Nieuw

Duits asielschandaal: directeur verleende asiel tegen betaling

Geen verdere asielzaken zullen worden behandeld in Bremen, Duitsland voordat een geval van officieel misbruik in de Duitse staat is onderzocht. Asielaanvragen worden met onmiddellijke ingang stopgezet, aldus minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU).

Het is duidelijk dat de directeur van de Immigratiedienst van Bremen tegen betaling tussen 2013 en 2016 asiel heeft verleend voor ten minste 1200 personen. De betaling was meestal 1000 euro, dus de inkomsten liggen rond de 1,2 miljoen euro.

Dit gold voor mensen die anders weinig of geen kans hadden om asiel te krijgen in Duitsland.

Het hoofd van de Duitse asielautoriteiten (BAMF), Jutta Cordt, heeft besloten om goedgekeurde asielaanvragen in Bremen vanaf het jaar 2000 te onderzoeken.

Cordt’s kennis van en eigen betrokkenheid bij de zaak zal ook door de officier van justitie worden onderzocht.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6634 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

2 Comments on Duits asielschandaal: directeur verleende asiel tegen betaling

 1. Voor een aantal lieden in het Westen is de asielindustrie een vette pot met hoge winsten.

  Like

 2. Met dit linkse bestuur hadden we het kunnen zien aankomen, maar het hoge woord is er dan toch eindelijk uit: 24-uursopvang! De illegalen van de groep ‘We Are Here’, die huizen gekraakt hebben, worden beloond door de nieuwe linkse coalitie. Het is weerzinwekkend, onrechtvaardig en het valt niet te verdedigen.

  Uit het akkoord, dat de partijen donderdagochtend presenteren en voor de komende vier jaar geldt, komt naar voren dat de ’ongedocumenteerden’ in de watten zullen worden gelegd. Er komt een plaats voor 500 mensen, die daar anderhalf jaar kunnen blijven. „Daarna heeft de burgemeester de discretionaire bevoegdheid verblijfsduur eventueel te verlengen”, blijkt uit het akkoord. In de opvang, die ’kleinschalig, met respect voor de privacy is’, is de mogelijkheid om zelf te koken en is een ’zo laag mogelijk beveiligingsniveau’. „Tijdens verblijf in de opvang worden de bewoners niet opgepakt vanwege ontbreken verblijfsstatus.” Ook wordt onderzocht „hoe stage en/of werk” voor hen kan worden ingericht.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/amsterdam-knielt-voor-afgewezen-illegale-asielzoekers-biedt-wel-24-uursopvang/

  En voor de Nederlander geldt, vergeet niet je ID bewijs mee te nemen als je naar buiten gaat, en op tijd te verlengen.
  En je rekeningen op tijd te betalen, anders sta je op straat.
  Helaas is er dan geen 24 uur opvang geregeld voor je.
  Jij bent namelijk wel gedocumenteerd, en dus ten alle tijden strafbaar bij een overtreding.

  Ergens heb ik steeds meer het idee dat ik iets fout doe in dit land.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s