Nieuw

Weggestuurde Somaliër keert terug naar feest – rijdt auto naar binnen en steekt gasten neer

Samenvatting:  Een vrouw heeft een 50-jaar verjaardagsfeest. Zij en haar partner hebben beiden een dochter uit een eerdere relatie. De ene dochter is samenwonend met een Oostbloklander die een neger-mop tapt – de andere is met een Somaliër. De Somaliër probeert een discussie op gang te brengen, waaronder religie, en het eindigt met de anderen die moe van hem worden, ze bellen een taxi en sturen hem naar huis.

Na een half uur komt hij terug, rijdt in een auto naar binnen die ongeveer tien meter doorrijdt – en begint dan de gasten met een mes neer te steken…

Uit het alarmgesprek; Het is een gewone Zweedse familie en de schoonzoon komt uit een andere cultuur en accepteert niet wat ze denken, toen ze hem afwezen begon hij onaangenaam te worden. Zij wilde niet zulke dingen op haar 50e verjaardagsfeest omdat ze eerder narigheid had op haar 45e verjaardagsfeest. Volgens NN zijn ze allemaal onder het bloed.

Uit het getuigenverhoor; Toen hoorde hij geluid uit de tuin. Het was toen even stil en daarna hoorde hij een luide botsing. NN schreeuwde vanuit de keuken – Verdomme, hij rijdt in onze auto! Hij ging naar de woonkamer en zag als in een film de achterkant van hun auto op hem af rijden.

Hij opende de voordeur van de auto en vroeg Mustafa, die zonder autogordel zat – Wat doe je in hemelsnaam! Zonder iets te zeggen stak Mustafa hem meteen met een mes in zijn gezicht.

De dader; Hij was met zijn partner op het verjaardagsfeest. Toen ze daar aankwamen, ontving hij eerst een welkomstdrankje en daarna eten. De sfeer was relatief goed. Het veranderde echter toen mensen meer alcohol dronken. Daarna ontstonden er discussies over religie en sociale kwesties. Hij nam deel aan deze gesprekken die mettertijd steeds heviger en xenofoob werden. NN1 zei dat moslims niet zouden moeten leven. NN1 vertelde hem – Neger, je verdient het niet om te leven!

De dader, Mustafa, verklaart dat hij met zijn ouders onder goede omstandigheden opgroeide in Somalië. Zou getrouwd zijn, maar gescheiden van een vrouw in Somalië met wie hij een zoon heeft. In Zweden woont hij samen met een andere vrouw en hebben ze ook samen een kind.

Is onder andere werkzaam geweest op een asielaccomodatie. Nu staat hij op het punt een taxikaart te nemen…

Hij heeft een bekeuring voor een snelheidsovertreding uit 2015 en is in 2012 veroordeeld voor een mishandeling van 2010; een asielzoeker in het asielcentrum bereidde eten tijdens ramadan – toen ontstond er ruzie in de keuken. GM sloeg bij het slachtoffer twee tanden eruit en kreeg zelf een asbak tegen zijn hoofd.

Hij heeft sinds 18-02-2011 een permanente verblijfsvergunning.

Mustafa is veroordeel voor rijden onder invloed en vrijgesproken van grove mishandeling, lichamelijk letsel, grove misdaad en grove onwettige bedreiging. Deportatie is niet overwogen.

Bron:

Utkastad somalier återvänder till festen – kör in i bil och knivhugger gästerna

Falu rechtbank vonnis 2018-04-27

https://www.avestatidning.com/artikel/dalarna/avesta/festen-slutade-med-brak-och-fangelsestraff-en-man-frikanns-fran-misstankar-om-grova-brott

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Weggestuurde Somaliër keert terug naar feest – rijdt auto naar binnen en steekt gasten neer

 1. Goed geïntegreerd zo te lezen.

  Like

 2. Duchesne // mei 22, 2018 om 17:37 //

  We tellen de hechtingen van een multiculturele samenleving…

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // mei 22, 2018 om 21:27 //

  Tja ik kan niets anders zeggen dan ; islam is kanker

  Like

 4. Republikein // mei 23, 2018 om 03:06 //

  Die kookwedstrijden op tv zijn niet goed hoor, maakt agressief.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s