Nieuw

Duitse Antifa links-extremisten publiceren ‘Riot Tourist’ terreurhandboek 

Duitse Antifa-extremisten hebben in de aanloop naar de conferentie van het populistische Alternatief voor Duitsland (AfD) in Augsburg een nieuw instructieboekje uitgebracht, waarin “rellentoeristen” worden onderwezen en aangemoedigd om auto’s te verbranden, oorlogsgedenktekens te vernietigen en kantoren van politieke partijen aan te vallen.

Het boekje van 44 pagina’s werd gepost op de beruchte Indymedia-website die eerder de tegenwoordig verboden Linksunten-website huisvestte, en ook handleidingen voor sabotage en andere daden van terreur en geweld na de rellen van vorig jaar op de G2o vergadering in Hamburg postte.

In het boekje, getiteld “Augsburg for Riot Tourists”, en op een externe blogsite die de gids weergeeft met het Antifa-logo, verklaart de extreem-linkse groepering: “Ter gelegenheid van de conferentie van de AfD-partij in Augsburg roepen we op tot een opstand tegen het Duitse collectief”.

“Niet alleen willen we de AfD bestrijden, we willen ook onze oproer richten tegen elk oorlogsmonument, tegen elke repressieve staatsautoriteit, tegen elk partijbureau van een racistische partij, tegen elke collaborateur van het oplevend fascisme”, met de bewering dat de Beierse christelijke sociale unie niet verschillend is aan de populistische AfD.

De adressen van de partijbureaus van de AfD worden bekendgemaakt, samen met informatie over hoe activisten Augsburg kunnen bereiken voor de conferentie die gepland is tussen 30 juni en 1 juli.

In een bloggedeelte met de titel “instructies” laat de extremistische groep activisten zien hoe men met traditionele kerstballen en glazen flessen verfbommen kan maken, hoe men vallen voor auto’s kan maken door houten planken te leggen met spijkers eruit, en hoe men auto’s in brand kan steken. “We wensen je veel plezier bij het uitproberen”, schrijven ze.

Een screenshot van het Antifa-blog waarin voor geweld wordt opgeroepen tijdens de AfD-conferentie, met linksonder het Antifa-logo.

Andere doelwitten die worden genoemd zijn “collaborateurs” zoals politiebureaus, kazernes van het leger en zelfs een stadsbibliotheek, allemaal met nuttige symbolen die aangeven of de locaties beveiligingsdekking hebben, of CCTV-camera’s die ze bekijken.

De groep waarschuwt ook collega-extremisten om handschoenen te dragen, zelfs als ze stenen oppakken om naar gebouwen of mensen te gooien, met de opmerking dat het mogelijk is dat hun vingerafdrukken van de stenen kunnen worden geïdentificeerd.

De instructies voor geweld worden gecrediteerd aan “Prisma”, een berucht extreem-links terreurhandboek dat extremisten oproept geweld te plegen en gedetailleerde schema’s toont over het bouwen van brandbommen, het saboteren van infrastructuur en het vermijden van politie. De blogsite bevat ook directe links naar het Prisma-terreurdocument.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/05/22/german-antifa-far-left-extremists-release-riot-tourist-instructional-terror-handbook/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Duitse Antifa links-extremisten publiceren ‘Riot Tourist’ terreurhandboek 

 1. Henk der Niederlander // mei 24, 2018 om 08:13 //

  En nog weigeren de regeringen deze antifaschoften als terroristen te benoemen.
  Maar mocht U morgen op het idee komen om dat wel te doen is het niet ondenkbaar dat U binnen 3 maanden voor de rechter verantwoording af mag leggen.

  Like

 2. Duchesne // mei 24, 2018 om 09:20 //

  Ach, Antifa werkt ook voor de overheid, het bestaansrecht van vele overheids budgetten is afhankelijk van het bestaan van ‘problemen’ , al dan niet zelf gecreerd…

  Liked by 1 persoon

 3. Ministerie van Justitie: ‘Extreem-links gaat vaak vrijuit’.
  Extreem-linkse groepen worden ‘vrijwel niet’ vervolgd als zij vernielingen plegen, geweld gebruiken of bedrijven saboteren. Bovendien lijken er nauwelijks politiedossiers te worden opgebouwd over de leiders, wijst onderzoek uit.
  https://www.ad.nl/binnenland/ministerie-van-justitie-extreem-links-gaat-vaak-vrijuit~aedcce5e/

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // mei 24, 2018 om 12:36 //

  Wat een tuig en het nog grotere tuig de politiek vindt het allemaal wel handig zo’n geweldadige organisatie die hun Europa verwoestende politiek met geweld verdedigt.

