Nieuw

“’s Werelds meest intelligente man”: Blanken hebben het recht hun erfgoed en groepsinteresses te beschermen

Christopher Langan. Screenshot Youtube.

Een man wiens geschatte IQ rond de 200 ligt, heeft nu stelling genomen voor een blank identiteitspolitiek.

Christopher Langan is een blanke Amerikaan die wordt beschouwd als een van ’s werelds meest intelligente mensen. Zijn IQ wordt geschat op ergens tussen de 190 en 200 te zijn.

Vorige week antwoordde Langan de vraag hoe hij “identiteitspolitiek” ziet. Uit het antwoord, dat op Quora werd gepubliceerd, blijkt dat Langan van mening is dat het met de huidige regeling alleen voor niet-blanken is toegestaan ​​om deel te nemen aan de identiteitspolitiek, terwijl blanken dit niet kunnen doen zonder afkeurenswaardig te worden bestempeld als racisten.

Langan vat zijn positie als volgt samen:

“Mijn visie op identiteitspolitiek is dat het alleen gerechtvaardigd kan zijn als iedereen, van welke etniciteit dan ook, het recht heeft om deel te nemen, en in dat geval het voor iedereen noodzakelijk is, want als blanke mensen van Europese afkomst niet mogen raisonneren zonder als “racisten” gestigmatiseerd te worden, betekent dit dat we onszelf en onze groep weerloos maken tegen de concurrentie om hulpbronnen en mogelijkheden. Als alternatief, om te voorkomen dat een groep haar identiteit wordt ontzegd terwijl anderen hun eigen identiteit bepleiten, moet de identiteitspolitiek aan iedereen ontkend worden. Alle overheden, academische, religieuze autoriteiten of mediabureaus die dit proberen te voorkomen, zijn duidelijk geen respect en gehoorzaamheid waardig.”

De redenering achter de conclusie is dat het oneerlijk is om alleen bepaalde groepen toestemming te geven om deel te nemen aan de identiteitspolitiek omdat dit “onbalans en onrechtvaardigheid” creëert. Langan gaat ook in op het mensenuitwisselings-aspect en beschrijft de EU als een niet-legitieme politieke entiteit:

“Wanneer bijvoorbeeld sommige overpopulerende groepen die hun eigen middelen overbelasten door gebrek aan voortplantingscontrolle en oligarchie in eigen land, toestemming krijgen om te migreren naar het soevereine grondgebied van wereldwijde etnische minderheden – bijvoorbeeld, mensen van Europese afkomst – en daar een speciale “onderdrukte” status hebben, waarbij zij speciale voordelen genieten zoals gratis voedsel, gratis huisvesting, gratis onderwijs, gratis gezondheidszorg, positieve discriminatie, reproductiesubsidies, speciale wettelijke behandelingen en zelfs worden gecrediteerd voor morele superioriteit vanwege hun vermeende “onderdrukking”, kan dit leiden tot de vernietiging van de nationale, culturele en etnische identiteit van de gastheren, wat uiteindelijk leidt tot hun uitsterven. Immigrerende groepen die hun eigen collectieve identiteit opeisen en tegelijkertijd hun gastheren elk wederzijds recht op politieke groepssamenhang ontzeggen, zijn dus schadelijke, invasieve en uiteindelijk dodelijke sociaal-economische parasieten. Uiteraard is elke overheidsinstantie die een dergelijke asymmetrie afdwingt of aanmoedigt – bijvoorbeeld de Europese Unie – onwettig.”

