Nieuw

‘Ties to terror groups’: Academic warns govt repeating mistakes that led to Manchester attack

One year on from the Manchester terrorist attack, the UK government has only just admitted its links to the violent jihadist group which influenced Salman Abedi – the suicide bomber who murdered 22 people.

Manchester suicide bomber Salman Abedi and his father, Ramadan, had long-standing links to Libyan Islamic Fighting Group (LIFG). Since the horrific attack in Manchester, it has been revealed that Abedi would visit Libya on the school holidays, fighting alongside his father to topple the Gaddafi regime.

LIFG, a group with Al-Qaeda links, has since disbanded after it was ousted from the North African country, leaving the group’s leaders as refugees in Turkey – among other countries –  according to Dr Mabruk Derbesh, a Libyan academic formerly of the University of Tripoli.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s