Nieuw

Marokkaanse “straatkinderen” verkopen seks aan Zweedse vrouwen van middelbare leeftijd in Stockholm

Sergels Torg in centrum van Stockholm - Als het donker is, verwisselen de Marokkaanse "straatkinderen" hun werkzaamheden - van drugshandel in prostitutie.

Het Zweedse radiokanaal Studio A rapporteert in een korte documentaire onder het vignet ‘Tendens’ over Amine uit Marokko, die op drift was door niet minder dan 20 landen, voordat hij in Zweden belandde. Ongeveer na 13 minuten in het verslag vertelt Amin dat hij en zijn Marokkaanse vrienden een ​​nieuwe manier hebben gevonden om geld te verdienen – door seks te verkopen.

De sekshandel vindt onder andere plaats op het Sergelsplein in het centrum van Stockholm. De klanten zijn vrouwen van middelbare leeftijd die zich naar de jonge jongens begeven. De betaling kan in contanten worden voldaan, maar ook in de vorm van kleding, eten en overnachting.

– Ikzelf heb meerdere oudere vrouwen ontmoet, moeders, weduwen, verschillende vrouwen, getrouwd ook. Ze bieden geld, overnachting, verzorging en eten voor seks. Als je het wil doen, ga je mee, anders zeg je gewoon nee, vertaalt Sverige Radio’s verslaggever Abdelaziz Maaloum in gebrekkig  Zweeds.

Amin legt ook uit dat de sekshandel in de avond begint, wanneer men de dagelijkse verkoop van drugs en gestolen goederen beeindigd heeft.

Bron:

https://samnytt.se/marockanska-gatubarn-saljer-sex-till-medelalders-svenska-kvinnor-i-stockholm/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Marokkaanse “straatkinderen” verkopen seks aan Zweedse vrouwen van middelbare leeftijd in Stockholm

 1. Klaas Dijkstra // mei 23, 2018 om 16:03 //

  Dat land land herstel, de inwoners van dat land zijn hartstikke gek aan het worden.
  Welk achterlijk wijf wil zich nou laten naaien door zo’n islamitische inboorling?

  Kort samen gevat; ik ga de beelden en teksten die men te melden heeft met hele andere ogen bekijken en ga misschien wel een Zweedse islafan-site beginnen, waar die wijven zich heerlijk kunnen laten verkrachten c.q. uitwonen en als toetje een flinke SM beurt kunnen krijgen.

  Like

 2. Wat is er in godsnaam aan de hand in dat klote zweden en eigenlijk overal…..

  Like

 3. Pim zelf was ook niet vies van Marokkaanse knulletjes.
  Daar zijn berichten over terug te vinden.
  Dus hypocriet gedrag komt overal voor.

  Like

 4. Peetje // mei 23, 2018 om 19:50 //

  Gadver de gader die wijfen daar zijn echt van de pot gerukt, ik wil die rifapen nog niet binnen 2 meter van me hebben, en zij duiken er het nest mee in!!
  Dat land roept het dus over zich eigen af dat het naar zijn filistijnen gaat als je zulke achterlijke lui daar hebt wonen.

  Like

 5. jennefer // mei 23, 2018 om 19:56 //

  Aids en andere STD binnekort

  Like

 6. antiislamnu // mei 23, 2018 om 23:18 //

  Die Zweden zijn zo asielparasieten geil dit is een logische gang van zaken

  Like

 7. Helemaal koekoek // mei 24, 2018 om 07:22 //

  He le maal koekoek compleet van het pad af rare luitjes die zweden hoelang houden ze dit nog vol om het iedere dag weer gekker te maken dan ik ieder dag weer denk dat of het nog gekker kan
  Koekoek

  Like

 8. Er zijn geen Zweedse (echte)mannen meer of zijn die inmiddels allemaal gay?

  Like

 9. Die kerels zijn er wel, maar die zitten niet te wachten op ouwe lelijke en uitgewoonde wijven van middelbare leeftijd met een instelling van een kenau met kort rood/ paars haar.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s