Nieuw

Anti-immigrant stance helps Slovenia’s SDS party to poll lead

immigratie, screenshot You-Tube, foto slechts ter illustratie

An anti-immigrant party looks set to win Slovenian elections on June 3, two years after nearly half a million migrants crossed the country on their way to Western Europe, although a lack of potential coalition partners may keep it out of government.

The Slovenian Democratic Party (SDS), one of whose rallies was addressed by Hungary’s nationalist prime minister Viktor Orban this month, is leading in opinion polls after pledging to reject EU migrant quotas and boost spending on security.

A revival in the number of people passing west through the former Yugoslav republic to other European Union countries — 1,226 in January to April, compared with 322 in the same period last year — has pushed migration up the electoral agenda.

Reuters >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s