NAVO) staan al langs de grenzen opgesteld van Finland tot Afghanistan.

  Liked by 1 persoon

 13. Wilhelmina kon wel wat extra inkomsten uit olie en bauxiet gebruiken, want die stierf bijkans de hongerdood op dat moment.

  Like

 14. BertG. had hem al geplaatst, maar ten overvloede:

  Like

 15. Jaantje // mei 25, 2018 om 16:20 //

  Er staat een Russische rakkettenfabriek in de Oekraïne die al een tijdje door de Oekraïne in gebruik genomen is.

  Like

 16. Von Puffelen // mei 25, 2018 om 22:36 //

  Hackers van het Ukraïense Cyberberkoet hadden destijds het gesprek tussen het commandocentrum en de piloot van de SU-25 vertaald in Engels op het net staan.
  Uiteraard inmiddels verdwenen.

  Daar sta je dan voor lul met je scrapheap vondst.
  https://sputniknews.com/europe/201805251064798750-missiles-mh17-ministry/

  Liked by 1 persoon

 17. Like

 18. Like

 19. Like

 20. Like

 21. Like

 22. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s