Nieuw

“Ze verdienen geen genade”: Irak veroordeelt IS-bruiden in tien minuutjes tot de dood

Het Kwaad: Vrouwelijke ISIS-deserteurs.

Buitenlandse vrouwen van IS-strijders smeken wanhopig om hun leven wanneer ze in Bagdad voor de rechtbank verschijnen. Ze vertellen dat ze het slachtoffer zijn geworden van hun militante echtgenoten. Maar Iraakse rechters tonen geen genade.

De veelal buitenlandse vrouwen krijgen amper tien minuten om hun zaak te bepleiten vooraleer de rechtbank hun straf bepaalt. De meeste jihadbruiden kunnen op weinig sympathie van de Iraakse rechterlijke macht rekenen. De vrouwen worden veracht omwille van hun steun aan een terreurorganisatie die drie jaar lang dood en vernieling zaaide in het land.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on “Ze verdienen geen genade”: Irak veroordeelt IS-bruiden in tien minuutjes tot de dood

 1. Johan P // mei 23, 2018 om 21:57 //

  Eens. Geen medelijden mee.

  Like

 2. In ons land zou zo’n vrouw veroordeeld worden tot het krijgen van een huis en een uitkering.

  Like

 3. Ik zie het probleem niet zo.
  Als je ergens voor kiest, dan ga je er ook voor, met alle gevolgen die daar aan vast zitten.

  Like

 4. Duchesne // mei 23, 2018 om 22:52 //

  Lijkt me dat terugkerende jihadi vanuit Turkije een tussenlanding in Irak moeten maken….volgens mij lost dat veel problemen op…

  Like

 5. “Ze verdienen geen genade”: Irak veroordeelt IS-bruiden in tien minuutjes tot de dood, gewoon een logische reactie van de Iraakse ‘justitie’ enkel de dood kan deze vergiftigde ideologie in de hoofden van deze ‘moordwijven’ tot zwijgen brengen.

  Like

 6. Johan // mei 25, 2018 om 12:21 //

  Al die ISISgasten, zowel mannen als vouwen, behoren tot de doodstraf veroordeeld te worden. Het is een logische en gerechtvaardigde conclusie. Ze mogen nooit, maar dan ook nooit meer naar Nederland terugkeren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s