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne // mei 24, 2018 om 13:04 //

  en dan dit nog…. https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wikiproject/Themaweek/Maand_van_Verzet

  …zo kan geschiedenis nogmaals woreden herschreven voor het nageslacht….en reken maar dat het gebeuren gaat, met censuur….

  Like

 6. Duchesne // mei 24, 2018 om 13:29 //

  p.s. voor eventueel MH17 artikel info ;

  13.18 | Audiobestanden
  Wilbert Paulissen, van de landelijke recherche, die twee Russische telefoongesprekken laat horen, bevestigt wat al eerder bekend werd. Uit het eerste audiofragment blijkt dat MH17 met een Buk-raket is neergehaald. De raket komt uit de 9M38-serie. Uit het tweede fragment blijkt dat de raket vanuit Rusland is aangevoerd.
  https://www.bnr.nl/nieuws/internationaal/10311503/liveblog-om-onderzoek-mh17

  en dan….
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2075079/buk-raket-mh17-was-van-russisch-leger

  en dan…
  Op 17 juli 2014 stortte een burgervliegtuig, vlucht MH17 van Malaysia Airlines, onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur neer boven de oblast Donetsk in de oostelijke Oekraïne van 10 kilometer hoog. Er waren al snel sterke vermoedens dat een Boek-raketsysteem het vliegtuig had neergehaald, maar uit het voorlopige resultaat van het onderzoek door de Onderzoeksraad voor Veiligheid naar de ramp bleek dat dit toen nog niet met zekerheid kon worden vastgesteld.[1][2] In het definitieve rapport, dat op 13 oktober 2015 werd gepresenteerd, bevestigde de Onderzoeksraad voor Veiligheid dat er sprake was geweest van een Boek-raket met raketkop type 9N314M, die aan de linkerzijde van de cockpit ontplofte. Deze conclusie werd nog dezelfde dag bestreden door wapenfabrikant Almaz-Antey, maker van de Boek, die beweerde dat het een raketkop van het verouderde type 9M38 is geweest, zoals gebruikt door de Oekraïense strijdkrachten
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Boek_%28raketsysteem%29

  Twee keer officieel definitief rapport, twee verschillende raketten…..sorry, ik haak af. Wat een gelieg overal.

  Like

 7. Duchesne, Wie zegt dat het ditmaal wel waar zou zijn over die Buk raket.
  Ze liegen wel zo ontzettend veel over alles, dat ik ze steeds minder vaak ga geloven.
  En om de georganiseerde ruzie met Rusland in stand te houden, hadden ze nog iets nodig om nog geloofwaardiger over te komen.
  Een logisch gevolg dat je niks meer gelooft, volgens mij, als je altijd alles aan mekaar loopt te liegen.

  Liked by 1 persoon

 8. Lars030 // mei 24, 2018 om 15:57 //

  En dat mag en kan allemaal? De Duitse vorm van de Groot Wassink- en Duyvendak-Jugend? Dit extreemlinkse anarchistische anti-ons en pro-islam werkschuwe Antifa kraak- reltuig?

  Mutti Merkel en overige bestuurders in de EU (lokaal en landelijk) kwijlen er al van…

  Like

 9. Rusland: wij brachten geen raketinstallaties naar Oekraïne.
  Rusland heeft ontkend dat Russische raketinstallaties vanuit het land de grens met Oekraïne zijn overgestoken. Het Russische ministerie van Defensie herhaalt volgens persbureau Sputnik dat geen Russische militairen betrokken waren bij het neerhalen van vlucht MH17.

  https://www.ad.nl/dossier-mh17/rusland-wij-brachten-geen-raketinstallaties-naar-oekraine~a860ff22/

  Like

 10. Alsof er in 80 jaar niets veranderd is in Duitsland. Het blijft er gewoon in zitten!

  Liked by 1 persoon

 11. Het Fascisme marcheert weer.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2079898/debatcentrum-beklad-f-ck-fvd
  De SA van GL en de pvda uiten op de bekende wijze hun anti democratische instelling.

  Like

 12. @Kees,
  het globalistische plan zou uit de 18de eeuw afstammen.

  Geen idee of dat waar is, maar het is zeker niet ondenkbaar.
  Misschien is/was de Katholieke kerk de motor erachtef.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s