Nieuw

Iraakse man met uitkering blijkt goedbetaalde rechter

Hamer van rechter om vrouwen mee knock-out te slaan zodat ze verkracht kunnen worden

Door: Bart Mos

UTRECHT – Jarenlang genoot Muhsen Al K. uit Vleuten van een gemeentelijke bijstandsuitkering. Maar toen ontdekte de gemeente Utrecht dat hij er naast zijn uitkering stiekem een baantje op nahield: als rechter was hij betrokken bij doodvonnissen in Irak.

Ruim 20 jaar geleden kwam de inmiddels 70-jarige Muhsen Al K. naar Nederland. Voordien was hij onder het regime van Saddam Hoessein als rechter werkzaam geweest. Daar raakte hij op den duur in ongenade en verdween naar eigen zeggen zelfs achter de tralies.

Na de val van de dictator in 2003 werd hij vanuit Nederland opnieuw tot rechter in z’n geboorteland benoemd, maar dan van het Iraaks Speciaal Tribunaal voor misdaden tegen de menselijkheid. Dit tribunaal veroordeelde Saddam en diverse handlangers van zijn regime uiteindelijk tot de strop.

Volgens justitie vloog Al K. jarenlang vrijwel maandelijks heen en weer tussen Amsterdam en Bagdad. Voor zijn werkzaamheden als Iraaks magistraat werd hij rijkelijk beloond, terwijl z’n uitkering in Nederland werd bijgeschreven.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2069898/iraakse-man-met-uitkering-blijkt-goedbetaalde-rechter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Iraakse man met uitkering blijkt goedbetaalde rechter

 1. Het is godverdomme niet te geloven hoe makkelijk die buitenlanders kunnen frauderen. En dan nog op deze manier. Wat doen die kut ambtenaren der ministeries. Gewoon de hele dag slapen. Wat is het in Nederland toch een baggerzooitje.

  Like

 2. Ik kijk er niet eens meer van op.
  Van Turken mogen ze ook niet controleren of ze bezittingen/ huizen hebben in Turkije.
  Dat zou onder discriminatie vallen.
  Of ze daar nou een kippenschuur of een hotel keten hebben, het maakt ze niks uit hier.

  Like

 3. ze hadden ooit de moeite nemen om ELKE, ja elke azieligezoeker te MOETEN screenen , duurde wel wat langer,maar dan had men geweten wat men binnen had gelaten. Een leugentje vertellen ..………oke, dan terug…………..want liegen kunnen die gasten, ja zelfs een Rechter….…..

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // mei 23, 2018 om 16:17 //

  Nou nog zien of ze net zo fanatiek gaan terugvorderen als bij autochtone Nederlanders.
  (Autochtone Nederlanders dubbelop ? Nee hoor er bestaan tot mijn grote verdriet ook allochtone Nederlanders, die kregen het Nederlanderschap gratis bij aankoop van een kuipje Becel)

  Liked by 1 persoon

 5. Henk der Niederlander // mei 23, 2018 om 17:04 //

  Sarc modus on.
  Je kunt natuurlijk zeggen wat jee wilt maar de integriteit van deze rechter is net als bij de Nederlandse rechters gelukkig een garantie dat er altijd reecht gesproken word naar de lretter van de wet.
  Sarc modus off

  Like

 6. Dankzij de correcte politiek kon ie lekker sparen voor een hoog pensioen waar eigen bevolking op wordt gekort.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s