Nieuw

Italië op weg naar een Rusland-vriendelijke regering

Italië verkiezingen, screenshot YT,

De nieuwe regering van Italië begint op zijn plaats te vallen. Naast het voeren van een immigratie kritische politiek willen ze ook de sancties tegen Rusland opheffen.

Na wat gestruggel zijn de populistische partij de Vijf Sterren Beweging en immigratie kritische Lega er nu in geslaagd om een ​​regering in Italië te vormen. Samen kregen de partijen iets meer dan 50 procent, wat betekent dat ze samen kunnen regeren. Lega werd echter gedwongen de conservatieve coalitie te verlaten waarmee men samen de verkiezingen inging.

Nadat de twee partijen maandag akkoord gingen met de advocaat Giuseppe Conte als premier, nu goedgekeurd door president Sergio Mattarella, staat de weg open voor een nieuwe immigratie-kritische en Rusland-vriendelijke regering in het land.

De partijen zullen, naast het voeren van een hardere immigratiepolitiek, onmiddellijk de sancties tegen Rusland ontheffen. “Rusland moet niet als een bedreiging worden beschouwd, maar als een economische handelspartner”, beweren de partijen die Rusland ook als een mogelijke bondgenoot van de NAVO en de EU zien.

Bron:

https://www.rt.com/news/427573-italy-pm-euroskeptic-coalition/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6634 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s