Verder schrijft Langan dat wanneer men privileges geeft aan niet-blanke etnische groepen, dit betekent dat de niet-blanke etnische groepen ook moeten worden beoordeeld als een collectief:

“Bijvoorbeeld als na verschillende generaties van speciale behandeling in de onderwijsomgeving (verplichte integratie in het onderwijs, speciale programma’s, wijzigingen van de onderwijsprocedure, raciaal gedefinieerde college toelatingsvoorkeuren, enz.), iemand van een bepaalde “onderdrukte” groep die deze voordelen geniet, ondank al deze verheffende maatregelen mislukt, haar leden niet langer recht hebben op vrijstelling van objectieve karakterisering in termen van geassocieerde groepsstatistieken; als men wil genieten van de sociale voordelen van ethisch geladen groep gedefinieerde eigenschappen, zoals “behoren tot een onderdrukte groep”, moet men zich ook onderwerpen aan rationeel beleid gevormd op basis van niet alleen individuele beoordeling, maar empirisch bevestigde groep gedefinieerde eigenschappen, zoals “behoren tot een groep met een relatief lage gemiddelde IQ en een tendens om de educatieve omgeving gewelddadig te verstoren”.

Deze vorm van anti-blanken identiteitspolitiek waar veel multi-etnische samenlevingen zich toe laten ophitsen, kan volgens Langan alleen leiden tot persoonlijke onrechtvaardigheid, sociale degradatie en biologische degeneratie omdat dergelijke maatregelen onvermijdelijk elke rationele vorm van sociale, economische en reproductieve selectie verdringen.

Bron:

https://www.quora.com/What-is-Chris-Langans-view-on-identity-politics

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

8 Comments on “’s Werelds meest intelligente man”: Blanken hebben het recht hun erfgoed en groepsinteresses te beschermen

 1. Fransdo // mei 23, 2018 om 20:06 //

  Die man begrijpt het. Maar in vergelijking met Links Nederland ben je natuurlijk al snel intelligent ook al kom je nog niet in de buurt van de 200, voorbeeld: vrouwen.

  Toen mama 40 jaar geleden demonstreerde voor gelijke rechten voor vrouwen maar dochterlief met een spandoek op een station gaat staan met daarop de tekst ‘fugitives welcome’ dan kun je stellen dat er in 40 jaar enige intellectuele degeneratie heeft plaats gevonden omdat je kunt(!) weten dat al die ‘so called fugitives’ iets anders met zich meebrengen dan gelijke rechten voor mannen en vrouwen.

  Liked by 2 people

 2. trebor2110 // mei 23, 2018 om 22:28 //

  god heeft niet voor niets ieder soort zijn plek op aarde gegeven

  Like

 3. Duchesne // mei 23, 2018 om 22:58 //

  Tussen logica en realiteit ligt een soort geestelijke Grand canyon, die met geld in stand word gehouden.
  De man kan dus wel 200 scoren maar ik denk dat hij schulden heeft, niet begrijpt hoe een draad aan een stekker moet en in zijn slaap kunstledematen en alternatieve brandstoffen ontwerpt…

  Ik scoor geen 200 maar dit is zo klaar als een nymphomane op een parkbankje…

  Mij is de vraag wat hij eraan doet, maakt hij theorie of zet hij hout voor de winter klaar?
  En op dat paard kunnen we een ritje maken….

  voorlopig heeft een IQ van 200 geen antwoord op de vraag hoe we van IQ’s van 80 en lager afkomen,,,,,

  Like

 4. antiislamnu // mei 23, 2018 om 23:10 //

  Hij heeft zoals veel logisch nadenkende mensen gelijk maar gelijk hebben en gelijk krijgen is helaas iets heel anders.

  Liked by 1 persoon

 5. Letterlijk een heel gezond verstand.

  Like

 6. Piet Karbiet // mei 24, 2018 om 12:02 //

  Heb het artikel even doorgestuurd naar Denk, Bij1 en Nida. En de VVD en D66.

  Liked by 1 persoon

 7. Marie // mei 24, 2018 om 12:04 //

  Rommel, dank voor je meer dan uitstekende vertaling. Ik las het origineel, moeilijk Engels. De beste man doet geen moeite om toegankelijk te zijn. Jij maakt er een zeer begrijpelijk stuk van, zonder de originele tekst geweld aan te doen, waar ook wij mindere lichten de kern van snappen.

  Like

 8. Is z’n Quora-reactie verwijderd? Vanochtend stond er nog tekst, nu alleen ‘No Answers Yet’

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s