Nieuw

2 minderjarige SYRISCHE ‘vluchtelingen’ krijgen fopstrafjes voor verkrachting vrouw op station Eindhoven

Links zegt ‘welkom welkom welkom‘, maar op 23 september 2017 werd een Nederlandse vrouw verkracht door twee 16-jarige SYRISCHE ‘vluchtelingen’op het station van het altijd gezellige Eindhoven.

Door middel van onder andere camerabeelden konden de SYRIËRS worden opgespoord. Een agent herkende een van de SYRIËRS. Al een teken aan de wand wanneer een agent je herkent, dan is dat niet omdat je je verder zo goed gedraagt.

Liefde voor Holland >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on 2 minderjarige SYRISCHE ‘vluchtelingen’ krijgen fopstrafjes voor verkrachting vrouw op station Eindhoven

  1. Fransdo // mei 23, 2018 om 19:11 //

    Jullie van Fenixx begrijpen het helemaal verkeerd. Dit waren twee verwarde jongetjes in een vreemd land met een bloedsuikerprobleem.

    Het is toch eigenlijk wel een beetje grappig, althans ik zie ook de humoristische kant. De zich zelf superieur wanende Linkse grachtengordelelite komt eindelijk voor de consequenties van hun eigen keuzes te staan ondanks jaren lang waarschuwen. Maar je ongelijk erkennen kan ook weer niet want dan ben je even slecht en racistisch als al die PVV-tokkies die ze jaren lang verafschuwd hebben maar nu dus alsnog gelijk blijken te krijgen.

    Pffff, zie dat probleem nu maar eens op te lossen in je hoofd. Er zijn mensen die voor minder naar een psychiater zijn verwezen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s