Nieuw

Europees Hof Schat dat meer dan 90 miljoen EU-ingezetenen migranten van de eerste of tweede generatie zijn

De Europese Rekenkamer schat dat 18 procent van de legale inwoners van de Europese Unie – meer dan 90 miljoen mensen – migranten van de eerste of tweede generatie zijn.

De Rekenkamer schatte dat ongeveer 4% van de bevolking – 21 miljoen mensen – legale migranten van de eerste generatie van buiten de EU waren, met een sprong naar 18% wanneer rekening wordt gehouden met migranten van de tweede generatie, wat duidelijk maakt hoe massamigratie de ontvangende landen blijft veranderen ten opzichte van de oorspronkelijke instroom.

Zij heeft haar buitengewone ramingen bekendgemaakt in een briefingnota over “integratie”, waarin werd toegegeven dat het blok wordt geconfronteerd met de aanzienlijke “uitdagingen” die de integratie van de vele nieuwkomers met zich meebrengt, en de alarmerende toename benadrukt van het aantal migranten dat via de asielroute aankomt en als vluchteling wordt beschouwd.

En ga er maar van uit dat de Europese Rekenkamer door hetzelfde soort leugenaars bemand wordt als ons CBS en dat de situatie dus nog een stuk dreigender is:

In de briefing wordt echter opgemerkt dat de pluraliteit van de migrantenbevolking die zonder EU-burgerschap in de EU woont – 39 procent – tot stand is gekomen door middel van ketenmigratie via gezinshereniging.

Dit is een migratieroute die de Donald Trump-administratie in de VS probeert te beperken, maar de Rekenkamer heeft het – enigszins paradoxaal – eigenlijk aanbevolen als een “essentieel” integratie-instrument in de EU.

Individuele EU-lidstaten – waaronder het Verenigd Koninkrijk, in ieder geval tot na Brexit en het einde van de aangekondigde Brexit overgangsperiode – zouden er moeite mee hebben om de op gezinshereniging gebaseerde ketenmigratie op eigen initiatief in te perken, omdat de Europese Raad dit een “recht” vindt op grond van EU-richtlijn 2003/86/EG.

Opgemerkt dient te worden dat in de briefing niet lijkt te worden ingegaan op de migrantenbevolking van na de tweede generatie, die aanzienlijk is in landen zoals Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland, die al tientallen jaren grote aantallen migranten uit Noord-Afrika, Zuid-Azië en Klein-Azië binnenbrengen.

In de briefing wordt expliciet niet ingegaan op de migrantenbevolking die illegaal in de Europese Unie verblijft, wat ook aanzienlijk is – alleen al de illegale migrantenbevolking van Groot-Brittannië wordt door David Wood, voormalig directeur-generaal Immigration Enforcement, geschat op meer dan een miljoen.

Het Hof merkt wel op dat de migrantenpopulatie in slechts vijf EU-lidstaten is geconcentreerd, waarbij Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk 77% van de totale migrantenpopulatie herbergen – terwijl landen die zich tegen massale migratie hebben verzet, zoals Hongarije en Polen, overweldigend homogeen blijven.

Dat is ook de truc die het CBS in Nederland uitgehaald heeft. Derde en vierde generatie wordt als autochtoon geteld. De andere truc die het CBS toepast is om niet meer letterlijk aantallen te tellen, maar om enquetes uit te voeren:
Sinds kort maakt het CBS gebruik van enquêtegegevens om het aantal islamieten in Nederland te schatten. Dit resulteert in betere schattingen dan de berekeningswijze die het CBS voorheen hanteerde.
Volgens het CBS.

De Europese Rekenkamer is in het Verenigd Koninkrijk bekend berucht in de context van het Brexit-debat, omdat het er 22 jaar op rij niet in geslaagd is de begroting van de Europese Unie sluitend te verklaren tot 2016 het jaar van de Brexit, toen het plotseling voor het eerst de begroting wel goedkeurde.

Een jaar later verhoogden de EP-leden het “entertainment” -budget van het Hof met € 45.000 tot € 270.000, zodat het “de kosten kon dekken van verschillende evenementen die verband hielden met [het vieren van] het 40-jarig jubileum” van de operatie – een beweging die de wenkbrauwen onder de eurosceptici deed fronsen.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/05/22/european-court-ninety-million-eu-residents-migrants/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Europees Hof Schat dat meer dan 90 miljoen EU-ingezetenen migranten van de eerste of tweede generatie zijn

 1. F1802 // mei 23, 2018 om 08:02 //

  Het probleem is zolang de EU machthebbers niet door het volk wordt ontzet, zullen deze NOOIT of te nimmer hun zwaar betaald en over de top, machtig baantje opgeven.

  Like

 2. scherpschutter1943 // mei 23, 2018 om 11:00 //

  Dat kan maar op 1 manier!!!!! (De rest mag u zelf invullen)

  Like

 3. rotsus1958 // mei 23, 2018 om 11:49 //

  @scherpschutter1943,

  Ik ga dat hier niet invullen maar een oplossing is er in elk geval, echter…….nee laat ook maar, ik val in herhaling!!!

  Te veel lamzakken overal welke denken dat het inmiddels megaprobleem zich vanzelf weer oplost.

  Dus snel weer de bank op naar netflix kijken en relaxen.

  Hoe stom kan een volk niet zijn maar BLIJVEN!!!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 4. Schattingen , anders gezegd invullen wat past in het kader van uitvoering ,schattingen en statistieken zijn middelen om alles er gelijk te laten uitzien ,daarbij papier is het makkelijkste medium ,je vult in erop wat je wil ,en naargelang de gebruiker wordt dat dan een “bewijs” van wat dan ook.

  Het is simpel ,ik schat en velen met mij schatten dat er veel en veel te veel zijn……..

  Like

 5. Duchesne // mei 23, 2018 om 23:13 //

  Ik heb even naar de CBS cijfers gekeken, wat ze doen is alle lieden uit moslimlanden die hier zijn binnen gekomen tellen, en vervolgens hun aantal aanpassen aan sterfte en emi/remigratie…en zo neemt het aantal af…
  Er word dan ineens niet meer geteld, omdat men er achter is gekomen dat deze cijfers totaal nutteloos zijn, zelfs als propaganda.

  Tussen 2004 en 2005 zijn er ruim 70.000 verdwenen…..verkocht? dan missen er 20.000, weer 20.000, dan 13.000…..bekeerd, dood, dubbele boekhouding?
  Het aantal na 2009 is afgenomen, terwijl we overduidelijk zioen dat de straten vol lopen….het CBS liegt maar dat doet het al jaren….

  En al die nakpomelingen van moslims, die worden bij deze cijfers niet meegeteld want….NL paspoort dus NLer en gemakshalve laten we deze groep uit de statistieken.Tel je de kinderen en vrouwen mee kom je op ongeveer 4 miljoen …..vandaag….

  wij waren toch immers aan jet vergrijzen met 1.3 kind…..nou, tel maar even terug vanuit de jaren 80….13.000.000 …..12..11…17.000.000

  Conlcusie: we worden al decennia geflest door het CBs en regering na regering, parlement na parlement slikt blindelings de cijfers en gebruikt ze als vast punt voor beleid…..is er niet een intelligentie test voor parlementsleden? Je kunt wel gestudeerd hebben of via de vakbond omhoog zijn gekropen op je ellebogen, maar zo slim zijn ze niet echt….

  …zeg Den Haag, ik heb nog een mooi beleggings project met een winstuitkering van 35 procent op jaarbasis….ik bedoel…..one born every minute….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s