Nieuw

Egypte haast zich met de veiligheidszone tegen Gaza

Het Egyptische leger intensiveert de sloop van meer dan drieduizend huizen en andere gebouwen in de 5 km brede veiligheidszone die wordt aangelegd op de grens met de Palestijnse gebieden.

Human Rights Watch dringt er met nadruk op aan dat het de moorddadige moslims in de ISIS-groep zijn waar Egypte zichzelf probeert tegen te beschermen door een 5 km brede veiligheidszone tegen Gaza aan te leggen.

Maar de meesten van ons weten wel beter. Het zijn voornamelijk de “activiteiten” van de Palestijnen waartegen men zich wil beschermen. Tunnelafgraving, brandbommen, raketten, etc.

Bron:

https://www.hrw.org/news/2018/05/22/egypt-army-intensifies-sinai-home-demolitions

Doe mee met 906 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5555 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: